Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w Enel-Med

15.07.06, 22:33
Czy ktos może podrzucić nazwisko dobrego gina w enel-med w Warszawie?
Dzięki
Obserwuj wątek
    • pyzula3 Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 16.07.06, 08:12
      Polecam Dr Juchnicka, ale ona podobno nieprzyjmuje juz nowych pacjentek bo ma
      nadkomplet, natomiast stanowczo odradzam Dr Fogiel. Okropnie nieprzyjemne
      babsko, o nic nie mozna jej zapytac bo ze wszystkiego kpi. Zrezygnowałam po
      kilku wizytach prowadzenie ciąży u niej, bo każda wizyta to byl dla mnie stres.
      • nika24b Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 16.07.06, 10:25
        ja chodzę do dr Pawliny. Prowadzi od początku moją ciążę, bardzo sympatyczny
        lekarz, odpowiada na wszystkie pytania. Do tego przy stwierdzeniu ciąży dał od
        razu swoją komórkę, mogę dzwonić w kazdej chwili. Wykonuje też USG w Atrium ma w
        swoim gabinecie. Do dr Juhnickiej chodziłam przez 2 lata i zmieniłam na niego.
        • maminka22 Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 16.07.06, 17:26
          Ja polecam dr. Małgorzatę Berndt. Przyjmuje w Blue City. SUUUUUUUUUPER kobieta.
    • kraplakowa Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 16.07.06, 21:10
      Polecam dr Tramś-Sujkę. Prowadzę u niej ciąże, ona też będzie odbierać poród.
      Jeżeli jednak chcesz rodzić w państwowym szpitalu to nie możesz liczyć na jej
      obecnosć przy porodzie (pracuje tylko prywatnie).
      • mamakrzysia4 Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 17.07.06, 00:10
        dr Tramś-Sujka po zobaczeniu moich badań wyśmiała mnie-,,po co Pani do mnie
        przychodzi-i tak dzieci Pani mieć nie będzie z takimi jajnikami''wrrrrrrrrr a
        za to od 2 lat chodze do dr Fogiel i jest dla mnie super sympatyczna i
        kompetentna-nie mam żadnego ale. A poza tym pracuje na Madalińskiego-ja
        niestety uparłam się że to dla mnie za daleko i rodziłam w Pruszkowie
    • wiolczers Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 17.07.06, 14:34
      Ja chodzę od początku ciąży do dr Pawliny. Trafiłam do niego przez przypadek,
      bo "mój" ginekolog - też z Enel-Medu - dr Medard Lech był na urlopie.
      Trochę mam mieszane uczucia co do dr Pawliny, być może akurat trafiałam na jego
      złe dni. Nie jest zbyt rozmowny, żadnego telefonu do niego nie dostałam. Badał
      mnie dwukrotnie (przez USG TV), za pierwszym razem pogratulował ciąży (mimo iż
      był tylko pęchcerzyk smile i kazał zgłosił się za 4 tyg. Wtedy było już widać
      fasolkę i ponoć serduszko, ale ja jakoś nie mogłam się dopatrzeć.
      Ogólnie polecam dr Pawlinę, jest sympatyczny, ale jeszcze bardziej dr Lecha.
      Mimo iż dużo starszy to bardziej rozmowny.
      • berra1 Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 17.07.06, 20:22
        Stanowczo odradzam dr Lecha!!! Chodziłam do niego w zeszłym roku - na szczeście równolegle do mojego długoletniego lekarza, który ma jeden duży minus 0 przyjmuje b. daleko od warszawy. Dr Lech jest może i miły, gadatliwym, starszym panem, ale dla mnie super nieodpowiedzialnym. ANI RAZu nie obejrzał mnie (od środka) w czasie tych kilku wizyt (ok.5-6), wypisywał jedynie kolejne zlecenia na badania i ew. zwolnienia. Ską miał mieć pojęcie jak wygląda moja szyjka macicy dotyklając mojego brzuch!? No chyba że jest jasnowidzem! Chętnie za to chciał mi dać leki (które wpływają na akcję serca), bo miałam napinającą się macicę - nie było zagrożenei przedwczesnego porodu, urodziłam normalnie w 40 tyg., trzeba było tylko więcej poodpoczywać i polegiwać.
    • angiea Re: Dobry ginekolog w Enel-Med 17.07.06, 20:32
      A ja polecam dr Miklasz-Kupis. Bardzo dobra i ludzka. Zawsze bada wewnetrznie i
      slucha serca malucha i zawsze doradza i prowadzi moja cala ciaze od poczatku
      (jestem w 36tc). Jest opiekuncza. Wiem, ze kiedys pracowala w szpitalu
      panstwowym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka