Dodaj do ulubionych

dr Antepowicz/ opinie

09.08.06, 18:08
Witam,
proszę o opinie na temat pani doktor Moniki Antepowicz.
Obserwuj wątek
    • d-a-b-i-77 Re: dr Antepowicz/ opinie 09.08.06, 19:04
      Jestem pacjentką dr Antepowicz od roku. Przygotowała mnie do ciąży i teraz ją
      prowadzi/35tc/. Jestem zadowolona, jeśli masz jakieś konkretne pytania chętnie
      odpowiem
      • 0306a do d-a-b-i-77 09.08.06, 20:44
        Witaj, jestem również pacjentką dr. Antepowicz, na mnie zrobiła bardzo dobre
        wrażenie, konkretna, ciepła, delikatna, potrafi Cię uspokoić, naprawdę super!
        Pani dr. przyjmuje w szpitalu bielańskim.
        Mam pytanie, czy przygotowując Cię do ciąży zlecała badania, jak teraz w czasie
        ciąży, czy w razie niepokojących sygnałów, możesz np. do Niej dzwonić, gdzie
        będziesz rodzić? Przepraszam, że tak dużo pytań na raz, pozdrawiam
        • kasia19812 Re: Dr Anteopowicz 09.08.06, 21:11
          Ja dr Antepowicz "poznałam" jak rodziłam synka, wydała sie osoba ciepłą i
          miła,odebrałam ja bardzo pozytywnie i jestem jej wdzięczna że zleciła sekcje
          Igorka dzięki temu wiem czemu go teraz z nami nie macrying(. Mysle że jest to osoba
          jak najbardziej godna polecenie, wiem że pani dr tez sama straciła dziecko więc
          rozumie obawy kobiet dla mnie to juz były powód aby ja wybrac jako lekarza
          prowadzącego. Pozdrawiam
        • d-a-b-i-77 Re: do d-a-b-i-77 10.08.06, 05:08
          Do dr Antepowicz chodziłam do Medoc-a. Teraz przyjmuje mnie w szpitalu lub IBIS-
          ie. Gdy ok 10tc miałam plamienia zaraz do niej zadzwoniłam i powiedziała mi co
          mam robić, uspokoiła. Przyjmuje w kilku miejscach więc zawsze można się jakoś
          do niej dostać. Jest bardzo dobrym lekarzem i naprawdę godnym polecenia.
          Przygotowując mnie do ciąży zleciła mi badania, robiła usg co tydzień. Jest
          świetna
      • anetakm1 Re: dr Antepowicz/ opinie 10.08.06, 10:25
        Jestem załamana, ponieważ nie mogę się umówić do niej na wizytę. W Lux Medzie
        terminy dopiero na listopad, w Lim na pażdziernik, w Ibisie do końca sierpnia
        nie ma miejsc a na wrzesień pani doktor jeszcze nie dała grafiku. w przychodni
        przy szpitalu bielańskim też odpowiedż, że nie przyjmują do niej zapisów trzeba
        się umawiać indywidualnie. Dramat.
        Jak Ci się udało do niej zapisać???
    • kasiakacprzak Re: dr Antepowicz/ opinie 10.08.06, 13:40
      ja tez mialam z nia konkakt w Lux-ie. gdyby nie to, ze zmienilam prace i
      centrum opieki medycznej, pewnie bym z nia rodzila. jest bardzo mila i
      przyjacielska. od razu dostalam nr jej komorki do konkaktu, po recepty moglam
      przyjechac w kazdej chwili, tam, gdzie mi bylo wygodnie i tam, gdzie w danym
      dniu przyjmowala, polecam goraco!
      • tina181 Re: dr Antepowicz/ opinie 11.08.06, 18:41
        Dr Antepowicz jesst bardzo mila, ale ja mam trzoszke mniej entuzjastyczny do
        niej stosunek. Jedno to kwestia terminow - rzeczywiscie przy prowadzeniu ciazy
        jest to problem. Drugie to to, ze ona pracuje w tysiacu miejsc i bywa - co
        oczywiste - strasznie zmeczona. A wtedy nie pamieta o niczym - o badaniach, o
        usg, o tym, z kim rozmawia. Prowadzila moja ciaze - lubie ja bardzo, ale druga
        ciaze prowadze u kogo innego. Czuje sie bezpieczniej, bo wiem, ze lekarz jest
        "przytomny". To nawet taka blaha rzecz jak karta ciazy - kiedy trafilam do
        szpitala na ktg, okazalo sie, ze brakuje w niej mnostwa wpisow, podpisow itp i
        chcieli mnie z nia odeslac do lekarza, zeby to pouzupelnial. Nie mowie, ze to
        niedobry lekarz, ale sa lepsi moim zdaniem smile Pewnie sciagne na siebie mnostwo
        gromow...
        • lemurka3 Re: dr Antepowicz/ opinie 11.08.06, 21:10
          Przyjmuje tez w Damianie a terminy ma tam dośc "szybkie" - kolezanka chodzi do
          niej dość często.
        • justyna1908 Re: dr Antepowicz/ opinie 11.08.06, 21:12
          Ja także nie jestem do końca zachwycona Dr. Antepowicz. Zaczęłam u Niej
          prowadzic ciążę i rzeczywiście jest bardzo sympatyczna, ale w pewnym momencie
          sama zaczęłam się zastanawia dlaczego np. w karcie ciąży nie mam ani jednego
          podpisu. Może nie jest to najważniejsze ale to trochę tak jakbym sama sobie tą
          kartę uzupełniała. Potem jeszcze parę rzeczy mnie trochę zaczęło zastanawia i w
          końcu zmieniłam lekarza prowadzącego. Zresztą bardzo szczęśliwie !!!
          • jonaska Re: dr Antepowicz/ opinie 02.09.06, 08:19
            na jakiego zmieniłąś lekarza? też pracuje w bielańskim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka