anetakm1 09.08.06, 18:08 Witam, proszę o opinie na temat pani doktor Moniki Antepowicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d-a-b-i-77 Re: dr Antepowicz/ opinie 09.08.06, 19:04 Jestem pacjentką dr Antepowicz od roku. Przygotowała mnie do ciąży i teraz ją prowadzi/35tc/. Jestem zadowolona, jeśli masz jakieś konkretne pytania chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
0306a do d-a-b-i-77 09.08.06, 20:44 Witaj, jestem również pacjentką dr. Antepowicz, na mnie zrobiła bardzo dobre wrażenie, konkretna, ciepła, delikatna, potrafi Cię uspokoić, naprawdę super! Pani dr. przyjmuje w szpitalu bielańskim. Mam pytanie, czy przygotowując Cię do ciąży zlecała badania, jak teraz w czasie ciąży, czy w razie niepokojących sygnałów, możesz np. do Niej dzwonić, gdzie będziesz rodzić? Przepraszam, że tak dużo pytań na raz, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia19812 Re: Dr Anteopowicz 09.08.06, 21:11 Ja dr Antepowicz "poznałam" jak rodziłam synka, wydała sie osoba ciepłą i miła,odebrałam ja bardzo pozytywnie i jestem jej wdzięczna że zleciła sekcje Igorka dzięki temu wiem czemu go teraz z nami nie ma(. Mysle że jest to osoba jak najbardziej godna polecenie, wiem że pani dr tez sama straciła dziecko więc rozumie obawy kobiet dla mnie to juz były powód aby ja wybrac jako lekarza prowadzącego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
d-a-b-i-77 Re: do d-a-b-i-77 10.08.06, 05:08 Do dr Antepowicz chodziłam do Medoc-a. Teraz przyjmuje mnie w szpitalu lub IBIS- ie. Gdy ok 10tc miałam plamienia zaraz do niej zadzwoniłam i powiedziała mi co mam robić, uspokoiła. Przyjmuje w kilku miejscach więc zawsze można się jakoś do niej dostać. Jest bardzo dobrym lekarzem i naprawdę godnym polecenia. Przygotowując mnie do ciąży zleciła mi badania, robiła usg co tydzień. Jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
anetakm1 Re: dr Antepowicz/ opinie 10.08.06, 10:25 Jestem załamana, ponieważ nie mogę się umówić do niej na wizytę. W Lux Medzie terminy dopiero na listopad, w Lim na pażdziernik, w Ibisie do końca sierpnia nie ma miejsc a na wrzesień pani doktor jeszcze nie dała grafiku. w przychodni przy szpitalu bielańskim też odpowiedż, że nie przyjmują do niej zapisów trzeba się umawiać indywidualnie. Dramat. Jak Ci się udało do niej zapisać??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakacprzak Re: dr Antepowicz/ opinie 10.08.06, 13:40 ja tez mialam z nia konkakt w Lux-ie. gdyby nie to, ze zmienilam prace i centrum opieki medycznej, pewnie bym z nia rodzila. jest bardzo mila i przyjacielska. od razu dostalam nr jej komorki do konkaktu, po recepty moglam przyjechac w kazdej chwili, tam, gdzie mi bylo wygodnie i tam, gdzie w danym dniu przyjmowala, polecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
tina181 Re: dr Antepowicz/ opinie 11.08.06, 18:41 Dr Antepowicz jesst bardzo mila, ale ja mam trzoszke mniej entuzjastyczny do niej stosunek. Jedno to kwestia terminow - rzeczywiscie przy prowadzeniu ciazy jest to problem. Drugie to to, ze ona pracuje w tysiacu miejsc i bywa - co oczywiste - strasznie zmeczona. A wtedy nie pamieta o niczym - o badaniach, o usg, o tym, z kim rozmawia. Prowadzila moja ciaze - lubie ja bardzo, ale druga ciaze prowadze u kogo innego. Czuje sie bezpieczniej, bo wiem, ze lekarz jest "przytomny". To nawet taka blaha rzecz jak karta ciazy - kiedy trafilam do szpitala na ktg, okazalo sie, ze brakuje w niej mnostwa wpisow, podpisow itp i chcieli mnie z nia odeslac do lekarza, zeby to pouzupelnial. Nie mowie, ze to niedobry lekarz, ale sa lepsi moim zdaniem Pewnie sciagne na siebie mnostwo gromow... Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: dr Antepowicz/ opinie 11.08.06, 21:10 Przyjmuje tez w Damianie a terminy ma tam dośc "szybkie" - kolezanka chodzi do niej dość często. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1908 Re: dr Antepowicz/ opinie 11.08.06, 21:12 Ja także nie jestem do końca zachwycona Dr. Antepowicz. Zaczęłam u Niej prowadzic ciążę i rzeczywiście jest bardzo sympatyczna, ale w pewnym momencie sama zaczęłam się zastanawia dlaczego np. w karcie ciąży nie mam ani jednego podpisu. Może nie jest to najważniejsze ale to trochę tak jakbym sama sobie tą kartę uzupełniała. Potem jeszcze parę rzeczy mnie trochę zaczęło zastanawia i w końcu zmieniłam lekarza prowadzącego. Zresztą bardzo szczęśliwie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: dr Antepowicz/ opinie 02.09.06, 08:19 na jakiego zmieniłąś lekarza? też pracuje w bielańskim? Odpowiedz Link Zgłoś