viki112 27.08.06, 19:31 Jak macie jakieś doświadczenia to proszę o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama.1976 Re: gdzie rodzić w Trójmieście 27.08.06, 22:04 jestem z Gdyni. rodziłam w Wejherowie. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
annemette Re: gdzie rodzić w Trójmieście 28.08.06, 16:04 Wejherowo ma super opinie. Ja rodziłam w Wojewódzkim w Gdańsku. Byłam bardzo zadowolona z porodówki, mniej z położniczego. Drugi raz tez tam jadę Chociaz szczerze mówiąc nie bardzo mogłam decydować o tym jak chcę rodzić. Nie informowano mnie też o podawanych lekach i nie pytano czy się zgadzam...Może dlatego że poród nie przebiegał najłatwiej...Znajome, które tam rodziły też były zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 zaspa 31.08.06, 09:13 rodzilam na zaspie-porodowka super (mialam wlasna polozna i meza przy sobie), poloznictwo 4+. ogolnie polecam, drugie tez bede tam chciala rodzic pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiuniagp Re: gdzie rodzić w Trójmieście 31.08.06, 15:01 rodziłam w Wejherowie drugie dzeicko też zamierzam tam rodzić polecam Odpowiedz Link Zgłoś