xena261 19.09.06, 18:04 Ktora z pan rodzila w szpitalu wojewodzkim w Gdansku?Czy ten szpital jest ok.?Czy moge liczyc na dobra opieke czy musze oplacic polozna aby ja uzyskac?Moze ktoras z was poleci sprawdzona polozna.Dziekuje za pomoc z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alebama Re: Rodzic w Gdansku 19.09.06, 18:07 chyba powinnaś sobie przeczytać artykuł, który jest an wątku ponizej "Matka mniej istotna", moze lepiej wybierz inny szpital, na pewno ich w Gdańsku dużo?! Odpowiedz Link Zgłoś
annemette Re: Rodzic w Gdansku 22.09.06, 15:38 Nie mogę znależć tego wątku... Możesz pomóc? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa najlepiej niech ci jeszcze ktos 19.09.06, 18:07 na forum poda dane poloznej, ktora robi "to" za kase, slodkie )) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: najlepiej niech ci jeszcze ktos 19.09.06, 20:56 kraxa czasem w szpitalu cos takiego dostepne jest w cenniku nazywa sie to "usluga akuszerska" czyli porod z wybrana polozna ( o ile nie ma ona wtedy dyzuru) z lapowka nie ma to nic wspolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
cathy1976 Re: Rodzic w Gdansku 22.09.06, 14:56 ten szpital nie jest ok.. pisalam juz o tym kilka razy- wrzuc w wyszukiwarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mikasara Re: Rodzic w Gdansku 22.09.06, 15:05 rodziłam 3 lata temu w wojewódzkim. nie miałam opłaconej położnej. byłam bardzo zadowolona z opieki. trafiłam na fantastyczną położną. rodziłam w wodzie i myślę, że w lutym też tam będę rodzić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annemette Re: Rodzic w Gdansku 22.09.06, 15:43 Rodziłam tam 2 lata temu i byłam zadowolona. Miałam co prawda opłaconą położną, ale cały czas otaczał mnie mały tłumek "nieopłaconych" . Wszystkie były bardzo miłe i pomocne. Zapłaciłam za zzo (teraz jest za darmo). Za 3 tyg mam termin i też mam zamiar tam rodzić. Ostatnio rodziły tam 2 koleżanki. Były bardzo zadowolone. Nie miały opłaconych położnych. Jedna chciała i dostała zzo. Odpowiedz Link Zgłoś