Dodaj do ulubionych

Porodówka w Pruszkowie

IP: *.* 24.11.02, 17:49
eMamyzbliża się niubłaganie termin narodzin mojego dziecka. Mieszkam w Pruszkowie, dlatego min. rozważam poród w szpitalu w Pruszkowie. W rankingach porodówka tego szpitala zbiera dość wysokie noty, ale jak wygląda rzeczywistość? Proszę podzielcie się ze mną swoim doświadczeniem. Pozdrawiamaneta
Obserwuj wątek
    • Gość: Monique76 Re: Porodówka w Pruszkowie IP: *.* 25.11.02, 19:50
      Moja kolezanka na dziś ma termin i wybrała właśnie szpital w Pruszkowie... Jeżeli będziesz zainteresowana to wypytam jak juz urodzi o wszystko i dam Ci znać u na forum.Pytanie tylko czy ona zdąży urodzić zanim Ty będziesz musiała podjąć ostateczną decyzję ;-)Pozdr.Monika
      • Gość: aneta716 Re: Porodówka w Pruszkowie - do Moniki IP: *.* 27.11.02, 16:51
        Moniczkobędę Ci bardzo wdzięczna za zdobycie informacji. Czekam z niecierpliwością. Pozdrawiam aneta
        • Gość: Monique76 Re: Porodówka w Pruszkowie - do Moniki IP: *.* 28.11.02, 16:44
          Ta moja koleżanka urodziła wczoraj synka w Pruszkowie - jak tylko dojdzie do siebie to będę wypytywać o szczególy... Generalnie była bardzo zadowolona z obsługi, z lekarzy, położnych itp... Jak tylko będę coś wiedziała to dam znać :-)Pozdr.Monika
    • Gość: pianeczka Re: Porodówka w Pruszkowie IP: *.* 26.11.02, 09:09
      Ostanio widziałam, że przewijał sie ten temat na forum. poszukaj może coś znajdziesz. Dziewczyny pisały różnie, jedne były zadowolone inne nie :sarcastic: Ja tez jestem z Pruszkowa, ale słyszałam tylko złe opinie o Pruszkowie. Ja rodziłam w Warszawie, ale nie dlatego iż nie lubię Pruszkowa, ale z powodu mojej pociechy. Bałam się że jak coś będzie się czasem działo niedobrego to, ...przykro stwierdzić, ale w Pruszkowie raczej by Twojemu dziecku nie pomogli tak, jak to jest na Kasprzaka czy Karowej.Oni tam maja nowoczesny sprzęt i naprawdę ogromne doświadczenie. U mnie poród przebiegł bez problemu (powiedzmy ze rodzienie 2 dni to norma), moja Ola zdrowa, ale śwaidomość tego iż jest tam kilkanaście inkubatorów (oczywiscie w razie czego) sprawiała, ze byłam spokojniejsza. Podejmiesz decyzje oczywscie sama, ja może jestem ogromną panikarą i dlatego wybrałam Kasprzaka. Pozdrawiam :hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka