Dodaj do ulubionych

Dr Roszkowski

IP: *.* 16.01.03, 21:42
Czesc.Wybieram sie za kilka tygodni na wizyte do dr Roszkowskiego i mam do Was takie zapytanie - w ktorym tygodniu jest lepiej isc - 20. czy 22.? Slyszalam, ze w 20stym tygodniu nie wszystkie narzady musza byc juz wyksztalcone i dlatego bezpieczniej jest isc w 22im.Wiecie cos na ten temat? I jeszcze jedno;wiem ze przyjmuje on na Finlandzkiej i na Solidarnosci,ale w ktorym gabinecie ma lepsze usg?Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi,Pola i 15sto tygodniowa Dzidzia.
Obserwuj wątek
    • Gość: alebum Re: Dr Roszkowski IP: *.* 16.01.03, 23:50
      Hej,pielęgniarka mnie poinformowała, że dr Roszkowski bada pacjentki po skończonym 22 tygodniu, ale nie później niż w 24 (czyli jeszcze w trakcie trwania 24 tyg.). Wcześniej dzidziuś jeszcze, tak jak piszesz, nie ma rozwiniętych wszystkich narządów, a potem już jest duży i trudniej się go ogląda. Tak mi powiedziała pielęgniarka pracująca w jego gabinecie (ta, co rejestruje też telefonicznie).Poza tym, z tego co wiem, to na Al. Solidarności już nie ma gabinetu, bo jest przeniesiony właśnie na Finlandzką. Byłam u dr Roszkowskiego niedawno (jakieś dwa tygonie temu). To moja druga ciąża. W pierwszej też byłam u niego. Mogę Ci go szczerze polecić. Pozdrawiam. Marcelina
      • Gość: plomyk Re: Dr Roszkowski IP: *.* 17.01.03, 15:01
        Witaj. Ja bylam u dr Roszkowskiego w 12 tygodniu i kazal mi przyjsc w 22 dokladnie. Wiec chyba najlepiej wybrac sie do niego wlasnei wtedysmilepowodzenia.
    • Gość: Nowaczek Re: Dr Roszkowski IP: *.* 23.01.03, 00:28
      U dr Roszkowskiego byłam 2 razy podczas jednej ciązy, w 22 i 30 tygodniu.dwoma rekoma podpisuje sie pod zdaniem, że to SUPER LEKARZ!!! jest czasami troszeczke oschły,ale dowcipny. Rewelacyjnie diagnozuje płód. Po doświadczeniach z innymi lekarzami, którzy m.in. stwierdzili u mnie martwą ciążę...polecam wizytę u niego z całego serca To on w Walentynki, rok temu, powiedział nam, że będziemy mieli córeczkę, oczywiście sprawdziło się! Od 6 miesięcy jesteśmy rodzicami zdrowiutkiej Natalki. Jeżeli macie obawy o swojego dzidziusia, idźcie, da to Wam wiele spokoju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka