Dodaj do ulubionych

opinia o sz. bródnowskim???

23.03.07, 21:08
Dziewczyny proszę wypowiedzcie sie oszpitalu bródnowskim???
Obserwuj wątek
    • aleksandra1977 Re: opinia o sz. bródnowskim??? 23.03.07, 21:22
      zajrzyj na forum "szpitale", są na nim wypowiedzi na temat tego szpitala:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588
      • edzia.79 Re: opinia o sz. bródnowskim??? 23.03.07, 21:28
        Sama jestem nim zainteresowana.Czytalam same dobre opinie.
        • malgosiaw32 Re: opinia o sz. bródnowskim??? 24.03.07, 08:29
          rok temu rodziła tam moja przyjaciółka i była b.zadowolona, miała wynajętą położną.
    • malgosiek2 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 21:35
      innych informacji
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588
      • julka20061 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 21:55
        dzięki smile Edzia kiedy będziesz rodzić???
        • edzia.79 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 21:56
          18.07 smile)
          A ty???
          • julka20061 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:08
            ja mam termin na 26.07 smile może się spotkamy
            • edzia.79 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:10
              Julka a wybierasz sie do Szkoly Rodzenia w Brodnowskim???
              • julka20061 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:14
                wybieram się, podobno od 26 tygodnia ciaży można chodzić. Ja jestem teraz w 22
                tyg. pierwszej ciąży. A wiesz coś już o szkole rodzenia w tym szpitalu???
                • edzia.79 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:21
                  Tak,dzwonilam nr 326-55-00
                  Dla nas zajecia sa w maju.Zadzwon wczesniej to powiedza ci co zrobic.Trzeba isc na badania w kwietniu i zalozyc karte.Podobno ta szkola jest bardzo oblozona i na kwiecien nie ma juz miejsca.
                  Ja zadzwonie na poczatku kwietnia i jeszcze raz wszystko wyslucham bo tych zaswiadczen jest sporo
                  • julka20061 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:26
                    Coś Ty? Myślałam, że idziesz i już. Wiem , że koszt to ok 150? I zależy mi na
                    "opłaconej" położnej bo mam trochę stracha na myśl o porodzie, mimo, że jestem
                    dosyć wytrzymała na ból. Miszkasz może na Bródnie???
                    • edzia.79 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:32
                      Nie ja na Grochowie smile
                      W pierwszej ciazy chodzilam do szkoly do praskiego po 30tc.
                      Teraz tez bym zadzwonila tak pozno ale cos mnie podkusilo wczesniej.
                      Babka mowila ze trzeba z aktualnymi badaniami i pozwoleniem od lekarza zglosic sie na patologie w jakies okreslone dni a tam cie zakwalifikuja do szkoly.
                      O cene nie pytalam ale wydaje mi sie ze 350 (moge sie mylic)
                      • julka20061 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:38
                        dzięki, to może się spotkamy smile
                        • edzia.79 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 22:40
                          pewnie tak smile
                          • julka20061 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 23.03.07, 23:16
                            Jeden poród masz już za sobą, opisz mi proszę ja było, tylko szczerze smile))
                            • edzia.79 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 24.03.07, 11:41
                              podam ci numer gg to pogadamy w wolnej chwili smile)
                              8058388
                              • heca7 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 25.03.07, 20:04
                                Tylko wam dziewczyny nie życzę rodzić tam w weekend. Ja rodziłam tam 3 razy
                                Przy ostatnim spędziłam 8 dni - to co się działo w sobotę i niedzielę to był
                                młyn. Z sali porodowej musieli wywozić kobiety praktycznie od razu po porodzie
                                bo na IP była kolejka rodzących.
                                Bratowa rodziła tam w tę sobotę i musiała czekać na korytarzu na miejsce na
                                sali - nie było nawet wolnych wózeczków dla niemowląt.
                                Co nie zmienia faktu, że szpital polecamsmileTo nie ich wina,że tyle kobiet tam
                                chce rodzić.
                                • edzia.79 Re: Forum "SZpitale"służy do szukania opinii i 26.03.07, 12:54
                                  to samo bylo jak rodzilam 5 lat temu na Karowej-zero miejsca
                                  • edzia.79 Re: heca7 26.03.07, 12:55
                                    Napisz prosze jakie sa polozne??
                                    chodzilas tam do Szkoly Rodzenia??
                                    • heca7 Re: heca7 26.03.07, 23:47
                                      Witam, do szkoły nie chodziłam.Co do położnych to większość sympatycznych i
                                      cierpliwych to zdanie moje i bratowej też.Dziś wróciła ze szpitala właśnie.
                                      Upierdliwy jest tylko facet w recepcji. Spotkałam sławną Lenę Bałdygę. Też
                                      b.sympatyczna. Co do pielęgniarek na noworodkach to bywało różnie , zależało od
                                      zmiany- były takie co wolały dać dziecku butelkę ze sztucznym mlekiem niż pójść
                                      i obudzić matkę żeby nakarmiła. Mój syn zaczął przybierać na wadze jak go
                                      dostałam do sali bo wcześniej leżał w cieplarce.Generalnie wszyscy starają się
                                      być mili.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka