cwt Re: Zmiana lekarza prowadzącego w 25 tc 08.05.07, 13:12 Troszkę się pospierzyłam Chciałabym zmienić lekarza prowadzącego, na takiego, który pracuje w szpitalu, obawiam się jednak, czy lekarz do którego pójdę nie będzie robił mi problemów, że przychodzę tak późno. Czy któraś z Was była w takiej sytuacji? Jeśli tak, to będę bardzo wdzięczna za namiary na jakiegś godnego polecenia lekarza pracującego w szpitalu Bielańskim lub na Starynkiewicza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aksa00 Re: Zmiana lekarza prowadzącego w 25 tc 08.05.07, 13:35 ja jestem dokladnie w tej samej sytuacji 25 tc i chce zmienić lekarza, tylko mnie ineteresują lekarze z Solca, Orłowskiego lub Międzylesia. Chcę znaleźć lekarza który doprowadzi moją ciąże do konca i jest po prostu dobry. Więc podczepiam sie do tego tematu i czekam na namiary Odpowiedz Link Zgłoś
tobi00000 Re: Zmiana lekarza prowadzącego w 25 tc do cwt 08.05.07, 14:45 Witaj. Ja zmieniłam lekarza w 15 tc. Poprzedni lekarz okazał sie delikatnie mówiąc nieprofesjonalny. Zgłosiłam sie do dr. Marzeny Mazurek ze szpitala Bielańskiego. Fajna babka. odrazu powiedziałam jej ze zmieniłam lekarza, zresztą nie pytała czemu teraz do niej przychodze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuhelka Re: Zmiana lekarza prowadzącego w 25 tc 20.05.07, 13:37 Bardzo gorąco polecam dr Pazio - ANIOŁ - mam 16 miesięczną córeczkę, rodziliśmy razem, po porodzie mnie przytulił i otar postresowe łezki, w ciąży zapewnione 100% poczucia bezpieczeństwa, dostępny o kazdej porze- takich ludzi jest niewielu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejkowo Re: Zmiana lekarza prowadzącego w 25 tc 08.05.07, 23:48 Ja zmieniłam w 21 tygodniu. Owszem spytał jaki jest powód a ja odpowiedziałam, że poprzedni prowadzący nie jest obecnie związany z żadnym ze szpitali w Warszawie. Zgodnie z prawdą zresztą. Miałam przy sobie wszystkie wyniki badań, USG itp. To nie powinien być żaden problem dla "nowego" lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia7926 Re: DR.PAZIO-Solec i Praski 10.05.07, 20:53 Witajcie,mogę wam polecić dr Pazia,pracuje na Solcu i w Praskim,prywatnie przyjmuje też w Damianie.Powiem wam tylko że to jest człowiek anioł,nie spotkałam jeszcze takiego lekarza.Byłam w 24tyg ciąży jak zmienilam swojego lekarza na Pazia,wszystko super nie pytał czemu zmieniam itd.Jak pójdziecie na wizyte same się przekonacie. swój prywatny gabinet ma na Sobieskiego, a tu szczegółowe dane www.pazio.com.pl .Bardzo dobry specjalista i znany. Odpowiedz Link Zgłoś
aksa00 Re: DR.PAZIO-Solec i Praski 11.05.07, 09:18 na tej stronie jest inf tylko ze pracuj e w Praskim, nie ma nic o Solcu. a ile kosztuje u niego wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
stefaa80 Re: do aksa00 11.05.07, 22:13 Doktor Pazio ma dyżury na Solcu na 100%. Polecam go z całego serca. Prowadziłam u niego ciąże-teraz mam 3 miesięczną córeczkę. Wizyta u niego kosztuje 100 zł i w to masz wliczone usg-jak chcesz to przy każdej wizycie Odpowiedz Link Zgłoś