ethna położna Renata w szpitalu Bielańskim??????? 18.11.06, 19:10 jesteśmy z mężem już zdecydowani na szpital Bielański. Błagam o info o położnych z tego szpitala. Czy któraś z Was rodziła z Renatą? Niestety nie znam nazwiska. Jest w szkole rodzenia, robi wrażenie bardzo kompetentnej, ale jaka jest podczas porodu?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
v.l.k.6 Agnieszka Mucha- jest SUPER 21.11.06, 14:31 Cześć Rodziłam z 14 na 15 września z Agnieszką Muchą na Karowej. Pani Agnieszka jest świetną położną, pomogła mi bardzo bo inaczej chyba bym rodziła znacznie dłużej. Termin miałam na 18 września. Jestem jej bardzoeo wdzięczna i jakbym miała jeszcze raz rodzić to tylko z Nią. Jest rzeczowa, pewna tego co robi a robi to myślę najlepiej.Dzieki niej mamy taką wspaniałą Zosię. Całuski dla Pani Agnieszki. Pozdrawiam Violetta,Staszek z Zosią i Maćkiem Odpowiedz Link Zgłoś
hahalszka Jolanta Zielinska i Teresa Brzezicka z Miedzylesia 22.11.06, 13:00 Wspaniale polozne Odpowiedz Link Zgłoś
muszka.owocowka Re: Super-Położna- TOP LISTA :) 22.11.06, 23:42 Super Położna Ciechanów - Pani Danuta Dzierżanowska, niezwykle sympatyczna i życzliwa. Mieliśmy wyjątkowe szczęście trafić właśnie na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajotka Re: Super-położne- top lista :) 25.11.06, 16:13 Ja rodziłam z Jeannette Kalyta ponad rok temu i nie wyobrażam sobie, jakby wyglądał mój poród bez niej. Oboje z mężem jesteśmy w niej całkowicie zakochani. Jest ciepłą, opiekuńczą, a jednocześnie znającą się na swojej pracy kobietą (czasami myślę, że w poprzednim wcieleniu musiała być czarownicą )W jej postępowaniu w czasie porodu nie było ani jednego zbędnego ruchu i nie będę opisywać jakich czarów dokonała, żeby mój Antoś przekręcił się twarzyczką do dołu. Zdaję sobie jednak sprawę, że wszystko jest kwestią chemii między osobami i być może komuś Jeannette nie spodobała się Odpowiedz Link Zgłoś
eladab super położna - Kilinika Damiana 28.11.06, 18:27 Najwspanialsza położna - Agnieszka Danaj z kliniki Damiana. Bije z niej ciepło, wrażliwość, a jednocześnie jest profesjonalistką. Rodzić z nią to sama przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamada Edyta Dzierżak-Postek Warszawa, Żelazna, św. Zofia 02.12.06, 05:29 Rodziłam z nią trzeciego synka, poród "siłami natury", poprowadzony przez p. Edytę pięknie, fachowo i z wyczuciem. Ciepła, konkretna i uważna, proponuje różne możliwości, ale bez nacisku, pozwala rodzącej kobiecie szukać tego, co odpowiada jej potrzebom i instynktom. Kiedy trzeba - wspiera i pomaga, potrafi zmotywować do działania także wtedy, gdy ma się dosyć bólu i traci się wiarę, że to naprawdę już ostatni wysiłek, że to się kiedyś skończy i uda się urodzić malucha Nie podpisywałam z nią kontraktu, po prostu trafiłam na jej dyżur. Nie mogłam lepiej trafić! Pani Edyto, dziekuję )) Dzięki Pani udało mi się uwierzyć, że w szpitalu też mozna rodzić "po ludzku". (Może coś jednak jest w tym powiedzeniu, że do trzech razy sztuka? pozdrawiam serdecznie przyszłe mamy a tym, które szukają "własnej" położnej polecam p. Edytę z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
anna.adamczyk1 Iza Podchrzęsny - świętochłowice - super 22.12.06, 10:55 zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
taga80 Re: super Położna Pruszków 11.01.07, 20:36 Witam Ja rodziłam 10.06.2006r.w Pruszkowie , uważam ze moja polozna jest extra P. Agnieszka Imbrzykowska,. Ja mialam bardzo ciezki porod bo moj synek wazyl az 4.100 wiec sie troszke nameczylismy , dzieki Pani Agnieszce nie bylo tak zle i obeszlo sie bez znieczulenia BARDZO MI POMAGALA. Jest mila, pomocna, aktualnie bedzie odbierala tez porod mojej bratowej . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
magdagl Jeszcze raz-tylko Agnieszka Mucha! 19.01.07, 15:45 wspaniala,mila,pomocna,bardzo fachowa,komunikatywna,usmiechnieta. ogromne serce w drobniutkiej brunetce dodam ze rodzilam za darmo a pani Agnieszka byla polozna z dyzuru.wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
annor Gdańsk Zaspa 12.01.07, 21:16 Pani Ewelina (niestety nie znam nazwiska, ale jest tylko jedna), cudowna kobieta, bardzo miła i delikatna, pod jej okiem wszystko poszło jak po maśle. Cieszę się, że trafiłam na jej dyżur, poród wspominam bardzo miło. Odpowiedz Link Zgłoś
ewan77 Re: Gdańsk Zaspa 13.01.07, 06:04 POSZUKUJE DOBREJ POŁOŻNEJ W GDAŃSKU. BARDZO PROSZE O JAKIEŚ NAMIARY. DZIĘKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak123 Re: Szpital Bródnowski 12.01.07, 23:46 Polecam Małgosię Milewską naprawdę super kobitka szłam do porodu z dusza na ramieniu bałam się jak nie wiem co a przy niej żartowaliśmy w trakcie porodu.Super/ Aha i nie polecam Marioli Sienkiewicz. Jest miła za pieniążki niestety - może mylne ale takie jest moje wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
aans Re: Olsztyn 24.01.07, 17:35 Rodziłaś u Malarkiewicza? Mogłabyś napisać jak tam wszystko wygląda, bo też się tam wybieram na poród. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martyna5 Re: Warszawa_Inflancka_Agnieszka Korejwo 29.01.07, 16:20 Zdecydowanie polecam Agnieszke Korejwo (tel.606 785 145) z porodow rodzinnych na INflanckiej. Rodzilam z nia juz drugie dziecko i znow porod przebiegl szybko milo i bez wiekszych bolesci pomimo iz drugie dziecko wazylo 4650. Jest konkretna, stanowcza i zna sie na fachu, inne osoby ktore z nia rodzily rowniez ja chwalily. Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Bydgoszcz-Barbara Grzeca 31.01.07, 19:06 Kapusciska,Szpital 2 Bardzo fajna i ciepla osoba. Opieka 24/h. Niesety nr tel brak,ale mozna podejsc do szpitala i zapytac. 2 pietro poloznictwo2 Odpowiedz Link Zgłoś
dianusg piszcie miasto w tytule! 03.02.07, 15:30 Ogromna prośba. Piszczie najp[ierw miasto w tytule, to bardzo ułatwi przeszukiwanie. A nie "położna na Żelaznej" czy "klinika Damiana", albo jeszcze lepiej bez miasta tylko od razu nazwisko położnej, a nazwy miasta mam sie domysleć? Wszyscy nie muszą znać nazwy szpitali w Waszym mieście. Jak ja napiszę "szpital na CZarnowie" to czy ktos z katowic, W-wy czy Koszalina wie o co chodzi. Dziewczyny-wiecej wyobraźni!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 gdansk zaspa _________GDANSK___ polecam 04.02.07, 10:28 polozna na zaspie hanna stazynska bardzo mila sympatyczna, jesli ktos chce wiecej uzyskac info prosze pisac an email gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
beatar9 p.Ela Kustra-solec 05.02.07, 15:55 miła-nie była opłacona,kompetentna,delikatna,zadbana...polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
andzia1415 Otowck 09.02.07, 13:01 A jakaś super połozna ktora pracuje w Otwocku? Odpowiedz Link Zgłoś
mila9917 szczecin zdroje. kamila marcinkowska 11.02.07, 18:25 gorąco polecam panią kamilę. cierpliwa, ciepla i kompetentna.otwarta na potrzby przyszlej mamy. podczas porodu przyjmowalam rożne pozycje by synek obsunął się niżej i choc ostatecznie urodzilam na łózku porod wspominam jako najpiękniejsze przeżycie. cicho, kameralnie , fachowo. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
bogunia04 Re: szczecin zdroje. kamila marcinkowska 09.03.15, 14:01 Również polecam Kamilę Marcinkowską ze Zdrojów wSzczecinie. Bardzo miła, ciepła i pomocna, ale nie natarczywa i nie nachalna. Nie zachowuje się, jakby ona rodziła i nie spieszy się ( choć rodziłam z nią w nocy). Urodziłam z nią do wody śliczną dziewczynkę. Podejście ma super i dla kobiet, które chcą rodzić naturalnie i świadomie- jest super. Przed porodem warto się z nią umówić i omówić wszystkie wątpliwości. Acha- co pewnie mało spotykane- przychodziła do mnie jeszcze potem na oddział noworodkowy, sprawdzić, jak się czujemy. Było super i czułam się tam, jak księżniczka, taka jest tam opieka. Choć to nie temat, dodam, że oni chyba lubią kobiety, które chcą rodzić naturalnie, bo teraz to dość rzadkie zjawisko i potem się takimi opiekują, jak wariaci Także Zdroje z Kamilą- polecam. Ze mną była też położna Kasia- asystowała przy porodzie do wody- też polecam- była taka dobra, że prawie niezauważalna była jej obecność. Tylko pomagała w ciszy i spokoju. Generalnie było SUPER. Odpowiedz Link Zgłoś
dianusg KIELCE-POłOżNA 14.02.07, 10:49 Dziewczyny, co jest z Wami? Nie ma nikogo z Kielc? Polećcie jakąś fajna położną ze szpitala, albo prywatną. Odpowiedz Link Zgłoś
basia485 SUPER-Położne 03.03.07, 22:11 Ja chciałabym napisać o Położnych ze szpitala miejsckiego nr1 w Mysłowicach.Rodziłam tam moje pierwsze dzieciątko-synka Kacperka Słyszałam wiele złych opini na temat tego szpitala więc szłam na salę porodową z wielką obawą, naszczęście trafiłam na wspaniałe Położne, które troskliwie sie mną zajęły.Mimo że okropnie cierpiałam to ich życzliwość i pocieszający uśmiech na twarzy ułatwiały mi te ciężkie chwile.Mój mąż był cały czas ze mną, żadna Z "moich" Położnych nie miała o to prezetnsji choć porodówka jest bardzo mała,rozmawiały z nim, żartowały troszczyły się także o niego.Uczyły go co ma robić by mi pomóc:masować plecy, przykładać na kark i czoło mokry,chłodny ręcznik it.On również czuł się bardzo swobodnie.Nasze kochane Położne(a było ich 3)wyjaśniały nam każdą czynność, postęp porodu dzięki temu wiedziałam (i mąż też) co się ze mną i dzidziusiem dzieje w danej chwili.Męczyłam się w bólach cały dzień(na dodatek weekend)i wiem że gdyby nie te kochane kobiety to było by mi znacznie ciężej.Nie pamiętam jak się nazywały ale jedna z nich jest wysoką,szczupłą blondynką.Poza tym widziałam jak zajmowały się innymi pazjentkami, np po cesarce, były dalikatne i naprawdę interesowało je jak się czujemy.Życzę wszystkim przyszłym mamusiom takiech Położnych-ANIOŁÓW Bardzo im dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dapiad Re: SUPER połozne top lista 18.03.07, 11:26 tylko i wyłącznie położna Irena Rychta z CZMP i nikt inny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wini Żelazna/Warszawa - terminy dopiero na... 19.03.07, 20:33 Polecam wiekszość połoznych ale wolne terminy dopiero są na . . . październik 2007 ! także trzeba pukać na Karową. ------ życie jest po to aby z niego korzystać, a nie zostawić w szufladzie Odpowiedz Link Zgłoś
mmkam Re: Żelazna/Warszawa - terminy dopiero na... 10.04.07, 15:26 Dziewczyny - nie przesadzajcie z tym umawianiem się z położną na poród. To naprawdę nie jest konieczne a przybrało niesamowite rozmiary. Ja rodziłam na Żelaznej bez umówionej położnej. Trafiłam na pania Joannę Szeląg. Miałam super opiekę, wszyscy byli życzliwi - więc pytam - po co ta obsesja "własnej" położnej, niemalże schiza, zeby się załapać na wolny termin?! To jest państwowy szpital i utrzymywany z Waszych składek a Wy dobrowolnie opodatkowujecie się po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
solange1 Starynkiewicza - Pani G. Nastula 23.03.07, 10:39 Ja polecam ją z całego serca. M.in. dzięki niej poród wspominam jako cudowne przeżycie Fachowa, konkretna i jednocześnie bardzo ludzka kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
g.tarnowski Re: Inflancka - P. Beata Szol - superwomen 23.03.07, 21:48 urodziłam tam dwa dni temu czyli w I dzień wiosny ukochanego synka Jasia:- ))) poród był wywoływany oxytocyną z powodu braku skurczy, wody płodowe częsciowo już odeszły więc jak na 38 tydzien uważam że to była bardzo słuszna decyzja lakarzy aby wywoływać poród, Jasia urodziłam o 4:40 nad ranem. dziś już jestem w domu i chciałabym bardzo bardzo podziękować fantastycznej położnej Beacie Szol która pomogła mi urodzić naszego synka. Wielkie uznanie dla tej kobiety i więcej tak kompetetnych lekarzy w szpitalach położniczych. Dziękuje Pani Beato... Agata z synem Jasiem) Odpowiedz Link Zgłoś
g.tarnowski Re: P. Beata Szol - Inflancka 23.03.07, 21:49 urodziłam tam dwa dni temu czyli w I dzień wiosny ukochanego synka Jasia:- ))) poród był wywoływany oxytocyną z powodu braku skurczy, wody płodowe częsciowo już odeszły więc jak na 38 tydzien uważam że to była bardzo słuszna decyzja lakarzy aby wywoływać poród, Jasia urodziłam o 4:40 nad ranem. dziś już jestem w domu i chciałabym bardzo bardzo podziękować fantastycznej położnej Beacie Szol która pomogła mi urodzić naszego synka. Wielkie uznanie dla tej kobiety i więcej tak kompetetnych lekarzy w szpitalach położniczych. Dziękuje Pani Beato... Agata z synem Jasiem) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Elbląg.. 09.04.07, 20:33 Szpital Wojskowy W Elblągu ,Anna Krajewska z nią moge rodzić dziesięć razy ,miła sympatyczna kompetenta doskonale wie co robić aby poród zapamiętć jako coś wspaniałe przerzycie a nie traume. Odpowiedz Link Zgłoś
victoria1236 SUPER-położna - Polna Poznań 16.04.07, 00:14 Ja mogę polecić wspaniałą babkę i super położną Dorotę Postarenczak. Jest to osoba żyjąca swoją pracą, mimo to że nie byłam z nią umówiona zaopiekowała się mną i poprowadziła poród tak sprawnie że pamiętam tylko jak tuliłam już mojego Bartusia. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrap5 Re: SUPER-położna - Polna Poznań 29.04.07, 20:40 hej rodziłam pierwsze dziecko na Polnej z ELZBIETA NOWACKą byłam z nią umówiona ale to nie była położna tylko anioł nie wiem czy za sprawa pieniędzy jakie miała otrzymać. Ale poród wspominam fantastycznie. Niestety na Polnej nie można sie umawiać z połoznymi i jestem przerazona. Jestem w 27tyg i boję się że przypadnie mi jakaś niedoświadczona a co gorsza wredna położna albo zostanę przez większość porodu sama. Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
pajoczek1 Re: SUPER-położna - Polna Poznań 08.01.09, 15:19 cześć , czy masz może jakieś namary na tą położną? słyszałam , że nie wolno oficjalnie mieć na polnej ale mimo wszystko to funkcjonuje . z góry dzięki za info marta pajoczek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pajoczek1 Re: SUPER-położna - Polna Poznań 08.01.09, 15:17 cześć , a masz jakieś nmiary na ta panią ? jeśli tak daj znać pajoczek@wp.pl mam termin na poczatek lutego ale juz zaczynam panikować Odpowiedz Link Zgłoś