agusiatko24 25.06.07, 16:40 dziewczyny czy ktoras z was rodzila w szpitalu MSWiA w warszawie?Napiszcie jak cos wiecie o tym szpitalu i u jakiego lekarza rodzilyscie,prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rowinki Re: MSWiA w wawie 25.06.07, 16:48 Cześć! W lutym tego roku rodziła tam moja koleżanka,była bardzo zadowolona.Nie chodziła tam do żadnego lekarza i nie miała opłaconej położnej i mimo wszystko było OK. Nie wiem na kiedy masz termin,bo trwa tam teraz remont,palnuja zakończenie na 4 października Odpowiedz Link Zgłoś
agusiatko24 Re: MSWiA w wawie 25.06.07, 16:51 dopiero na styczen mam termin to sie juz chyba wyrobia Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Re: MSWiA w wawie 25.06.07, 17:07 Powinni,powinni,ja obstawiałam ten szpital,ale niestety boje się że sie nie wyrobią,mam termin na 1 listopada,ale wiadomo,że może mi się coś obsunąć,koleżanka polecała,Ja leżałam tam na ginekologii w 8 tygodniu ciąży (miałam plamienie)i róniez byłam zachwycona,nawet salowe się interesowały i jedzonko nawet, nawet Odpowiedz Link Zgłoś
julka20061 Re: MSWiA w wawie 25.06.07, 17:14 Ja trzy tygodnie temu lezałam na patologi, naprawdę jestem bardzo zadowolona. Teraz za trzy tygodnie będe tam miała cc, a po remoncie to mają być tam pokoje jak w hotelu z łazienkami. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Re: MSWiA w wawie 25.06.07, 17:15 Wow!Super,ciekawe czy zdąże,jeśli nie to obstwiam Praski,ale nan jeszcze dużo czasu (4 miesiące pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy Odpowiedz Link Zgłoś
bee1979 Re: MSWiA w wawie 26.06.07, 13:50 ja rodzilam, placilam jedynie za zzo i jedynke do porodu, 2gie dziecko tez tam zamierzam, zwlaszcza,ze bedzie juz po remoncie, ciaza prowadzona u dra Zakrzewskiego Odpowiedz Link Zgłoś