Dodaj do ulubionych

profesor Dębski w Bielańskim

27.06.07, 16:23
Czy słyszałyście jakieś opinie o profesorze Romualdzie Dębskim? Prowadzi moją
ciążę stąd byłabym wdzięczna za uwagi jeśli chodzi o rzeczowość i fachowość
profesora.
Obserwuj wątek
    • kk_1976 Re: profesor Dębski w Bielańskim 27.06.07, 20:11
      a prowadzi Twoja ciaze w szpitalu czy prywatnie? bo ja leczylam sie u niego
      wiele lat prywatnie, ale na prowadzenie ciazy sie nie zdecydowalam - wizyty
      koszmarnie drogie, zapisy na wiele tygodni wprzod, pacjentek tysiace, kolejki
      dlugie, pan profesor bada szybko i nie ma czasu, zeby pogadac... ale zaluje
      troche, bo to specjalista najlepszy w swojej klasie, w razie jakichkolwiek
      komplikacji bylby furtka do najlepszej opieki, tak mysle... a jakie sa Twoje
      doswiadczenia z prowadzenia ciazy z profesorem? kk
      • wesolamonia Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 12:06
        Zapisałam sie do prof prywatnie, ale to dopiero początek. Słyszałam że prof
        jest bardzo znany, a ja dodatkowo zdecyduje sie pewnie na szpital bielański w
        ktorym jest ordynatorem. To prawda że wizyty są drogie i dość krótkie, ale dla
        mnie ważniejsza jest fachowość profesora, jakby coś miało pójść nie tak.

Stąd prośba o jak najwięcej uwag.
        Pozdrawiam
        Monia
      • wesolamonia Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 12:07
        Zapisałam sie do prof prywatnie, ale to dopiero początek mojej ciaży. Słyszałam
        że prof jest bardzo znany, a ja dodatkowo zdecyduje sie pewnie na szpital
        bielański w ktorym jest ordynatorem. To prawda że wizyty są drogie i dość
        krótkie, ale dla mnie ważniejsza jest fachowość profesora, jakby coś miało
        pójść nie tak..

Stąd prośba o jak najwięcej uwag.
        Pozdrawiam
        Monia
        • ranoma Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 16:49
          hejkasmile mi doktorek robił usg jak w lipcu zeszłego roku poroniłam, naprawdę
          zajebisty specjalista, konkretny gostek, na wszystkie moje pytania
          odpowiadał...nie dziwcie się że nie ma czasu, bo pracuje i w orłowskim i w
          bielańskim i jeszcze daje konsultacje do gazet i programów telewizyjnych i
          jeszcze prywatnie przyjmuje...facet jest zaganiany że ho ho...ale trzeba mu
          przyznać, że specjalistą jest świetnym smile
          • agak37 Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 22:25
            też słyszałam, że jest świetnym specjalistą. Możecie napisać gdzie przyjmuje
            prywatnie i ile kosztuje wizyta? Pozdrawiam Agnieszka
            • falasarna Re: profesor Dębski w Bielańskim 01.07.07, 01:33
              to szef najlepszej ekipy ginekologów w warszawie, podjął najlepszą decyzję w
              najbardziej krytycznym momencie ciąży, oczywiście konsultując wszystko z moją
              panią dr, która wtedy wyjechała.
              (nie omieszkam dodać, że na żelaznej w takim samym momencie troje lekarzy nie
              było w stanie rozpoznać zagrożonej ciąży).
              profesor jest pogodny, zawsze umie zagadać, rozśmieszyć, w czasie badań bardzo
              skupiony i poważny, szalenie kompetentny
              • madzik744 Re: profesor Dębski w Bielańskim 01.07.07, 15:48
                A ja go znalazłam na czarnej liście ginekologów ( poszperaj w internecie ).
                Same fatalne opinie. Ja osobiście, go nie znam, więc sama wyciągnij wnioski z
                tego co przeczytasz. Jednak kilka osób z mojej rodziny pracuje w szpitalu i
                generalnie jak ktoś jest profesorem to wcale nie znaczy, że się praktycznie na
                wszystkim zna i jest dobry.
                • aaaaaaa37 zdecydowanie odradzam 01.07.07, 17:04
                  totalny cham. a to co ktoras z Was napisala ze pracuje w orlowskiem- to ma
                  baaardzo nieaktualnie info. Nie pracuje tam od 6 lat
                  • ranoma Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 17:52
                    a to dziwne, bo ja tam miałam usg w lipcu zeszłego roku i on mi robił usg...smile
                  • grace1982 Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 19:12
                    Profesor ciągle pracuje w Orłowskim, także w bielańskim. Owszem przez jakiś czas
                    tam nie pracował ale wrócił. Ja o nim słyszałam bardzo dobre opinie, trafiają do
                    niego trudne przypadki
                    • aaaaaaa37 Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 19:45
                      no to bardzo dziwne ze pracuje i personel z tego szpitala o tym nie wie, no ale
                      byc moze to czlowiek widmosmile
                      • ranoma Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 19:57
                        hehesmile gwarantuje ze nie, bo mam jego podpis na badaniu usgsmile i nawet datę- 9
                        lipca 2006 smile no, chyba, że ja mam jakieś zwidy... smile
                        • kk_1976 Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 21:01
                          a czy jest tu jakas dziewczyna, ktorej profesor prowadzi ciaze? prywatnie
                          przyjmuje na Szlenkierow (gab. Aldi Scan) i ja tam do niego chodzilam, ale ze
                          wzgledu na cene wizyty (300 lub 350zl, nie pamietam), zrezygnowalam, ale teraz
                          zastanawiam sie, czy dobrze zrobilam, bo fachowosc tego lekarza jest
                          niepodwarzalna, czy wiecie moze, czy byloby mozliwe konsultowanie przebiegu
                          ciazy u niego i porod w Bielanskim? troche mi glupio wrocic do niego w 4
                          miesiacu ciazy, ale zastanawiam sie, czy tak nie zrobic... kk
                          • betty69 Re: do kk 02.07.07, 10:43
                            ja prowadzilam ciaze u dr Samsel (pracuje w bielanskim i przyjmuje rowniez na Szlenkierow), a na
                            konsultacji i usg bylam dwa razy u profesora.
                  • kamilka2906 Re: zdecydowanie odradzam 02.07.07, 14:04
                    pracuje przyjmuje pacjentki i jest tu szefem kliniki, jestem tego pewna bo
                    pracujemy w jednym szpitalu
                  • buzula Re: zdecydowanie odradzam 02.07.07, 22:12
                    pracuje na Czerniakowskiej na 100%.
                    Buzula
                    • buzula Re: zdecydowanie polecam !! 02.07.07, 22:17
                      Prof. Dębski pracuje na Czerniakowskiej i w Bielańskim, jest szefem obu klinik.
                      Jestem bardzo trudnym przypadkiem i dwa razy kosultowałam się w Bielańskim u nego.
                      To rzeczowy specjalista, nie owija w bawełnę, ale na pewno daleko mu do 'chama" jak wypowiedział się ktoś na tym forum.

Bardzo dużo mu zawdzięczam.

buzula
                      • tekla33 Re: zdecydowanie polecam !! 15.09.07, 21:59
                        dziękuj Bogu, że przy nim nie rodziłaś
                        być może jak płacisz to jesteś inaczej traktowany
                        • kasi-kasz do tekla33 15.09.07, 22:26
                          dlaczego tak mówisz rodziłaś przy prof nie będąc jego pacjętką?
                          odpisz bo ja jesztem jego pacjętką i będe rodzić na początku grudnia
                          jestem ciekawa twoich doświadczeń z profesorem ?
                  • martabb Re: zdecydowanie odradzam 04.07.07, 22:02
                    a to ciekawe byłam w Orłowskim 20 czerwca i pewnie Pan Profesor wpadł toważysko
                    na konsultacjie w sprawie cc. Ciągle kursuje między bielańskim a orłowskim
    • betty69 Re: profesor Dębski w Bielańskim 02.07.07, 10:39
      jestes w dobrych rekach jesli moge tak napisac.
      • kk_1976 Re: prof. Dębski w Bielańskim 02.07.07, 14:12
        dzieki, betty69, zapisze sie na wizyte do profesora i mam nadzieje, ze sie na
        mnie nie obrazi za te "zdrade", bo lekarza prowadzacego chyba wolalabym nie
        zmieniac, a dr Samsel to prywatnie jego zona, tak? kk
    • kk_1976 Re: prof. Dębski 03.07.07, 15:06
      dziewczyny, najblizszy termin do profesora to 3 wrzesnia! zapisujecie sie na
      kilka wizyt z gory czy jest jakis inny sposob? kk
    • ania.silenter prowadził obie moje ciąże 03.07.07, 16:05
      dzięki niemu mam dwie ZDROWE córeczkismile. Świetny specjalista. Kiedy byłam w
      pierwszej ciąży (zagrożonej) i powiedziałam mu o diagnozie innego lekarza (z
      resztą, ja się później okazało, nietrafnej) przyjął mnie w ciągu jednego
      tygodnia mimo, ze terminy były odległe (ok. 2 miesięcy czekania).
      Jedno dziecko rodziłam w Orłowskim a drugie w Bielańskim.
      • kk_1976 Re: prowadził obie moje ciąże 03.07.07, 21:27
        dzieki! moja ciaza jest prawidlowa, dlatego nie chcialabym zawracac mu glowe
        niepotrzebnie, zapisze sie po prostu na wizyte, nie zaszkodzi byc pod okiem
        dobrego lekarza, kk
        • betty69 Re: prowadził obie moje ciąże 03.07.07, 22:17
          witaj ponownie kksmile
          jesli zalezy Ci na wczesniejszej wizycie to mozesz zadzwonic danego dnia i zapytac czy ktos nie odwolal
          wizyty i nie ma wolnego okienka. udalo mi sie w ten sposob przyspieszyc wizyte.
          • graf1974 świetny lekarz 20.07.07, 13:12
            Ja dostałam namiary na lekarze Dębskiego od innego ginekologa, bo tylko on
            potrafi prowadzić ciąże u kobiet np. chorych na tarczycę (jest też
            endokrynologiem) i będących po operacji serca...to dobry fachowiec- no ale
            drogi jest to fakt...jak kogoś nie stać na wizytę to może spróbować zapisać się
            na konsultację przyszpitalną na skierowanie od swojego ginekologa.
            • majka995 Re: świetny lekarz 27.07.07, 01:01
              Ja tez mam chora tarczyce i wierz mi ze nie tylko prof.Debski moze takie ciąże
              prowadzić. Mnie prowadził prof.Smolarczyk z Karowej i mam dwójke zdrowych
              dzieci. Co do osoby samego profesora to słyszałam opinie pozytywne i negatywne.
              Dzięki niemu moja kolezanka zaszła w ciaze, ale juz nie zdecydowała się tam
              prowadzić ciąży z różnych względów(nie finansowych). Negatywne opinie czytałam
              na forum. Ale jaki jest naprawde to nie wiem bo nigdy u niego nie byłam. Wiem
              tylko ze napewno nie jest jedynym najlepszym lekarzem w warszawie.
              Pozdrawiam
    • karolina33331 Re: profesor Dębski w Bielańskim 25.07.07, 06:05
      Hej! Jestem pacjentką prof. Dębskiego, który prowadzi moją ciążę. Chodzę do
      Centrum Damiana i płacę 160 za wizytę. Jeśli chcesz znać szczegóły to podam Ci
      maila lub skypa i pogadamy.
      • kk_1976 Re:prof Debski - do karolina 33331 25.07.07, 12:39
        naprawde? a dlugo sie czeka na wizyte u niego w damianie? i skad ta kolosalna
        roznica w cenie za wizyte, na Szlenkierow kosztuje 300 lub 350, nie pamietam
        dokladnie... kk
        • betty69 Re:prof Debski - do karolina 33331 26.07.07, 11:07
          byc moze roznica jest taka ze prof. na Szlenkierow robi na kazdej wizycie usg i dlatego bierze 300 zl., a w
          damianie jest oplata za sama konultacje bez usg. poza tym damianie nie maja az tak dobrego sprzetu jak
          prof u siebie.
          • majka995 Re:prof Debski - do karolina 33331 27.07.07, 01:03
            Z tego co wiem od kolezanki to nie robi usg ani zadnych dodsatkowych badan na
            kazdej wizycie. Wtedy kiedy potrzeba to zrobił dodatkowe badania jak usg, czy
            cytologie i to było w cenie wizyty, wtedy 300zł, ale nie na kazdej. Sama
            konsultacja tyle kosztowała.
    • jp_catherina Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.07.07, 21:07
      Witamsmile powiem krótko prof. Dębski uratował życie zarówno mnie jak i mojej
      Córeczce, pomimo że nie byłam jego pacjentką (poród w Orłowskim). Gdyby nie
      jego szybka i zdecydowana reakcja już bym do was nie pisała ... To specjalista
      najwyższej klasy a przede wszystkim człowiek o złotym sercu.
      • graf1974 Re: profesor Dębski w Bielańskim 31.07.07, 23:01
        Dziewczyny, ja miałam też przeboje z innym lekarzem prowadzącym, ąz któryś
        polecił mi dr Dębskiego- dlaczego? Bo podejmuje odpowiedzialne decyzje nie
        lekcewarzy trudnych porodów.
    • kasi-kasz Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.08.07, 22:22
      Profesor to złoty człowiek . miałam dwa obumarcia płodu w 6-7
      tygodniu ciązy. Dzięki niemu znów jestem w ciąży i to w 6 miesiącu .
      Przyjeżdżam do nigo aż z węgrowa bo tam lekarze mi nie pomogli. Cena
      wizyty jest wysoka ale warta doczekania się wkońcu potomka. polecam
      go wszystkim kobietom z problemami w ciąży czego nikomu nie życze .
    • kasi-kasz Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.08.07, 22:37
      mam pytanie czy będąc pacjętką profesora i rodząc w szpitalu
      W.Orłowskiego można liczyć na dobre traktowanie podczas jego nie
      obecności przy porodzie czy lepiej opłacić dodatowo położną?
      • micesia Re: profesor Dębski w Bielańskim 09.09.07, 13:24
        rewelacyjny gościu! mimo że go nie było przy porodzie i nie miałam
        opłaconej położnej to fakt że ciże prowadził profesor było
        sezamie ... wszyscy byli tacy mili i zyczliwi.
        Natomiast co do wizyt prywatnych tocena na szlenkierów koszt 300zł i
        trwa 15min w moim przypadku że to ciąża trwało od 30 do 50 min
        iwszystkoi mi przejżał mimo że zadnych problemów nie miałam.
        wszystkie jego decyzje sa przemyślane i warte takiej kwoty-POLECAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka