wesolamonia 27.06.07, 16:23 Czy słyszałyście jakieś opinie o profesorze Romualdzie Dębskim? Prowadzi moją ciążę stąd byłabym wdzięczna za uwagi jeśli chodzi o rzeczowość i fachowość profesora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk_1976 Re: profesor Dębski w Bielańskim 27.06.07, 20:11 a prowadzi Twoja ciaze w szpitalu czy prywatnie? bo ja leczylam sie u niego wiele lat prywatnie, ale na prowadzenie ciazy sie nie zdecydowalam - wizyty koszmarnie drogie, zapisy na wiele tygodni wprzod, pacjentek tysiace, kolejki dlugie, pan profesor bada szybko i nie ma czasu, zeby pogadac... ale zaluje troche, bo to specjalista najlepszy w swojej klasie, w razie jakichkolwiek komplikacji bylby furtka do najlepszej opieki, tak mysle... a jakie sa Twoje doswiadczenia z prowadzenia ciazy z profesorem? kk Odpowiedz Link Zgłoś
wesolamonia Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 12:06 Zapisałam sie do prof prywatnie, ale to dopiero początek. Słyszałam że prof jest bardzo znany, a ja dodatkowo zdecyduje sie pewnie na szpital bielański w ktorym jest ordynatorem. To prawda że wizyty są drogie i dość krótkie, ale dla mnie ważniejsza jest fachowość profesora, jakby coś miało pójść nie tak. Stąd prośba o jak najwięcej uwag. Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
wesolamonia Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 12:07 Zapisałam sie do prof prywatnie, ale to dopiero początek mojej ciaży. Słyszałam że prof jest bardzo znany, a ja dodatkowo zdecyduje sie pewnie na szpital bielański w ktorym jest ordynatorem. To prawda że wizyty są drogie i dość krótkie, ale dla mnie ważniejsza jest fachowość profesora, jakby coś miało pójść nie tak.. Stąd prośba o jak najwięcej uwag. Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 16:49 hejka mi doktorek robił usg jak w lipcu zeszłego roku poroniłam, naprawdę zajebisty specjalista, konkretny gostek, na wszystkie moje pytania odpowiadał...nie dziwcie się że nie ma czasu, bo pracuje i w orłowskim i w bielańskim i jeszcze daje konsultacje do gazet i programów telewizyjnych i jeszcze prywatnie przyjmuje...facet jest zaganiany że ho ho...ale trzeba mu przyznać, że specjalistą jest świetnym Odpowiedz Link Zgłoś
agak37 Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.06.07, 22:25 też słyszałam, że jest świetnym specjalistą. Możecie napisać gdzie przyjmuje prywatnie i ile kosztuje wizyta? Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
falasarna Re: profesor Dębski w Bielańskim 01.07.07, 01:33 to szef najlepszej ekipy ginekologów w warszawie, podjął najlepszą decyzję w najbardziej krytycznym momencie ciąży, oczywiście konsultując wszystko z moją panią dr, która wtedy wyjechała. (nie omieszkam dodać, że na żelaznej w takim samym momencie troje lekarzy nie było w stanie rozpoznać zagrożonej ciąży). profesor jest pogodny, zawsze umie zagadać, rozśmieszyć, w czasie badań bardzo skupiony i poważny, szalenie kompetentny Odpowiedz Link Zgłoś
madzik744 Re: profesor Dębski w Bielańskim 01.07.07, 15:48 A ja go znalazłam na czarnej liście ginekologów ( poszperaj w internecie ). Same fatalne opinie. Ja osobiście, go nie znam, więc sama wyciągnij wnioski z tego co przeczytasz. Jednak kilka osób z mojej rodziny pracuje w szpitalu i generalnie jak ktoś jest profesorem to wcale nie znaczy, że się praktycznie na wszystkim zna i jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaa37 zdecydowanie odradzam 01.07.07, 17:04 totalny cham. a to co ktoras z Was napisala ze pracuje w orlowskiem- to ma baaardzo nieaktualnie info. Nie pracuje tam od 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 17:52 a to dziwne, bo ja tam miałam usg w lipcu zeszłego roku i on mi robił usg... Odpowiedz Link Zgłoś
grace1982 Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 19:12 Profesor ciągle pracuje w Orłowskim, także w bielańskim. Owszem przez jakiś czas tam nie pracował ale wrócił. Ja o nim słyszałam bardzo dobre opinie, trafiają do niego trudne przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaa37 Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 19:45 no to bardzo dziwne ze pracuje i personel z tego szpitala o tym nie wie, no ale byc moze to czlowiek widmo Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 19:57 hehe gwarantuje ze nie, bo mam jego podpis na badaniu usg i nawet datę- 9 lipca 2006 no, chyba, że ja mam jakieś zwidy... Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: zdecydowanie odradzam 01.07.07, 21:01 a czy jest tu jakas dziewczyna, ktorej profesor prowadzi ciaze? prywatnie przyjmuje na Szlenkierow (gab. Aldi Scan) i ja tam do niego chodzilam, ale ze wzgledu na cene wizyty (300 lub 350zl, nie pamietam), zrezygnowalam, ale teraz zastanawiam sie, czy dobrze zrobilam, bo fachowosc tego lekarza jest niepodwarzalna, czy wiecie moze, czy byloby mozliwe konsultowanie przebiegu ciazy u niego i porod w Bielanskim? troche mi glupio wrocic do niego w 4 miesiacu ciazy, ale zastanawiam sie, czy tak nie zrobic... kk Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: do kk 02.07.07, 10:43 ja prowadzilam ciaze u dr Samsel (pracuje w bielanskim i przyjmuje rowniez na Szlenkierow), a na konsultacji i usg bylam dwa razy u profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilka2906 Re: zdecydowanie odradzam 02.07.07, 14:04 pracuje przyjmuje pacjentki i jest tu szefem kliniki, jestem tego pewna bo pracujemy w jednym szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
buzula Re: zdecydowanie odradzam 02.07.07, 22:12 pracuje na Czerniakowskiej na 100%. Buzula Odpowiedz Link Zgłoś
buzula Re: zdecydowanie polecam !! 02.07.07, 22:17 Prof. Dębski pracuje na Czerniakowskiej i w Bielańskim, jest szefem obu klinik. Jestem bardzo trudnym przypadkiem i dwa razy kosultowałam się w Bielańskim u nego. To rzeczowy specjalista, nie owija w bawełnę, ale na pewno daleko mu do 'chama" jak wypowiedział się ktoś na tym forum. Bardzo dużo mu zawdzięczam. buzula Odpowiedz Link Zgłoś
tekla33 Re: zdecydowanie polecam !! 15.09.07, 21:59 dziękuj Bogu, że przy nim nie rodziłaś być może jak płacisz to jesteś inaczej traktowany Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-kasz do tekla33 15.09.07, 22:26 dlaczego tak mówisz rodziłaś przy prof nie będąc jego pacjętką? odpisz bo ja jesztem jego pacjętką i będe rodzić na początku grudnia jestem ciekawa twoich doświadczeń z profesorem ? Odpowiedz Link Zgłoś
martabb Re: zdecydowanie odradzam 04.07.07, 22:02 a to ciekawe byłam w Orłowskim 20 czerwca i pewnie Pan Profesor wpadł toważysko na konsultacjie w sprawie cc. Ciągle kursuje między bielańskim a orłowskim Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: profesor Dębski w Bielańskim 02.07.07, 10:39 jestes w dobrych rekach jesli moge tak napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: prof. Dębski w Bielańskim 02.07.07, 14:12 dzieki, betty69, zapisze sie na wizyte do profesora i mam nadzieje, ze sie na mnie nie obrazi za te "zdrade", bo lekarza prowadzacego chyba wolalabym nie zmieniac, a dr Samsel to prywatnie jego zona, tak? kk Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: prof. Dębski 03.07.07, 15:06 dziewczyny, najblizszy termin do profesora to 3 wrzesnia! zapisujecie sie na kilka wizyt z gory czy jest jakis inny sposob? kk Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter prowadził obie moje ciąże 03.07.07, 16:05 dzięki niemu mam dwie ZDROWE córeczki. Świetny specjalista. Kiedy byłam w pierwszej ciąży (zagrożonej) i powiedziałam mu o diagnozie innego lekarza (z resztą, ja się później okazało, nietrafnej) przyjął mnie w ciągu jednego tygodnia mimo, ze terminy były odległe (ok. 2 miesięcy czekania). Jedno dziecko rodziłam w Orłowskim a drugie w Bielańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: prowadził obie moje ciąże 03.07.07, 21:27 dzieki! moja ciaza jest prawidlowa, dlatego nie chcialabym zawracac mu glowe niepotrzebnie, zapisze sie po prostu na wizyte, nie zaszkodzi byc pod okiem dobrego lekarza, kk Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: prowadził obie moje ciąże 03.07.07, 22:17 witaj ponownie kk jesli zalezy Ci na wczesniejszej wizycie to mozesz zadzwonic danego dnia i zapytac czy ktos nie odwolal wizyty i nie ma wolnego okienka. udalo mi sie w ten sposob przyspieszyc wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś
graf1974 świetny lekarz 20.07.07, 13:12 Ja dostałam namiary na lekarze Dębskiego od innego ginekologa, bo tylko on potrafi prowadzić ciąże u kobiet np. chorych na tarczycę (jest też endokrynologiem) i będących po operacji serca...to dobry fachowiec- no ale drogi jest to fakt...jak kogoś nie stać na wizytę to może spróbować zapisać się na konsultację przyszpitalną na skierowanie od swojego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: świetny lekarz 27.07.07, 01:01 Ja tez mam chora tarczyce i wierz mi ze nie tylko prof.Debski moze takie ciąże prowadzić. Mnie prowadził prof.Smolarczyk z Karowej i mam dwójke zdrowych dzieci. Co do osoby samego profesora to słyszałam opinie pozytywne i negatywne. Dzięki niemu moja kolezanka zaszła w ciaze, ale juz nie zdecydowała się tam prowadzić ciąży z różnych względów(nie finansowych). Negatywne opinie czytałam na forum. Ale jaki jest naprawde to nie wiem bo nigdy u niego nie byłam. Wiem tylko ze napewno nie jest jedynym najlepszym lekarzem w warszawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolina33331 Re: profesor Dębski w Bielańskim 25.07.07, 06:05 Hej! Jestem pacjentką prof. Dębskiego, który prowadzi moją ciążę. Chodzę do Centrum Damiana i płacę 160 za wizytę. Jeśli chcesz znać szczegóły to podam Ci maila lub skypa i pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re:prof Debski - do karolina 33331 25.07.07, 12:39 naprawde? a dlugo sie czeka na wizyte u niego w damianie? i skad ta kolosalna roznica w cenie za wizyte, na Szlenkierow kosztuje 300 lub 350, nie pamietam dokladnie... kk Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re:prof Debski - do karolina 33331 26.07.07, 11:07 byc moze roznica jest taka ze prof. na Szlenkierow robi na kazdej wizycie usg i dlatego bierze 300 zl., a w damianie jest oplata za sama konultacje bez usg. poza tym damianie nie maja az tak dobrego sprzetu jak prof u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re:prof Debski - do karolina 33331 27.07.07, 01:03 Z tego co wiem od kolezanki to nie robi usg ani zadnych dodsatkowych badan na kazdej wizycie. Wtedy kiedy potrzeba to zrobił dodatkowe badania jak usg, czy cytologie i to było w cenie wizyty, wtedy 300zł, ale nie na kazdej. Sama konsultacja tyle kosztowała. Odpowiedz Link Zgłoś
jp_catherina Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.07.07, 21:07 Witam powiem krótko prof. Dębski uratował życie zarówno mnie jak i mojej Córeczce, pomimo że nie byłam jego pacjentką (poród w Orłowskim). Gdyby nie jego szybka i zdecydowana reakcja już bym do was nie pisała ... To specjalista najwyższej klasy a przede wszystkim człowiek o złotym sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
graf1974 Re: profesor Dębski w Bielańskim 31.07.07, 23:01 Dziewczyny, ja miałam też przeboje z innym lekarzem prowadzącym, ąz któryś polecił mi dr Dębskiego- dlaczego? Bo podejmuje odpowiedzialne decyzje nie lekcewarzy trudnych porodów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-kasz Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.08.07, 22:22 Profesor to złoty człowiek . miałam dwa obumarcia płodu w 6-7 tygodniu ciązy. Dzięki niemu znów jestem w ciąży i to w 6 miesiącu . Przyjeżdżam do nigo aż z węgrowa bo tam lekarze mi nie pomogli. Cena wizyty jest wysoka ale warta doczekania się wkońcu potomka. polecam go wszystkim kobietom z problemami w ciąży czego nikomu nie życze . Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-kasz Re: profesor Dębski w Bielańskim 28.08.07, 22:37 mam pytanie czy będąc pacjętką profesora i rodząc w szpitalu W.Orłowskiego można liczyć na dobre traktowanie podczas jego nie obecności przy porodzie czy lepiej opłacić dodatowo położną? Odpowiedz Link Zgłoś
micesia Re: profesor Dębski w Bielańskim 09.09.07, 13:24 rewelacyjny gościu! mimo że go nie było przy porodzie i nie miałam opłaconej położnej to fakt że ciże prowadził profesor było sezamie ... wszyscy byli tacy mili i zyczliwi. Natomiast co do wizyt prywatnych tocena na szlenkierów koszt 300zł i trwa 15min w moim przypadku że to ciąża trwało od 30 do 50 min iwszystkoi mi przejżał mimo że zadnych problemów nie miałam. wszystkie jego decyzje sa przemyślane i warte takiej kwoty-POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś