mar414 17.07.07, 21:39 mam prosbe czy mozecie mi napisac o prof.jesli go znacie czy prowadzi ciaze do konca itd, jestem w koncowce 7m-ca a moj dotychczasowy gin stwierdzil ze idzie na 1,5 urlop i zebym znalazla sobie innego jestem zalamana ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresska Re: prof.Smolarczyk Karowa 18.07.07, 15:45 prof. Smolarczyk prowadzil moja ciaze od 8 tyg do konca. Jak dla mnie jest super. Odpowiada na kazde, nawet najglupsze pytanie, niczego nie bagatelizuje no i nie mialam zadnych problemow z dostaniem sie na Karowa. Nie bylo miejsca na patologii to polozyli mnie na bloku porodowym Uwazam, ze jest swietnym specjalista chociaz nie kazdemu pasuje jego styl bycia. Ja jestem z tych dociekliwych i zadajacych duzo pytan ale dla niego to nie byl problem (w przeciwienstwie do innych lekarzy). Bez problemu wystawia tez zwolnienia. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mar414 Re: prof.Smolarczyk Karowa 18.07.07, 18:13 dzieki za info a mozesz mi napisac kiedy to bylo bo ja slyszaklam ze prof. nie prowadzi teraz ciza zaawansowanych, ale skoro Twoja prowadzil do konca to chyba nie prawda, dzieki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: prof.Smolarczyk Karowa 19.07.07, 00:36 Witam Ja jestem pacjentką prof. juz od prawie 8 l;at. Bardzo sobie cenię jego fachowoś jest świetnym ginekologiem i przemiłym człowiekiem. Prowadził moje dwie ciąże. W pierwszej ciąży trafiłam do niego w 30tyg. To jego strona www.rsmolarczyk.com. Radze ci zadzwonic do niego i powiedziec jaką masz sytuacje.Myśle ze poprowadzi twoją ciąże dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomoc10 Re: prof.Smolarczyk Karowa 19.07.07, 23:35 A możesz napisać na czym polega ta jego specyficzność stylu bycia? Ile kosztuje wizyta i co się w niej zawiera - badanie fiz.,USG i cytologia? Czy prof.S. bada też piersi? Proszę o odp. Odpowiedz Link Zgłoś