zgielk 02.02.08, 22:17 zapisalam sie tam do lekarza, wiec juz nie chce kombinowac slabo znam warszawskie realia, mieszkam tu od niedawna tu sa pod ultrasonografia www.multimed.pl/lekarze.php bede wdzieczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagnarola Re: u kogo USG w Multi-Medzie? 03.02.08, 21:01 Z Multi Medu polecam doc. Wielgosia, sprawdzony osobiscie. Niestety nie rodzilam z nim, bo w tym czasie akurat wyjechal do Stanow. Prowadzil mi ciaze i robil wszystkie badania usg - bylam zadowolona. Jedyny mankament to "niestety" jego popularnosc,a w zwiazku z nia duza ilosc pacjentek... Ale poza tym jak dla mnie wszystko bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Re: u kogo USG w Multi-Medzie? 04.02.08, 12:45 polecam też dr Bartkowiaka, pozdrawiam joanna Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka769 Re: u kogo USG w Multi-Medzie? 04.02.08, 12:56 A ja dr Bartkowiaka nie polecam. Byłam u niego na usg genetycznym, stwierdził podwyźszoną przezierność u mojego synka. Nic mi nie wytłumaczył, nie objaśnił. Najadłam się tylko strachu przez niego. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
poemi123 Re: u kogo USG w Multi-Medzie? 07.02.08, 13:50 Wielgoś. Naprawdę szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
brunelleschi7 Re: u kogo USG w Multi-Medzie? 10.02.08, 10:46 Szczerze polecam Bartkowiaka. Byłam na genetycznym usg ze względu na wiek 37 lat. Wszystko dokładnie objaśnił i bardzo dokładnie wykonał usg. Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Bartkowiak 10.02.08, 12:21 Nam też wszystko objasnił, też mieliśmy podwyższoną przeziernosć, (2,5mm- gorna granica normy), za jego radą zrobilismy testy biochemiczne z krwi, wszystko wyszło dobrze, a zdrowa córeczka jest już z nami. Ja go mogę polecić bo w naszym przypadku sprawiał wrażenie kompetentnego i potrafił odpowiedziec nam na wszystkie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
patysiak Re: u kogo USG w Multi-Medzie? 23.02.08, 23:59 juz II ciaze prowadzi mi doc. wielgoś. bezpośredni, rzeczowy, nie pozwala zwariować i sie przejmować byle czym Odpowiedz Link Zgłoś