milkavanilka 27.05.08, 11:07 najpierw gronkowiec, teraz to: miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,5247736.html a we wrześnu urodziłam tam pięknego syna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata214 Re: zła passa Galla w Krakowie 27.05.08, 17:34 No własnie (. Ja też urodziłam tam syna przez cc, a teraz mam termin na wrzesień i sie zastanawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniael Re: zła passa Galla w Krakowie 28.05.08, 12:17 Dziewczyny, nie rodziłam na Galla, ale trzy moje znajome tak - i chwalą sobie. Nieszczęście może zdarzyć sie w każdym szpitalu - i w każdym sie zdarzaja, tylko nie wszystkie trafiają do mediów. Nie dajmy się zwariować, w pewnych przypadkach lekarze bywają bezradni, ale co jest rzadkie, to jest rzadkie i tego się trzymajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
pecja Re: zła passa Galla w Krakowie 28.05.08, 13:24 Zła passa szpitala? Raczej chyba tej kobiety i dziecka (*) (*) Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: zła passa Galla w Krakowie 28.05.08, 19:51 niestety takie tragedie wszedzie sie zdazaja.ja tam urodizlam i bylam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
milkavanilka Re: zła passa Galla w Krakowie 29.05.08, 10:59 pecja napisała: > Zła passa szpitala? Raczej chyba tej kobiety i dziecka (*) (*) ??? Co do śmierci kobiety i dziecka- to TRAGEDIA a nie "zła passa" Odpowiedz Link Zgłoś
agni1980 Re: zła passa Galla w Krakowie 11.06.08, 20:13 ja w 2007 roku urodziłam w tym szpitalu przez CC synka i zarówno jak z lekarzy tak i z połoznych jestem bardzo zadowolona a zwłaszcza z jednej pani pediatry , która uratowała mojego synka. Gdybym teraz była w ciazy to wybrałabym tez ten szpital Odpowiedz Link Zgłoś