Dodaj do ulubionych

Wojewódzki w Gdańsku

01.12.03, 16:00
Kto tam rodzi lub rodził?. czy znacie jakieś opinie na temat szpitala? Kto
rodzi w ok.18.12.2003
Obserwuj wątek
    • barbarka13 Re: Wojewódzki w Gdańsku 03.12.03, 16:25
      Ja jeszcze nie rodzilam ale sama szukam opini na temat roznych szpitali w
      Trojmiescie.Tyle ze ja z Gdyni.Ale z tego co wyszukalam to Wojewodzki ma dobra
      opinie i polecaja ten szpital rozne mamy z Gdanska.Wejdz bardziej na "ciaze i
      porod" Pozdrawiam barbarka i Lukasz
      • madeyowa Re: Wojewódzki w Gdańsku 03.12.03, 17:05
        Ja rodziłam w Wojewódzkim dwoje moich dzieci. Szpital oceniam bardzo dobrze,
        zarówno lekarzy jak i położne(personel bardzo kompetentny i miły). Położne
        pomagają przy karmieniu w razie problemów. Warunki rewelacyjne: 3 bardzo
        ładne, pojedyńcze i nowoczesne sale porodowe ze wszystkimi możliwymi gadżetami
        do porodu typu piłki, drabinki, krzesełko porodowe itp. Można rodzić w wannie
        (oddzielna, piękna sala)z tym, że trzeba za to zapłacić ok. 200 zł. W czasie
        porodu można korzystać z prysznica(też ma specjalne udogodnienia dla
        rodzącej). Po porodzie 2 osobowe sale(albo pojedyńcza po wpłaceniu 200 zł),
        też zresztą bardzo ładne. Przy łóżkach stołeczki (żeby nie trzeba było wysoko
        podnosić nóg przy wchodzeniu na łóżko), na krzesełkach dmuchane koła(żeby nie
        bolało jak się siada),telefon w każdej sali( ale tylko do Ciebie można
        dzwonić, z tym, że o każdej porze), na oknach rolety, na ścianach obrazy,itd.
        Lazienka i toalety bardzo ładne (noczesne), dużo kabin prysznicowych. Dla
        dzieciaczka dają pieluszki jednorazowe. Niestety tatuś i rodzina będą mogli
        zobaczyć maleństwo tylko przez szybę za to bardzo dużą (myślę, że to jest
        bardzo dobre rozwiązanie, ponieważ nie wnoszą żadnych zarazków, wirusów
        itp.).Ty będziesz mogła się spotkać z rodziną od razu jak staniesz na nogi w
        specjalnie do tego przeznaczonym pokoju odwiedzin. Ja rodziłam z umówioną
        wczesniej położną z tego szpitala - p. Bożenką, którą serdecznie polecam.
        Jeżeli będziecie miały jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka