kasia011 09.12.03, 15:53 Dziewczyny, Chciałam zapytać czy któraś z Was prowadziła ciążę u doktora Czerkwińskiego? Wiem, że przyjmuje w Medycynie Rodzinnej na Żwirki. Podzielcie się swoimi opiniami. Dzięki i pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ekachna Re: dr Czerkwiński 09.12.03, 21:52 Byłam u niego dwa razy: pierwszy i ostatni. Okropny mruk, nie wstał nawet zza biurka a wzrok miał wlepiony w kartę. Nawet mnie nie zbadał a przy pierwszej wizycie to chyba standard powinien być. Pytania zadawał tak niezrozumiale, że położna musiała tłumaczyć ich sens. Stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin24 Re: dr Czerkwiński 09.12.03, 22:00 Kasiu, ja tez bylam u dr Czerkwinskiego kilka razy, co prawda nie bylam jeszcze wtedy w ciazy. Ale wspominam wizyty nienajlepiej... szczegolnie jak trafisz na kiepski humor u pana doktora. Odpowiedz Link Zgłoś
tolka3 Re: dr Czerkwiński 10.12.03, 13:09 Ja byłam u Czerkwińskiego na pierwszej wizycie (5 tydzień). Okropny facet. Gbur nieprzyjemny. Nie chciał mnie zbadać, powiedział, że i tak za wcześnie, by coś zobaczyć. Przyszłam z wynikiem beta HCG, na co on stwierdził "No i po co robiłaś beta HCG? Teraz jesteś pewna, że jesteś w ciąży?". Powiedziałam, że jestem, a on na to, żebym nie była. Nie spodobało mi się, że mówi do mnie na ty. Mam chorą tarczycę i nie mogę brać witamin zawierających jod. Nie wiedział, które nie zawierają. Poza tym choruję na astmę, co Pan doktor zbagatelizował. Powiedział, że w jego karierze nie zdarzyło się, żeby u ciężarnej astma się pogorszyła i w ogóle o takim przypadku nie słyszał. To bzdura. Mi choroba się zaostrzyła i musiałam wrócić do leków. Może zbyt dokładnie opisuję tu swoje spotkanie z dr Czerkwińskim, ale stanowczo odradzam go, jako lekarza prowadzącego ciążę. Jest zarozumiałym doktorkiem, który nie pozwala pacjentce czuć się w gabinecie dobrze. Ja bym mu nie zaufała. A zaufanie do lekarza jest bardzo ważne podczas ciąży. Jetsem teraz w 36 tyg. I wiem, że dobry lekarz to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
dorsanto Re: dr Czerkwiński 08.01.04, 22:17 dr Czerkwiński prowadził moją całą ciążę. Zgłosiłam się do niego jednak już wcześniej, kiedy poroniłam pierwszą ciążę. I mam jak najlepsze zdanie o tym lekarzu . Dodam, że były to tylko i wyłącznie prywatne wizyty. Ciąża moja od początku była zagrożona, ale dzięki doktorowi wszystko skonczyło się dobrze. Doktor zawsze był miły i bardzo rzeczowy. Zawszsze wyczerpująco odpowiadał na nasze pytania, tłumaczył, uspokajał. Zawsze dostępny był też pod telefonem, z czego nie raz korzystałam. Dodam również , że podobnie jak ja z doktora zadowolony jest też mój mąż. To też bardzo ważne. Do doktora trafiliśmy z polecenia koleżanki, która też była bardzo zadowolona z opieki nad zagrożoną ciążą. Odpowiedz Link Zgłoś
halkione Re: dr Czerkwiński 04.02.04, 14:57 jestem w 11 tygodniu ciazy. prowadzil mnie inny lekarz, na ktorego sie wkurzylam, gdy przyszlam do niego z grzybica pochwy a on nawet mnie nie zbadal. zaryzykowalam i zapisalam sie do innego lekarza, wlasnie dr Czerkwinskiego. uwazam, ze jest mily. na dodatek rzeczowy i udziela odp na wszystkie pytania. jestem studentka 6 roku medycyny, wiec nie jestem latwa pacjentka. mam tez astme i dr wcale tego nie zbagatelizowal, wypytal mnie o leki, zapisal je w karcie i mojej ksiazeczce ciazowej. prawda jest ze zwraca sie per ty. ale mi to nie przeszkadza. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
p221 Re: dr Czerkwiński 15.02.04, 20:30 ja byłam u niego raz i to mi wystarczy - nigdy więcej. jest niemiły a czy jest fachowcem, ciężko powiedzieć, po tak krótkiej wizycie. podobno jak się trafi na jego dobry humor to wszystko jest ok, ale przecież ciężko umawiać się na wizytę, przewidując w jakim nastroju będzie lekarz. nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś