martekle 27.05.09, 21:19 Czy ktoś wie, czy w szpitalu na Inflanckiej jest psycholog, z ktorym mozna porozmawiac juz po porodzie, poszukac wspracia, itp? Wiem, ze jest osoba od problemow laktacyjnych p. Małgosia. Ale wlasnie co z psychologiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siabaska Re: Inflancka - psycholog 28.05.09, 12:18 W szkole rodzenia przy Inflanckiej były zajęcia z psychologiem (niestety na nich nie byłam), więc pewnie współpracuje on ze szpitalem. Zapytaj może telefonicznie czy jest dostępny na codzień, czy trzeba się indywidualnie umawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
secondtry Re: Inflancka - psycholog 29.05.09, 11:54 lezełam na patologii kilka razy i czasem dziewczyny pytal o pomoc psychologa bo nie dawaly sobie rady psychicznie... lekarze mowili ze nie maja takiego na dyzurach a nawet na konsultacjach... jest doradca laktacyjny i dietetyk, ale psychologa brak Odpowiedz Link Zgłoś
martekle Re: Inflancka - psycholog 30.05.09, 00:14 no to wielka szkoda, serdecznie dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś