Dodaj do ulubionych

opinia- dr strzyżewski wojciech z solca

17.12.03, 14:49
chciałabym znać waszą opinie na temat tego lekarza.Jak zachowuje sie do
pacjentek ,jak podchodzi do swojej pracy.
Obserwuj wątek
    • holendry Re: opinia- dr strzyżewski wojciech z s 15.02.04, 18:34
      Cześć, nie wiem czy pytanie jest jeszcze aktualne. Jeżeli tak, to już spieszę z
      opinią. Lekarz jest OK, nie narzuca się ale wszystko pilnie sprawdza. Nie
      wyciąga niepotrzebnie pieniędzy, ale możesz go o wszystko pytać (ma duuuużą
      wiedze i dzieli się nią jeżeli tylko chcesz - najlepiej sama pytaj). Jest miły
      i spokojny, realista, nie panikuje i nie naciąga. Ja chodze prywatnie i jestem
      w 29tc. Jeżeli chcesz coś wiedzieć więcej to daj sygnał.
      Ula
      • przyszlamama Re: opinia- dr strzyżewski wojciech z s 19.02.04, 15:51
        Czy mogłabyś podać jakieś szczegóły dotyczące prywatnych przyjęć u p. dr
        Strzyżewskiego (adres gabinetu, cena wizyty itp.). Z góry dziękuję.
        • holendry Re: opinia- dr strzyżewski wojciech z s 28.02.04, 17:33
          Przepraszam, że odzywam się tak późno, ale dopiero teraz dojrzalam prośbę. Dr
          W. Strzyrzewski przyjmuje na Grochowie koło Ronda Wiatraczna od 15:00 do ???? -
          tel.8703811. Nie przeraź się okolicą bo gabinet ma w nowym budynku. Przyjmuje w
          poniedziałki i czwartki - cena za wizytę to 80 zł. Przeprowadza rutynowe
          badania pochwy, macicy itp, ciśnienie, daje skierowania na mocz, morfologie,
          wymazy i inne. Robi USG najpiew dopochwowo a potem przez brzuszek (przy każdym
          może być partner). Ja zdecydowalam się również na badania genetyczne
          nieinwazyjne - pobierał krew, wszystko przyszykował, zrobił odpowiednie USG i
          dał mi kontakt na miejsce gdzie robią to najtaniej (sprawdziłam ceny i tak
          jest). Jest naprawdę OK. Nie pada przed Tobą plackiem ale jest miły, uprzejmy i
          daje poczucie bezpieczeństwa. Udziela wyczerpujących wyjaśnień. Jestem osobą
          bardzo wymagającą więc byle miłe słówka mnie nie zadowolą, liczy się działanie.
          Trzymajcie się ciepło, jeżeli mogę jeszcze jakoś pomóc to zrobię to z
          przyjemnością.
          Ula i Max
          • przyszlamama Re: opinia- dr strzyżewski wojciech z s 03.03.04, 14:54
            Dzięki za informacje. A czy wiesz może coś na temat jego niechęci do cesarek (o
            której czytałam na forum)? Czy duża wada krótkowzroczności jest dla niego
            wystarczającym powodem do cc? Jeszcze raz dzięki.
            • przyszlamama Re: opinia- dr strzyżewski wojciech z s 09.03.04, 12:19
              wznawiam pytanie
              • agatunka Re: opinia- dr strzyżewski wojciech z s 09.03.04, 13:23
                witam
                ja rodziłam na Solcu w grudniu. Rzeczywiście ten lekarz jest przeciwnikiem
                cesarek. I myślę ze krótkowzroczność nie jest dla niego żadnym przesłaniem do
                cesarki.
                Pozdrawiam
                • holendry Re: opinia- dr strzyżewski wojciech z s 17.03.04, 18:30
                  Sorry, ja jak zwykle późno czytam pocztę. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział
                  mi że jeździł do Damiana i tam robił cesarki. Myślę że wszystko zależy od
                  rozmowy z nim. Nie pytałam natomiast jaki jest jego stosunek do cesarki.
                  Pozdrawiam, Ula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka