malop 05.02.02, 23:16 W DZISIEJSZYM DZIENNIKU POLSKIM (5,02,2002) można przeczytać artykuł o tym jak pokręcono przy podziale administracyjnym stosowanie nazw Małoplska i Podkarpacie. Podobna sprawa występuje na styku Małopolski i Śląska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malopolanin Re: ---SLĄSKA ---MAŁOPOLSKA********* 06.02.02, 07:44 Mógłbyś mi podaqć link lub tytuł artykułu, względnie dział w jakim on był? Bo nie mogę znaleźć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: ---SLĄSKA ---MAŁOPOLSKA********* IP: 213.76.10.* 06.02.02, 21:44 malopolanin napisał(a): > Mógłbyś mi podaqć link lub tytuł artykułu, względnie dział w jakim on był? Bo > nie mogę znaleźć :( Chopy spadojcie na forum dla goroli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwer Re: ---SLĄSKA ---MAŁOPOLSKA********* IP: 213.76.10.* 09.02.02, 15:42 malop napisał(a): > nie ma takiego forum Jak to nie ma?a forum krakowskie to przeca sami gorole. Odpowiedz Link Zgłoś
malop Re: ---SLĄSKA ---MAŁOPOLSKA********* 12.02.02, 01:16 Gość portalu: elwer napisał(a): > malop napisał(a): > > > nie ma takiego forum > Jak to nie ma?a forum krakowskie to przeca sami gorole. A to forum to połowa gorole małopolskie (Bielsko,Jaworzno,Częstochowa). Więc se mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: ---SLĄSKA ---MAŁOPOLSKA********* IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.02, 07:01 Jaka tam znowu MAŁOPOSKA przeciez to GALICJA! Odpowiedz Link Zgłoś