gniecios 23.10.09, 22:23 PIECHNICZEK powinien wystąpić z PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Piechniczka już nie ma w Odrze Wodzisław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 22:55 Antek! Do pierdla marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Piechniczka już nie ma w Odrze Wodzisław IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 23:47 Antek , czas się pakować ! Prokurator z nakazem czeka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POmyłka Piechniczka już nie ma w Odrze Wodzisław IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 23:49 Następny z PO - Przestępczej Organizacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Aaaa,to juz wiem dlaczego Odra ciagle daje ciala. 24.10.09, 09:28 Bo fachowiec Piechniczek byl w radzie nadzorczej spólki,no to teraz jak zrezygnowal to Odra zacznie sie wybijac.Polska mysl szkoleniowa jest w defensywie,Majewskiego wywalil Filipiak z Cracovii w swoim czasie i dzieki temu uratowal Ekstraklase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: typowy.....niestety IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.09, 10:39 korfanciok,"krowa" mu rozum zasloniola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -Sk- Re: dr Piechniczek prosze IP: *.proxy.aol.com 24.10.09, 23:18 Powiedziawszy szczerze, nie jestem zwolennikiem kretactwa ale tez nie jestem zwolennikiem opluwania. Antoni Piechniczek jest czlowiekiem z Gornego slaska. Pamietam ,ze zaden zawodnik z slaskiej druzyny nie byl w kadrze narodowej. Pozniej weszli zawodnicy z Gornika Zabrze, z Ruchu Chorzow. Ale to byli rodzynki. Piechniczek do kadry wprowadzil wiecej slaskich graczy. Za to tez chwala. Dlaczego cala ta awantura skupia sie nad tym czlowiekiem. Bo jest z slazakiem? Dlaczego nikt sie nie do.... do Listkiewicza? Nikt sie czepia Bonka? Dlaczego nikt sie nie czepia Laty? I innych nie z slaska? Jest to prowokacja w kierunku Slaskiej pilki! Panie Antoni niech pan w koncu uderzy piescia w ten PZPN-owski stol. Czy tylko pan prowadzi ten PZPN? Odpowiedz Link Zgłoś