Dodaj do ulubionych

Arnold7 klika z oddziału psychiatrycznego Rydgiera

19.01.04, 17:44
Obserwuj wątek
    • Gość: siemianowiczanin Re: Arnold7 klika z oddziału psychiatrycznego Ryd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 20:14
      Bytkowiak klika z mieszkania swoich rozdziców z Zagórza
      • bytkowiak Re: Arnold7 klika z oddziału psychiatrycznego Ryd 19.01.04, 21:54
        Siemianowiczanin = wylogowany arnold7 = psychol, któremu się wydaje że ma
        wiele postaci
        • Gość: Siemianowiczanin Bytkowik - diagnoza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 23:03
          Bytkowik - cierpii na rusofilną manię przesladowczą. Czyżby to wpływ bliskości
          redakcji TVP3 Katowice ???
          • bytkowiak Bytkowiak - diagnoza diagnozy 19.01.04, 23:34
            .....jak do tej pory to arnold7 i spółka ciągle próbują udowodnić swoimi
            wypowiedziami, że cała Polska spiskuje przeciwko nim i w ogóle to wszystko
            jest "beee" tylko oni są "cacy". A Ty kolego, RAŚ-isto jak sądze, skoro
            zadałeś sobie trud i napisałeś posty w obronie zapyziałych betonów typu
            arnold7, przez których serce mi się kraja jak pomyśle, że często są wizytówką
            naszego Śląska........Po prostu przyznaj się, żeś jeden, z tej spółki!!!!
            a co do rusofilnej mani prześladowczej to raczej chyba Wy na nią cierpicie,
            skoro 99% Waszych tematów to tematy typu : "och!!!jakby było pięknie, gdybyśmy
            byli sami na tym padole, a tak wszyscy nam nogi podkładają...."
            Żałosne!!!!!!
            • Gość: siemianowiczanin Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:10
              - pacjent wykazuje silne zakompleksienie na tle swojej nieudanej zapewnie
              dzialalności polityczno spolecznej. Obsesja maniaklana: wszytskich któzy nei
              podzielają jego poglądów uznaje za wrogów. NIezbędne długotrwałe leczenie
              zamknięte
              • bytkowiak Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 20.01.04, 09:19
                .......wielu nie podziela moich poglądów, ale irytują mnie jedynie arnoldy7 i
                inne gady ze spółki RAŚ-istów, a to dlatego, że to właśnie oni przyklejają
                plakietkę Ślązakom z napisem: "wszyscy spiskują i są przeciw nam i trzeba się
                odizolować". A gó..no prawda!!! Jak się nie ma ludzi w sejmie, którzy potrafią
                zadbać o swój region i pomóc mu merytorycznie, a w dodatku szerzy sie jakieś
                chore spiskowe teorie i ma się poretensje do wszystkich tylko nie do siebie,
                to zawsze będzie gnój. A swoją drogą nasz reprezentant, szanowny Pan RAś-ista
                Kutz, wziął by się za konkrety, a nie populistyczne gadki-szmatki i karmił
                nimi arnoldów7 i inne gady spotykane na tym forum.
              • bytkowiak Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 20.01.04, 09:24
                Siemianowiczaninie - pokaż swą sławną, drugą twarz i zaloguj się.
                Szkoda czasu na ciagłe wylogowywania, żeby coś tu napisać!!!
                • wilym Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 20.01.04, 09:32
                  Bytkowiaku, a ladnie to tak ludzi wyzywac od gadzin?
                  Twoja wiedza na temat otaczajacej cie rzeczywistosci sprowadza sie, z tego co
                  widze, do zalozenia ze to wokol ciebie zawiazal sie jakis spisek RASiowy.
                  Obok arnolda7 juz nawet Kutz okazal sie RASiowcem :-))) Ja pojde jeszcze dalej:
                  RASiowcem jest pewnie pan Jarzebski (ale sie kamufluje), prezydent Uszok (na
                  wszelki wypadek nie przyznaje sie), Jan Miodek (bo jak inaczej dochrapalby sie
                  programu w TVP?), Zbigniew Wodecki, a ze swiata wielkiej polityki Geroge Bush,
                  Wladimir Putin i Tony Blair.
                  Nie wierzysz? zapytaj ich :-)))
                  • bytkowiak Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 20.01.04, 12:55
                    ......nie wokół mnie, tylko na tym forum, bo na szczęcie w życiu codziennym
                    nawet na Śląsku o RAŚ-istach głucho!!!!Ale krew mnie zalewa jak co drugi post
                    na tym forum jest pro RAŚ-istowski i anty-polski. Czy Wy nie macie innych
                    tematów, tylko pokazywać przywary innych? Takie dowartościowanie siebie, co
                    nie?
                    Tylko,że to forum czytają nie tylko Ślązacy i potem myślą sobie: "Boże!!! Jacy
                    oni zacietwierzeni"
                    I nie chodzi mi o domniemany spisek RAŚ-istów, bo dla mnie RAŚ to takie kółko
                    osiedlowe, które jedynie (a może aż) w internecie potrafi zaistnieć i głosić o
                    jakimś spisku anty-śląskim. Poczytaj swoje i innych arnoldów posty, to może
                    sobie uzmysłowisz jak to mogą odbierać ludzie, szczególnie z innych rejonów
                    Polski.
                    A co do Kutza, to napisz mi konkret- co on zrobił dla śląska (krótko w
                    punktach i na temat). Oczywiście bierzemy pod uwagę tylko działelność w
                    senacie. Tak to już jest że jak ktoś reprezentuje grupę ludzi to robi coś dla
                    nich. Np; Miller-dwa razy Radomsko kandydatem na BIG fabrykę, Buzek-Opel w
                    Gliwicach. To są skrajne przykłady, ale dla mnie Kutz to co najwyżej napisał
                    artykuł w Newsweek'u o Śląsku. Tak słabo to Śląsk jeszcze nie był
                    reprezentowany w Warszawie.
                    • katowice9 Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 20.01.04, 13:05
                      bytkowiak napisał:

> ......nie wokół mnie, tylko na tym forum, bo na szczęcie w życiu codziennym
                      > nawet na Śląsku o RAŚ-istach głucho!!!!Ale krew mnie zalewa jak co drugi post
                      > na tym forum jest pro RAŚ-istowski i anty-polski. Czy Wy nie macie innych
                      > tematów, tylko pokazywać przywary innych? Takie dowartościowanie siebie, co
                      > nie?
                      > Tylko,że to forum czytają nie tylko Ślązacy i potem myślą sobie: "Boże!!! Jacy
                      > oni zacietwierzeni"
                      > I nie chodzi mi o domniemany spisek RAŚ-istów, bo dla mnie RAŚ to takie kółko
                      > osiedlowe, które jedynie (a może aż) w internecie potrafi zaistnieć i głosić o
                      > jakimś spisku anty-śląskim. Poczytaj swoje i innych arnoldów posty, to może
                      > sobie uzmysłowisz jak to mogą odbierać ludzie, szczególnie z innych rejonów
                      > Polski.
                      > A co do Kutza, to napisz mi konkret- co on zrobił dla śląska (krótko w
                      > punktach i na temat). Oczywiście bierzemy pod uwagę tylko działelność w
                      > senacie. Tak to już jest że jak ktoś reprezentuje grupę ludzi to robi coś dla
                      > nich. Np; Miller-dwa razy Radomsko kandydatem na BIG fabrykę, Buzek-Opel w
                      > Gliwicach. To są skrajne przykłady, ale dla mnie Kutz to co najwyżej napisał
                      > artykuł w Newsweek'u o Śląsku. Tak słabo to Śląsk jeszcze nie był
                      > reprezentowany w Warszawie.

Popieram Cie w calej rozciaglosci, Ras istnieje tylko w internecie, lubia
                      wprawdzie utozsamiac 173 tys. ludzi z ich organizacja, ale na szczescie tak nie
                      jest. Zgadzam sie takze ze stwierdzeniem, ze reprezentant Slaska w senacie
                      siedzi na sali i pierdzi w stolek:)
                      Nie ma co sie denerwowac na paru internetowych frustratow z Ras, nie sa oni
                      grupa reprezentatywna na Slasku. Pozdrawiam.
                    • wilym Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 20.01.04, 13:17
                      bytkowiak napisał:

> ......nie wokół mnie, tylko na tym forum, bo na szczęcie w życiu codziennym
                      > nawet na Śląsku o RAŚ-istach głucho!!!!
                      Nie do konca moge sie z Toba zgodzic, ale Twoje prawo interpretowac
                      rzeczywistosc po swojemu.

Ale krew mnie zalewa jak co drugi post
                      > na tym forum jest pro RAŚ-istowski i anty-polski.
                      Co rozumiesz przez anty-polskosc? Czy dla Ciebie wieksza wartoscia jest
                      chwalenie wszytskiego co polskie, bo tak wypada, od mowienia wprost co jest nie
                      tak? Zreszta nie przypisuj wszystkich durnot, ktore sa tu wypisywane, czlonkom
                      RAS. Mowienie, ze to co wredne na forum napisane zostalo przez RAS, to jak
                      twierdzenie, ze na swiecie jest zle przez Zydow.

Czy Wy nie macie innych
                      > tematów, tylko pokazywać przywary innych?
                      Kogo rozumiesz przez "Wy"?

Takie dowartościowanie siebie, co
                      > nie?
                      Znam lepsze formy dowartoisciowania sie :-)))

> Tylko,że to forum czytają nie tylko Ślązacy i potem myślą sobie: "Boże!!!
                      Jacy
                      > oni zacietwierzeni"
                      Rozumiem, ze zacietrzewienie sa RASisci, to znaczy wszyscy z w yjatkiem ciebie,
                      tomka 9991, harc mistrza i byc moze arnolda9, tak?

> I nie chodzi mi o domniemany spisek RAŚ-istów, bo dla mnie RAŚ to takie kółko
                      > osiedlowe, które jedynie (a może aż) w internecie potrafi zaistnieć i głosić
                      o
                      > jakimś spisku anty-śląskim.
                      Nie zetknalem sie z twierdzeniem o jakimkolwiek spisku antyslaskim. Natomiast o
                      spsikach antypolksich zawiazanych przez Erike Steinbach i RAS juz kilka razy.

Poczytaj swoje i innych arnoldów posty, to może
                      > sobie uzmysłowisz jak to mogą odbierać ludzie, szczególnie z innych rejonów
                      > Polski.
                      A co moga wywnioskowac po tresci moich postow? Ze jestem za autonomia, nie
                      uwazam sie za Polaka i popieram przeznaczenie 158 mln Euro na slaska kolejke?
                      Nie wiem co masz na mysli.

> A co do Kutza, to napisz mi konkret- co on zrobił dla śląska (krótko w
                      > punktach i na temat). Oczywiście bierzemy pod uwagę tylko działelność w
                      > senacie. Tak to już jest że jak ktoś reprezentuje grupę ludzi to robi coś dla
                      > nich. Np; Miller-dwa razy Radomsko kandydatem na BIG fabrykę, Buzek-Opel w
                      > Gliwicach. To są skrajne przykłady, ale dla mnie Kutz to co najwyżej napisał
                      > artykuł w Newsweek'u o Śląsku. Tak słabo to Śląsk jeszcze nie był
                      > reprezentowany w Warszawie.

Nie zamierzam bronic Kutza, bo moim zdaniem to koniunkturalista, cos w rodzaju
                      choragiewki ktora zawsze ustawi sie tak jak wiatr wieje. I nie przypisuj mi
                      prosze swoich wyobrazen o moich pogladach!
                      • bytkowiak Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 20.01.04, 23:22
                        wilym napisał:

> Co rozumiesz przez anty-polskosc? Czy dla Ciebie wieksza wartoscia jest
                        > chwalenie wszytskiego co polskie, bo tak wypada, od mowienia wprost co jest
                        nie tak? Zreszta nie przypisuj wszystkich durnot, ktore sa tu wypisywane,
                        czlonkom RAS. Mowienie, ze to co wredne na forum napisane zostalo przez RAS,
                        to jak twierdzenie, ze na swiecie jest zle przez Zydow.

Ale z Waszych postów, tzn. radykalnych zwolenników RAŚ, wynika ze na Śląsku
                        jest źle przez goroli, a wiele postów jest naprawde wredne.
                        >

> Kogo rozumiesz przez "Wy"?
                        Przez WY rozumiem Ciebie i innych radykalnych zwolenników RAŚizmu
                        >

> Znam lepsze formy dowartoisciowania sie :-)))

Nie wątpie, że znasz, ale każda forma dobra! Co nie?

> Rozumiem, ze zacietrzewieni sa RASisci, to znaczy wszyscy z wyjatkiem ciebie,
                        > tomka 9991, harc mistrza i byc moze arnolda9, tak?

nie za bardzo znam tych kolesi co wymieniłeś, tak więc tu Ci nic nie
                        powiem, ale arnold7 i paru innych RAŚistów z pewnością zasługuje na takie
                        określenie przynajmniej w tym temacie!!!
                        >
                        >
                        Nie zetknalem sie z twierdzeniem o jakimkolwiek spisku antyslaskim. Natomiast
                        o sikach antypolksich zawiazanych przez Erike Steinbach i RAS juz kilka razy.

Dbra skończmy z tymi spiskami. Chodzi po prostu o lansowanie i propagowanie
                        pewnych poglądów anty lub pro.
                        >

> A co moga wywnioskowac po tresci moich postow? Ze jestem za autonomia, nie
                        > uwazam sie za Polaka i popieram przeznaczenie 158 mln Euro na slaska
                        kolejke?
                        > Nie wiem co masz na mysli.

Np jakieś bzdurne mapy podziałów Polski i woj. śląskiego, opluwanie innych
                        ludzi, tworzenie jakiś chorych powodów do sporów i kłutni
                        >
                        > > A co do Kutza, to napisz mi konkret- co on zrobił dla śląska (krótko w
                        > > punktach i na temat). Oczywiście bierzemy pod uwagę tylko działelność w
                        > > senacie. Tak to już jest że jak ktoś reprezentuje grupę ludzi to robi coś
                        > dla
                        > > nich. Np; Miller-dwa razy Radomsko kandydatem na BIG fabrykę, Buzek-Opel w
                        >
                        > > Gliwicach. To są skrajne przykłady, ale dla mnie Kutz to co najwyżej napis
                        > ał
                        > > artykuł w Newsweek'u o Śląsku. Tak słabo to Śląsk jeszcze nie był
                        > > reprezentowany w Warszawie.
                        >
                        > Nie zamierzam bronic Kutza, bo moim zdaniem to koniunkturalista, cos w
                        rodzaju
                        > choragiewki ktora zawsze ustawi sie tak jak wiatr wieje. I nie przypisuj mi
                        > prosze swoich wyobrazen o moich pogladach!

a jednak znalazł się wspólny pogląd!!!
                        • Gość: siemianowiczanin Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 00:56
                          terapia jak na razie nie przynosi postępów. Altruizm subiektywny i
                          socjokratyzm są ciągle na zbyt wysokim poziomie, zwiekszymy dawkę leków.
                          Wyleczymy Bytkowiaka
                        • wilym Re: Bytkowiak - diagnoza diagnozy 21.01.04, 09:14
                          > Ale z Waszych postów, tzn. radykalnych zwolenników RAŚ, wynika ze na Śląsku
                          > jest źle przez goroli, a wiele postów jest naprawde wredne.
                          Tu juz postep, bo piszesz o "radykalnych" zwolennikach RAS, a nie o
                          zwolennikach RAS. Ale zeby nie bylo Ci za dobrze to powiem tylko, ze to co
                          piszesz to czysta demagogia. Po raz kolejny wszsytkich ktorzy Ci sie nie
                          podobaja okreslasz mianem zwolennikow RAS. Masz na to jakies dowody?

> > Kogo rozumiesz przez "Wy"?
                          > Przez WY rozumiem Ciebie i innych radykalnych zwolenników RAŚizmu
                          Rozumiem, ze jestem "radykalnym" zwolennikiem RASizmu? Na czym polega moj
                          radykalizm?

> > Znam lepsze formy dowartoisciowania sie :-)))
                          >
                          > Nie wątpie, że znasz, ale każda forma dobra! Co nie?
                          Nie :-)))

> > Rozumiem, ze zacietrzewieni sa RASisci, to znaczy wszyscy z wyjatkiem cieb
                          > ie,
                          > > tomka 9991, harc mistrza i byc moze arnolda9, tak?
                          >
                          > nie za bardzo znam tych kolesi co wymieniłeś, tak więc tu Ci nic nie
                          > powiem, ale arnold7 i paru innych RAŚistów z pewnością zasługuje na takie
                          > określenie przynajmniej w tym temacie!!!
                          Nie czytasz dokladnie postow na forum. Arnold przeciez otwarcie przynaje, ze
                          nie jest RASiowcem. Z tego co czytam to na razie otwarcie o swojej
                          przynaleznosci do RAS mowi Slezan i ja.

> Nie zetknalem sie z twierdzeniem o jakimkolwiek spisku antyslaskim.
                          Natomiast
                          > o sikach antypolksich zawiazanych przez Erike Steinbach i RAS juz kilka razy.
                          >
                          > Dbra skończmy z tymi spiskami. Chodzi po prostu o lansowanie i propagowanie
                          > pewnych poglądów anty lub pro.
                          Sam wyskoczyles ze spiskami! A co do lansowania pogladow to chcialbym Ci
                          przypomniec, ze jak na razie panuje jeszcze w Polsce wolnosc slowa. Co innego
                          grozby albo obrazanie innych-to podpada pod kodeks karny.

> > A co moga wywnioskowac po tresci moich postow? Ze jestem za autonomia, nie
                          >
                          > > uwazam sie za Polaka i popieram przeznaczenie 158 mln Euro na slaska
                          > kolejke?
                          > > Nie wiem co masz na mysli.
                          >
                          > Np jakieś bzdurne mapy podziałów Polski i woj. śląskiego, opluwanie innych
                          > ludzi, tworzenie jakiś chorych powodów do sporów i kłutni
                          ??? Jaka to mape podzialu Polski zamiescilem? Co do woj. slaskiego to za jego
                          likwidacja jestem nie tylko ja, ale tez np. malop. Rozumiem, ze on tez tworzy
                          klimat do klotni?

> >
                          > > > A co do Kutza, to napisz mi konkret- co on zrobił dla śląska (krótko
                          > w
                          > > > punktach i na temat). Oczywiście bierzemy pod uwagę tylko działelność
                          > w
                          > > > senacie. Tak to już jest że jak ktoś reprezentuje grupę ludzi to robi
                          > coś
                          > > dla
                          > > > nich. Np; Miller-dwa razy Radomsko kandydatem na BIG fabrykę, Buzek-O
                          > pel w
                          > >
                          > > > Gliwicach. To są skrajne przykłady, ale dla mnie Kutz to co najwyżej
                          > napis
                          > > ał
                          > > > artykuł w Newsweek'u o Śląsku. Tak słabo to Śląsk jeszcze nie był
                          > > > reprezentowany w Warszawie.
                          > >
                          > > Nie zamierzam bronic Kutza, bo moim zdaniem to koniunkturalista, cos w
                          > rodzaju
                          > > choragiewki ktora zawsze ustawi sie tak jak wiatr wieje. I nie przypisuj m
                          > i
                          > > prosze swoich wyobrazen o moich pogladach!
                          >
                          > a jednak znalazł się wspólny pogląd!!!
                          Tak sie jakos zlozylo :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka