Gość: maszynowy świat IP: 89.108.242.* 01.12.09, 00:15 wpisujcie miasta: rybnik, lubliniec, toszek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spółdzielca Re: spółdzielca464 IP: *.chello.pl 01.12.09, 00:25 Nie udała się stalinowska metoda psychuszki prezes Zadroż 2 lutego 2004 roku wobec niepokornego spółdzielcy i stąd ta wściekłość dyżurnego p...sa . Mogę jeszcze tylko zapewnić ,że nie uda się wykorzystanie pożytecznych oszustów ze Świata maszyn z Giszowca , aby mnie zamknąć we więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: spółdzielca464 IP: *.chello.pl 01.12.09, 00:31 I nie uda się mimo ,że nastręczono oszustom znaną kancelarię adwokacką Feliks & Korga . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: spółdzielca464 IP: *.centertel.pl 01.12.09, 13:11 To faktycznie słynna Kancelaria,tylko nie wiadomo z czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: spółdzielca464 IP: *.chello.pl 01.12.09, 13:49 Pan adwokat J.Feliks bierze udział w takich procesach ,które pokazuje TV. A oprócz tego był do tej pory zastepcą przewodnicząceo Rady Nadzorczej SM im Paderewskiego i zna te wszystkie przestępstwa prezes SM jak wyłudzenie podpisów spółdzielców in blanco pod rzekomym listem do Premiera Kaczyńskiego ,jak napad stalinowski na mnie w 2004 roku w lutym,i wiele podobnych korupcjogennych remontów ,podczas których np. wyłaczono prąd starszej Pani spod Sikorskiego 16. Odpowiedz Link Zgłoś