Dodaj do ulubionych

WSB Chorzów-zjazd wyjazdowy

IP: *.zamek.net.pl 15.02.10, 21:59
Witam,
czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego podczas studiów podyplomowych jeden ze zjazdów jest "wyjazdowy"?? Istna paranoja! Domyślam się co się bedzie tam działo. Będą zdrady a potem będą rozpadać się związki, małżeństwa...
Czy ktoś tam studiował i brał udział w zjeździe wyjazdowym??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gancgryfno Re: WSB Chorzów-zjazd wyjazdowy 29.01.15, 22:52
      Byłam na takim zjeździe, jestem zachwycona! Nikogo nie zdradzałam i nie przyszło mi to nawet do głowy! Ale nie wiem czyją miarą mierzysz... ;)
      Polecam zajęcia, wykładowców, warsztaty, atmosfera RE-WE-LA-CJA! Nawet nie stoi koło firmowych wyjazdów integracyjnych, to jest zupełnie inna bajka! POLECAM!
    • mareqg123 Re: WSB Chorzów-zjazd wyjazdowy 01.11.16, 11:02
      Byłem na takim zjeździe w ubiegłym roku. Zdrady nie wiem bo nie zaglądałem nikomu do łóżka. Do firmowych wyjzadów faktycznie nic się nie ma bo firmowe organizowane są w bardziej luksusowych warunkach. Alkohol był w sporych ilościach. Wykłady tylko z nazwy, głównie to impreza sponsorowana przez słuchaczy procownikom WSB. Ogólnie ludzie zachwyceni bo myślą, że im uczelnia zafundowała wyjazd. Dowartościowani w ten sposób, myślą że złapali Pana Boga za nogi. Jak dla mnie szkoda czasu. Studiowałem już na kilku uczelniach publicznych i prywatnych i ogólnie WSB nie należy do topowych. Oczywiście to moja opinia i nie wszyscy muszą się z nią zgadzać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka