Dodaj do ulubionych

Szukam notariusza w Katowicach

IP: 213.227.103.* 04.03.10, 10:52
Proszę o polecenie. Sprawa dotyczy zakupu nieruchomości.Serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: 195.43.143.* 04.03.10, 13:00
      Kiedyś korzystałem z usług kancelarii notarialnej na ul. Dworcowej w
      Katowicach, Pani Notariusz załatwiła wszystko profesjonalnie i bez
      zbędnej zwłoki. Ceny u wszystkich maksymalne dozwolone więc chyba
      nie ma co szukać wg cennika.
      Namiary napewno znajdziesz w google.
      • Gość: 2linki Re: notariusz w Katowicach IP: *.c201.msk.pl 05.03.10, 02:00
        katalog.pf.pl/Katowice/Notariusze-W12G14B1030P0R10C-m14.html
        notariusz.wieszjak.pl/u-notariusza/205586,Wysokosc-taksy-notarialnej-.html
      • krystwolski Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.06.15, 17:40
        Kancelaria pana notariusza Michała Michalika na Panewnickiej 25. Znajdzie wolny termin dogodny dla klienta i objaśni co jest niezbędne do sporządzenia dokumentów notarialnych. Polecam.
    • Gość: ja Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 10:50
      ja
    • maciejplonka3 Notariusz Katowice 26.05.14, 16:07
      Ja również sprzedawałem mieszkanie w Katowicach i potrzebowałem dobrej kancelarii notarialnej. Z polecenia znajomego skorzystałem z usług kancelarii znajdującej się obok Sądu Okręgowego. Jakby ktoś chciał to tu info jak trafić notariusz24.com . Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego notariusza.
    • reniakonop Re: Szukam notariusza w Katowicach 11.05.15, 18:51
      Dla wszystkich zainteresowanych polecam Kancelarię w Katowicach-Ligocie na Panewnickiej. Bez zbędnych formalności podpisaliśmy tam zakup mieszkania. Szybko i fachowo polecam. Namiary na www.notariusz-ligota.pl
      • bartoszcze Re: Szukam notariusza w Katowicach 16.06.15, 13:10
        Faktycznie bardzo fachowe to polecanie.
        Zawiadomić izbę notarialną o nielegalnej reklamie?
    • 20paula Re: Szukam notariusza w Katowicach 05.10.15, 13:44
      Polecam Pana Andrzeja Wróbla z Katowic. Facet na poziomie, zna się na pracy notariusza, miła atmosfera, wszystko wyjaśni i służy pomocą. Polecam !
      notariusz24.com/
    • hots-hots Re: Szukam notariusza w Katowicach 12.10.15, 14:20
      Ja polecam Andrzeja Wróbla, był to trzeci notariusz z którym próbowałem i całe szczęście podołał wyzwaniu, wkońcu do trzech razy sztuka hehe. Szybko i sprawnie :) Polecam ;)
    • flexiblefinance.pl Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.16, 23:34
      Polecam Kancelarię Adama Robaka - Bardzo profesjonalna obsługa, informacje przekazywane są bardzo zrozumiale i rzetelnie. Poza tym bardzo miła atmosfera i ogromna kultura osobista. Kontakt www.notariuszadamrobak.pl Wszystkim serdecznie polecam. Jola
    • flexiblefinance.pl Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.16, 23:37
      Polecam kancelarię notarialną Notariusza Adama Robaka. Bardzo profesjonalna obsługa, informacje przekazywane są bardzo zrozumiale i rzetelnie. Poza tym bardzo miła atmosfera i ogromna kultura osobista. Telefon www.notariuszadamrobak.pl Wszystkim serdecznie polecam. Jola
    • flexiblefinance.pl Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.16, 23:40
      Polecam Kancelarię Adama Robaka - Bardzo profesjonalna obsługa, informacje przekazywane są bardzo zrozumiale i rzetelnie. Poza tym bardzo miła atmosfera i ogromna kultura osobista. Kontakt www.notariuszadamrobak.pl Wszystkim serdecznie polecam. Jola
    • agas342 Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.17, 18:22
      Kancelaria na Jesionowej 22. szybko załatwiłem formalności dotyczące zakupu lokalu usługowego.
    • jancio-pancio Re: Szukam notariusza w Katowicach 24.05.17, 09:52
      Na oko to 8/10 rekomendacji pochodzi bezpośrednio z kancelarii, które zapraszają do siebie przedstawiając się jako Jola czy Aga. Pytajcie po znajomych, internet w tej materii kłamie :)
    • jendrek899 Re: Szukam notariusza w Katowicach 31.05.17, 16:04
      Ja osobiście kupowałem mieszkanie i garaż dla siebie, mieszkanie dla siostry u Pani Iwony Pniok Notariusz iwonapniok.pl ul. Skłodowskiej-Curie 22, Katowice wszystko z kulturą i na czas, może komuś się przyda.
    • jakubstrzel Re: Szukam notariusza w Katowicach 31.12.17, 18:58
      pani notariusz Agnieszka Zymek na Jesionowej. Kancelaria szybko załatwiła sprawę spadkową
    • Gość: Salsa Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: *.static.korbank.pl 09.11.22, 11:41
      Hej polecam Notariusz Katowice Pokojski
    • Gość: Salsa Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: *.static.korbank.pl 09.11.22, 11:45
      notariuszpokojski.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka