Gość: poltax7 IP: 213.227.103.* 04.03.10, 10:52 Proszę o polecenie. Sprawa dotyczy zakupu nieruchomości.Serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: 195.43.143.* 04.03.10, 13:00 Kiedyś korzystałem z usług kancelarii notarialnej na ul. Dworcowej w Katowicach, Pani Notariusz załatwiła wszystko profesjonalnie i bez zbędnej zwłoki. Ceny u wszystkich maksymalne dozwolone więc chyba nie ma co szukać wg cennika. Namiary napewno znajdziesz w google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2linki Re: notariusz w Katowicach IP: *.c201.msk.pl 05.03.10, 02:00 katalog.pf.pl/Katowice/Notariusze-W12G14B1030P0R10C-m14.html notariusz.wieszjak.pl/u-notariusza/205586,Wysokosc-taksy-notarialnej-.html Odpowiedz Link Zgłoś
krystwolski Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.06.15, 17:40 Kancelaria pana notariusza Michała Michalika na Panewnickiej 25. Znajdzie wolny termin dogodny dla klienta i objaśni co jest niezbędne do sporządzenia dokumentów notarialnych. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.10, 10:50 ja Odpowiedz Link Zgłoś
maciejplonka3 Notariusz Katowice 26.05.14, 16:07 Ja również sprzedawałem mieszkanie w Katowicach i potrzebowałem dobrej kancelarii notarialnej. Z polecenia znajomego skorzystałem z usług kancelarii znajdującej się obok Sądu Okręgowego. Jakby ktoś chciał to tu info jak trafić notariusz24.com . Osobiście jestem bardzo zadowolony z tego notariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
reniakonop Re: Szukam notariusza w Katowicach 11.05.15, 18:51 Dla wszystkich zainteresowanych polecam Kancelarię w Katowicach-Ligocie na Panewnickiej. Bez zbędnych formalności podpisaliśmy tam zakup mieszkania. Szybko i fachowo polecam. Namiary na www.notariusz-ligota.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Szukam notariusza w Katowicach 16.06.15, 13:10 Faktycznie bardzo fachowe to polecanie. Zawiadomić izbę notarialną o nielegalnej reklamie? Odpowiedz Link Zgłoś
20paula Re: Szukam notariusza w Katowicach 05.10.15, 13:44 Polecam Pana Andrzeja Wróbla z Katowic. Facet na poziomie, zna się na pracy notariusza, miła atmosfera, wszystko wyjaśni i służy pomocą. Polecam ! notariusz24.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
hots-hots Re: Szukam notariusza w Katowicach 12.10.15, 14:20 Ja polecam Andrzeja Wróbla, był to trzeci notariusz z którym próbowałem i całe szczęście podołał wyzwaniu, wkońcu do trzech razy sztuka hehe. Szybko i sprawnie :) Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flexiblefinance.pl Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.16, 23:34 Polecam Kancelarię Adama Robaka - Bardzo profesjonalna obsługa, informacje przekazywane są bardzo zrozumiale i rzetelnie. Poza tym bardzo miła atmosfera i ogromna kultura osobista. Kontakt www.notariuszadamrobak.pl Wszystkim serdecznie polecam. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
flexiblefinance.pl Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.16, 23:37 Polecam kancelarię notarialną Notariusza Adama Robaka. Bardzo profesjonalna obsługa, informacje przekazywane są bardzo zrozumiale i rzetelnie. Poza tym bardzo miła atmosfera i ogromna kultura osobista. Telefon www.notariuszadamrobak.pl Wszystkim serdecznie polecam. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
flexiblefinance.pl Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.16, 23:40 Polecam Kancelarię Adama Robaka - Bardzo profesjonalna obsługa, informacje przekazywane są bardzo zrozumiale i rzetelnie. Poza tym bardzo miła atmosfera i ogromna kultura osobista. Kontakt www.notariuszadamrobak.pl Wszystkim serdecznie polecam. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
agas342 Re: Szukam notariusza w Katowicach 15.02.17, 18:22 Kancelaria na Jesionowej 22. szybko załatwiłem formalności dotyczące zakupu lokalu usługowego. Odpowiedz Link Zgłoś
jancio-pancio Re: Szukam notariusza w Katowicach 24.05.17, 09:52 Na oko to 8/10 rekomendacji pochodzi bezpośrednio z kancelarii, które zapraszają do siebie przedstawiając się jako Jola czy Aga. Pytajcie po znajomych, internet w tej materii kłamie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jendrek899 Re: Szukam notariusza w Katowicach 31.05.17, 16:04 Ja osobiście kupowałem mieszkanie i garaż dla siebie, mieszkanie dla siostry u Pani Iwony Pniok Notariusz iwonapniok.pl ul. Skłodowskiej-Curie 22, Katowice wszystko z kulturą i na czas, może komuś się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubstrzel Re: Szukam notariusza w Katowicach 31.12.17, 18:58 pani notariusz Agnieszka Zymek na Jesionowej. Kancelaria szybko załatwiła sprawę spadkową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salsa Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: *.static.korbank.pl 09.11.22, 11:41 Hej polecam Notariusz Katowice Pokojski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salsa Re: Szukam notariusza w Katowicach IP: *.static.korbank.pl 09.11.22, 11:45 notariuszpokojski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś