Gość: podatnik i POLAK Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: 109.243.12.* 19.05.10, 00:11 odnosząc się do niektórych wpisów - szczególnie tych wpisanych przez innych studenciaków, bo nigdy takich osób nie nazwę studentami - informuję, iż cały pis i jego zwolenników mam daleko w tyle. Więc jakiekolwiek wiązanie mnie z tymi fanatykami okrojonych i płytkich idei jest nie na miejscu. Jeśli chodzi o moje wykształcenie to mam licencjat po 3 latach dziennych na państwowej uczelni, bo na ostatnim 2 roku zaocznych studiów magisterskich na kierunku informatyka - dokładnie czerwiec - miałem dość marnowania czasu na coś z czegoś z czego i tak nie będę korzystać, bo przez 2 lata pracy poznałem czym różni się praca od studiów. nie mam więc magistra. za granicę też nie wyjeżdżałem bo jakoś sobie poradziłem. ludwika owszem używałem gdy sam po sobie zmywałem, gdy w wieku 22 lat rozpocząłem swoją pierwszą pracę i wynajmowałem pokój a potem kawalerkę w zielonej części Ursynowa. jeśli nie wiesz co to Ursynów to polecam google. o pracy może nie będę pisać bo to moja prywatna sprawa, którą nie chcę się dzielić. Nie uważam, że z powodu odwołania zajęć trzeba się zamartwiać i płakać w kącie nad losem innych ludzi, którzy teraz cierpią i pakują swój dobytek w oczekiwaniu na wodę. Uważam jednak, że to co zrobili te studenciaki to prawie egoizm i patrząc w przyszłość wyobrażam sobie jak może ich obchodzić los innych ludzi albo ich żon gdy w końcu założą rodziny i staną się prawdziwą częścią pracującego społeczeństwa. Moim zdaniem skoro nie mieli zajęć to mogli chociaż iść się pouczyć lub wyspać aby zregenerować umysły. Ewentualnie mogli zapytać władze uczelni czy mogą jakoś pomoc skoro mają wolne lub poszukać bardziej przydatnego społecznie zajęcia aniżeli taplanie się w wodzie na ulicy. To oczywiście ich wybór i ich brak wyobraźni, której nie uczy też zapewne Harvard. to tyle ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: 193.37.140.* 19.05.10, 00:19 Dokładnie Ci studenci pomagali chwilę wcześniej innym ludziom w przenoszeniu bagaży (dokładnie tymi pontonami, kajakami i innymi materacami). Niewiem jaki masz cel w swojej pieniaczej wojnie tutaj ze studentami. Moim zdaniem lepiej, że znaleźli jakieś pozytywne aspekty w tym wszystkim ZŁYM. Piszesz: > Moim zdaniem skoro nie mieli zajęć to mogli chociaż iść się pouczyć lub wyspać > aby zregenerować umysły. Nie widzę powodu, dla których mieliby skorzystać akurat z Twoich rad. Tyle jest różnych światów, ile różnych jest ludzi. Jeszcze raz, WIELKIE BRAWA dla studentów POLSL !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Pieprzysz 19.05.10, 00:33 Pieprzysz. Wybacz niemerytoryczną reakcję, ale jest późno, poza tym nie zasłużyłeś. Jak już ktoś ci pisał, podkreślanie, że jest się Polakiem i że się za coś komuś płaci w tym kontekscie jest żałosne i w zasadzie to starczy za całą polemikę. Niech sobie pływają. Inaczej wymrzemy z nudów i z całej tej narodowo patriotycznej boleści i nie będzie miał kto ci się składać na emeryturę. Polaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qulka Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 01:00 > Moim zdaniem skoro nie mieli zajęć to mogli chociaż iść się pouczyć lub wyspać > aby zregenerować umysły Spac im wolna, a bawic sie juz nie? Nie przyszlo Ci do glowy, ze to srodek dnia i komus moze sie nie chciec spac i nie ma ochote calego dnia zakuwac? Sposobow na "regeneracje umyslu" jest wiele i jednym z nich jest takze chwila rozrywki i dobrej zabawy :) Ty wieczorami jak rozumiem tylko spisz albo sie uczysz i nigdy nigdzie sie nie idziesz rozerwac i w ogole nigdy nie masz chwili wolnego bo przeciez zawsze sa "bardziej przydatne społecznie zajęcia" :p Odpowiedz Link Zgłoś
lestat_666 Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i 19.05.10, 10:16 Tak jak Twoją prywatną sprawą jest praca to ich prywatną sprawą co robią poza zajęciami.Jak chcą popływać ich sprawa.Nie Twoja ani nie moja sprawa co oni powinni lub mogli zrobić.Nikomu tym nie szkodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
hankrearden Jesteś katol czy co? 19.05.10, 00:15 Tak, przecież studentów nie zalało więc nie jest to ich problem. Co mają robić, siedzieć i umartwiać się? Religia katolicka takie ludziom zrobiła pranie z mózgu, że nawet normalni ludzie wierzą w konieczność poświęcania się dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jesteś katol czy co? IP: *.lcs.net.pl 19.05.10, 00:24 Ta, nagle się wszyscy altruiści znaleźli co by się święcie poświęcali dla innych... Przecież wiadomo, że w każdym z nas drzemie jakaś część egoizmu. Jeśli chodzi o dodatkową pomoc w 'wolnych chwilach' jak tutaj poprzednik się wypowiedział to sądzę, że sytuacja pomimo, że faktycznie jest krytyczna, to są od tego odpowiednie służby, które zapewnieniem bezpieczeństwa innym osobom i ustawianiem zapór przeciwpowodziowych się zajmują. Z resztą do życia trzeba podchodzić z drobnym dystansem i humorem, a dobytek materialny to tylko taki bonus do życia. Niektóre osoby żyją bez takowych dóbr i potrafią być szczęśliwe, mając nawet kilkuosobowe rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik i POLAK Re: Jesteś katol czy co? IP: 109.243.12.* 19.05.10, 00:37 może i posiadacze rodzin są szczęśliwi ale czy członkowie tych rodzin są też szczęśliwi....albo czy będą szczęśliwi, gdy będą wchodzić w dorosłe życie otoczeni egoistycznym, niepatriotycznym, aspołecznym społeczeństwem ? nie wiem czy czytałeś jak studenci wynosili księgozbiory w Opolu. tego raczej żadne służby nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik i POLAK Re: Jesteś katol czy co? IP: 109.243.12.* 19.05.10, 00:33 odpowiadając na pytanie. z kościołem mam mało wspólnego...od około 18 roku życia zacząłem rozumieć, że większość księży uległa jakiejś presji otoczenia i weszli w katolicyzm bo chyba nie mieli innej drogi wyboru, co niestety widać prawie w każdym kościele, dlatego mój stosunek do katolicyzmu w Polsce jest obojętny.nie lubię jedynie pseudo-katolików wypucowanych za zewnątrz a pustych wewnątrz. obecnie nie wyznaję żadnej religii co nie nie oznacza, że nie zastanawiam się nad tego typu sprawami. obecnie jednak nie potrafię określić czy w ogóle jakakolwiek religia ma sens, może w wieku 60 lat coś będę mógł na ten temat powiedzieć, oczywiście jeśli w pierwszym miesiącu emerytury nie umrę z głodu bo w zus nie będzie kasy na moją emeryturę. jestem za pełnym rozdziałem kościoła od państwa, tak jak to jest w zachodniej Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezalezny Re: Jesteś katol czy co? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 19.05.10, 01:06 co ci przeszkadza religia katolicka .Ja jestem studentem 3 roku studii inżynierskich oraz jestem studentem pś i wierze w mego Boga i ciesze się z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kordek_1 Re: Jesteś katol czy co? 19.05.10, 08:12 Jesteś "człowiekiem wyjątkowej troski" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fet Re: Jesteś katol czy co? IP: 77.236.0.* 19.05.10, 10:20 a co do tego ma religia katolicka idioto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.chello.pl 19.05.10, 00:27 A gdyby się nie bawili, to tamci by dobytku nie stracili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik i POLAK Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: 109.243.12.* 19.05.10, 00:45 próbujesz zrobić jakieś dziwne powiązanie przyczynowo skutkowe...ale tutaj to przecież nie ma zastosowania...zabawa była po fakcie. ale jak wcześniej napisałem każdy ma prawo robić to chce robić, ja też mogę zrobić wszystko na co mam ochotę i co jestem w stanie zrobić...pytanie tylko brzmi czy powinienem.... idę spać...bo o 6-tej muszę wstać do pracy aby zapracować na to państwo, którego jestem obywatelem i na tych, których państwo mało co obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shiman Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: 194.11.24.* 20.05.10, 09:38 O co ci człowieku chodzi? Co to znaczy że musisz zapracować na tych "których to maństwo mało obchodzi"? Znaczy co, jak powiem że mnie nie obchodzi to państwo to nie bede musiał podatków płacić? A ty pewnie chodzisz do pracy tylko po to żeby połowe pensji oddać do US i ZUS a reszte rozdać na domy dziecka i hospicja? I jeszcze jedno panie "podatnik i POLAK" nie możesz zrobić wszystkiego na co masz ochote, pomijając już aspekty prawne, z powodu braku odwagi i wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 tepa holota 19.05.10, 00:55 niewatpliwie wyborcy tuska i komorowskiego, no bo jest cool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shiman Re: tepa holota IP: 194.11.24.* 20.05.10, 09:40 Newątpliwie moherowa babcia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadrektor Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 00:57 Aleś baran.. a co maja robic? Siasc i plakac nad tragediami tego swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qulka Ludzie, opanujcie sie! IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 01:02 Na pewno gdyby w poblizu sytuacja byla powazna, zagrozeni byli ludzie lub czyjesc domy to na pewno nikt by sie nie bawil tylko by pomagali. Klodnica w Gliwicach wylala tylko na paru ulicach w okolicy uczelni i wylala tak, ze wody bylo do kolan mniej wiecej, czasem tylko nieco glebiej. Tam naprawde nie bylo komu pomagac....ani kogo ratowac... Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Ludzie, opanujcie sie! 19.05.10, 10:24 No ale media przedstawiają sytuacje jakby to co najmniej Wełtawa wylała. Jak ktoś nie był w Gliwicach to skąd ma wiedzieć jak to naprawdę wygląda. Poza tym nie ma to jak krytykować ludzi, że nie pomagają, samemu siedząc w domu(lub jeszcze lepiej - w pracy) przed komputerkiem popijając ciepłą kawę :D Odpowiedz Link Zgłoś
wupe77 Czekajcie jak tylko pojawią się głosy że to wina 19.05.10, 01:07 Tuska i Rosjan. 1.najpierw zamordowali Kaczyńskiego z elitą 2.później "wybuchli" wulkan żeby nie mógł przylecieć Obama 3.wulkan spowodował te deszcze i powódź 4.powódź chce wypłukać z Wawelu Kaczyńskiego, na którego pogrzeb wiadomo KTO nie chciał się zgodzić 5.jak ktoś ma pomysł w jaki sposób obarczyć winą Tuska za wyciek ropy do oceanu to niech napisze Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje Re: Czekajcie jak tylko pojawią się głosy że to w 19.05.10, 03:47 wupe77 napisał: (...) > 5.jak ktoś ma pomysł w jaki sposób obarczyć winą Tuska za wyciek ropy do > oceanu to niech napisze HA! JA WIEM! zauważyłam ostatnio ropień u Premiera. właściwie to nawet nie ropień, ropka taka, ni to opryszczek, ni to zajadzik. z pewnością coś jest na rzeczy :) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-P Re: Czekajcie jak tylko pojawią się głosy że to w IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 19.05.10, 07:19 no wodzisz POmroczniaku to proste BRAK ODPOWIEDZIALNOSCI I CHCIWOSC ALE TRUDNO dostrzec belke we wlasnym oku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Czekajcie jak tylko pojawią się głosy że to w IP: *.3s.pl 19.05.10, 10:11 Pisobolszewia czuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleatoria A moim zdaniem to nie wina Tuska, IP: *.flets.tribe.ne.jp 19.05.10, 17:45 tylko tego, że mamy zbyt łagodną ustawę antyaborcyjną i że posłowie nie zgodzili się na naznaczenie Chrystusa królem Polski. Dlatego nas to wszystko spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awoe Re: Czekajcie jak tylko pojawią się głosy że to w IP: *.tktelekom.pl 19.05.10, 22:43 wulkan sam wybuchł, a z tym że spowodował deszcze i powódź to jest przecież wersja podawana przez oficjalne media (opinia pewnej pani meteorolog) Odpowiedz Link Zgłoś
bokertov1947 Re: Czekajcie jak tylko pojawią się głosy że to w 20.05.10, 06:45 Gość portalu: awoe napisał(a): > wulkan sam wybuchł, a z tym że spowodował deszcze i powódź to jest przecież wersja podawana przez oficjalne media (opinia pewnej pani meteorolog) A ja myslalem, ze wine ponosi wdowa po Janie Pawle 2 - no i oczywiscie ci brzydcy Niemcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
retropercepcje a ja, kurde, uwielbiam naszych żaków!!! 19.05.10, 03:44 ludzie z fantazją. ludzie z humorem. ludzie bardzo pozytywnie zakręceni. przynajmniej większość z nich. kreatywności naszym żaczkom nigdy nie brakowało! pamiętajcie dzieciaki - imagination is the only limit! p.s. myślę, że gdyby mogli pomóc, z pewnością by to zrobili. zresztą podejrzewam, że wielu z nich już pomaga, tylko nikt o tym nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( typowa POmrocznosc wrodzona IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 19.05.10, 06:24 typowa POmrocznosc wrodzona nie zdaja sobie sprawy ze nagle moga sie znalesc w glownym nurcie rzeki typowi wyborcy tuskomatolni bez wyobrazni pewnie z wydzialu od spluczek ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
dranicus Re: typowa POmrocznosc wrodzona 19.05.10, 08:32 Gość portalu: :-( napisał(a): > typowa POmrocznosc wrodzona > > nie zdaja sobie sprawy ze > nagle moga sie znalesc w glownym nurcie rzeki > > typowi wyborcy tuskomatolni bez wyobrazni > pewnie z wydzialu od spluczek > ;-( Może już dość wiązania wszystkiego z polityką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 234 Re: typowa POmrocznosc wrodzona IP: *.neotrix.eu 19.05.10, 21:47 Gdybyś był tak to byś wiedział, że do rzeki to jest ho ho. Nurt wylewa w stronę innych budynków. Odpowiedz Link Zgłoś
y_anio Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... 19.05.10, 08:36 teraz bawią się w piratów, wkrótce wielu z nich będzie się przywiązywać do drzew w ramach protestu przeciw budowie : zbiorników retencyjnych, budowie/przebudowie rzek, wałów , zapór i elektrowni wodnych itd itp. A może mogliby się pobawić przy zapełnianiu worków piaskiem na terenach zalewowych tudzież potrzebną pozytywna pracą Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i 19.05.10, 12:18 Przynajmniej postepuja konsekwentnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvmd Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 17:07 Akurat absolwenci Politechniki bardziej są znani z projektowania i budowania zbiorników retencyjnych niż z przywiązywania się do drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polatchki Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.10, 06:31 co za debilny komentarz ? schowaj sie szaraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.torun.mm.pl 20.05.10, 10:27 a najlepsze jest to, jak ktoś szuka "potrzebnycy pozytywnych zajęć" dla innych. Zajmij sie sobą zgredasie, a nie czepiaj sie ze inni potrafią sie bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość szkoda gadać IP: *.tomaszow.mm.pl 19.05.10, 08:46 Dobrze ze tracą tylko dobytek a nie życie Ach te wartości Polaka!!! mamona się liczy nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 08:50 Kilka lat temu w Łodzi na osiedlu akademickim polibudy przypłynęła ulicą fala wody z rury, która pękła ponad 1km od tego miejsca. Poza problemami komunikacyjnymi i zalanym przejściem podziemnym w okolicy, nie było chyba poważniejszych strat. Studenci zwodowali wtedy łódkę (!) i wsadzili gościa z gitarą, który pływał i śpiewał piosenki szantowe (w tym samym czasie odbywał się festiwal Yapa). To było spontaniczne i wspaniale zabawne. Jednak to co się dzieje w tej chwili na południu naszego kraju, już takie nie jest. Sama sytuacja - powódź - jest w zasadzie kataklizmem. Zachowanie studentów z Gliwic uważam w tych okolicznościach co najmniej za niepoważne, niestosowne, a wręcz oburzające. Ludzie, miejcie umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.torun.mm.pl 20.05.10, 10:37 a co mają robić ? siedzieć i płakać nad swoim smutnym losem ? o ludzie, do czego wy nawoływujecie ?! jak chcesz to usiądź i płacz, oni zamiast być emo wolą sobie poprawić humor. No ale nie kazdy w społeczeństwie umie zachować radość zycia w obliczu katastrofy. To jest umiejętność dla elit :-) btw. sam miej umiar w popadaniu w konwenanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenior Sami sobie świadectwo wystawiają IP: 193.200.133.* 19.05.10, 09:09 Do wygłupów pierwsi. Za to, żeby zrobić coś pożytecznego - zgłosić się do straży, czy OC - a niee, to już nie wypada, nie ich interes. Za to inaczej będą śpiewać (i ich tutejsi obrońcy), kiedy to ICH chałupę będzie zalewać i ICH majątek sobie odpłynie. Wtedy będzie - dlaczego nikt mi nie pomógł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Sami sobie świadectwo wystawiają IP: *.chr26.1000lecie.pl 19.05.10, 10:18 To weź, idź sprzed komputera, i umacniaj wały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota Re: Sami sobie świadectwo wystawiają IP: *.torun.mm.pl 20.05.10, 10:39 Ty również sobie świadectwo wystawiłeś. "Nie sądź, a nie będziesz sądzony" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.wns.osi.pl 19.05.10, 09:29 Jaki kraj tacy sufrerzy....;D Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... 19.05.10, 10:56 No nie mogę-czy oni są zdrowi na umyśle?? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_justysia Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i 19.05.10, 11:00 I mniejsza o to całe pływanie ale ta woda raz że jest niebezpieczna,dwa,że czysta ta ona nie jest i potem będą narzekać na choróbska skórne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.eimperium.pl 19.05.10, 11:12 ludzie traca dobytki swojego zycia, zalewa ich mieszkania a oni sobie zabawe urzadzaja! chwyciliby za worki i pomogli uszczelniac waly, zamiast swirowac na pontonach. to chyba nie jest czas i miejsce na zabawe! i to sa studenci? oni maja byc podstawa naszej Polski? smiech na sali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qulka Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 14:32 > ludzie traca dobytki swojego zycia, zalewa ich mieszkania a oni sobie zabawe ur > zadzaja! chwyciliby za worki i pomogli uszczelniac waly, zamiast swirowac na po > ntonach. to chyba nie jest czas i miejsce na zabawe! i to sa studenci? oni maja > byc podstawa naszej Polski? smiech na sali! Tam nikomu nie zalewalo mieszkan! Tylko teren uczelni i to naprawde nie gleboka woda. Zalalo tzw. niski parter i piwnice. Tam worki byly juz ulozone! ( co tez jest na zdjeciach) Tam nie ma walow! Ludzie, nie przesajcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezier a fotorelacja tutaj: www.jezier.pl IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 11:53 www.jezier.pl jeszcze slowem wyjasnienia dla tych ktorzy kamieniuja tych co to robili. a co WY zrobiliscie dla poprawy sytuacji? oni przynajmniej zwracaja na siebie uwage i dzieki temu wiecej ludzi moze zobaczyc w czym tkwi problem w gliwicach. wiekszosc z komentujacych by nie wiedziala ze w gliwicach w ogole rzeka wylala i zalala w niektorych domach piwnice - rzeczywiscie tragedia, nic tylko w kosciele krzyzem lezec... Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: a fotorelacja tutaj: www.jezier.pl 19.05.10, 12:29 Gość portalu: jezier napisał(a): > www.jezier.pl Niezłe zdjęcia. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezier Jestescie hipokrytami !!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 12:10 a co WY zrobiliscie zeby poprawic sytuacje, pytam! komu szkodzi kilku ludzi ktorzy potrafia sie usmiechnac w takiej sytuacji, zreszta jakiej sytuacji, rzeczywiscie, zalalo troche piwnic - trzeba oglosic zalobe i lezec caly dzien krzyzem w kosciele, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.solaris.ds.polsl.pl 19.05.10, 12:16 Pływają, a nie "płytwają" w opisie zdjęcia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emotka Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.mofnet.gov.pl 19.05.10, 12:34 Też tak chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini76 Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 14:31 niesamowite, jak szybko skołowali kajaki! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qulka Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 14:41 Obejrzycie sobie ten filmik www.youtube.com/watch? v=BDDqEo4iZIk&feature=related Zobaczycie, ze wiele mlodych osob tez pomagalo. Ale ilosc miejsc do ukladania workow byla mocno ograniczona... trudno by pomagal kazdy. Lepiej stac i sie przygladac niz sie bawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poik Re: Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 14:55 nie, jak już to siedzieć w pokoju i patrzeć nabożnie w niebo, to skandal w ogóle mieć w takiej chwili jakieś rozrywki! nawet jak ktoś nie chce pomocy, bo ma tylko po kostki w piwnicy, to i tak mu pomóc na siłę, a co! a te worki z piaskiem naprawde dużo pomogą... zresztą za duzo ludzi moze tylko przeszkadzać. ludzie, zajmijcie sie lepiej sobą, a jak wam przeszkadza, że ktoś nie pomaga, to ruszyć tyłek od kompa, wsiąść w hmm... helikopter, bo samochodem nie wszędzie się dojedzie, i ruszyć na zalane tereny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrZyHu Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: *.gwardii.osi.pl 19.05.10, 14:54 jak wy coś wymyślicie=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lunatyczka Ulice zalane, studenci bawią się w surferów i p... IP: 77.236.0.* 19.05.10, 15:17 dlaczego coś takiego nie może mieć miejsca w krakowie? ja też chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
ob.znalezinski Skażenie 19.05.10, 16:15 Studenci nie wiedzą, że taka powodziowa woda jest skażona m.in. ściekami z zalanej kanalizacji? Wizyta u dermatologa murowana albo zatrucie pokarmowe jak się nałykają. Kto im dał maturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Skażenie IP: *.chello.pl 19.05.10, 21:47 A kto Ci każe odrazy łykać tę wodę Odpowiedz Link Zgłoś