Dodaj do ulubionych

Wsiadamy przednimi drzwiami. Kierowców pilnuje ...

06.07.10, 14:43
Zobaczymy jak zda egzamin w dniu meczu (a to juz tuz tuz) lub innego święta
jak chlopaki beda wsiadac i wysiadać :-)

Pzdr Kierowców 83 i 112 :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna Re: Wsiadamy przednimi drzwiami. Kierowców pilnuj IP: *.dsl.telepac.pt 06.07.10, 15:33
      No tak - dla nas - narodu idiotow, nawet tak prosta zmiana zasad jak wsiadanie
      pierwszymi drzwiami jest zbyt skomplikowana, prawda?
      A jak chlopaki z meczow beda `wsiadac i wysiadac`, to prawie bedzie jakby malpy
      z maczugami po drzewach biegaly.
      Rece opadaja!
    • Gość: aga Syf i smród w autobusach KZKGOP. IP: 77.236.0.* 06.07.10, 22:53
      Ja bym sobie życzyła, żeby KZKGOP dbał nie tylko o interesy przewoźnika, tzn.
      kontrolował czy kierowcy kontrolują, czy pasażerowie mają bilety, ale aby
      przynajmniej raz na rok autobus był myty, a tapicerowane siedzenia prane. Na
      razie KZKGOP egzekwuje tylko kasowanie biletów, ale zapomina, że pasażer to
      nie bydle i nie powinien być wożony w warunkach urągających człowiekowi. Syf i
      smród w autobusach KZKGOP jest chyba ogólnie znany, nie mówiąc o przesiadkach,
      jakie zostały zafundowane niektórym miastom.
      Przejazd komunikacją miejska to po prostu horror!!!
      Szkoda, że nie bierzecie przykładu z innych miast/regionów, włodarze KZKGOP :(.

• Gość: xxxp Wsiadamy przednimi drzwiami. Kierowców pilnuje ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:02
      Drodzy kierowcy dam wam radę sprzedawajcie bilety wcześniej kupione w kiosku
      ruchu i fajnie zarobicie tylko pytajcie pasażerów czy nie jadą na dwie gminy.
    • Gość: Anka Wsiadamy przednimi drzwiami. Kierowców pilnuje ... IP: 89.107.158.* 07.07.10, 10:37
      To wsiadanie przednimi drzwiami jest zupełnie bez sensu. Po pierwsze
      mogę pokazać kierowcy jakiś stary bilet, on i tak ich nie ogląda
      dokładnie, po drugie powoduje to korki, gdy na przystanku stoi dużo
      ludzi a kierowca tylko pierwszymi wpuszcza. Lepiej zatrudnić kilku
      dodatkowych kontrolerów niż wymyślać z kamerami...
      • Gość: xxxp Re: Wsiadamy przednimi drzwiami. Kierowców pilnuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:27
        Plus raj dla kieszonkowców taka prawda
    • Gość: hanka Wsiadamy przednimi drzwiami. Kierowców pilnuje ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 17:09
      pomysl wsiadania przednimi drzwiami,to kretynstwo,wymyslone przez tych,ktorzy
      jezdza sluzbowymi autami-a najgorsze jest chamstwo kierowcow-srodkowe drzwi
      otworzy kiedychce,przednimi nie wypusci-uklony dla kierowcy z nr w srodku
      402-rekordowa arogancja (linia 808,723)
    • Gość: Kamil KZK GOP...-Wpadki IP: *.cable.smsnet.pl 26.02.11, 09:35
      Fakt pierwsze drzwi to masakra ale nie którzy nawet na przystankach sie nie zatrzymują. Na Grabocinie gdzie jezdzi linia: 34. parę tygodni temu pasażerowi chcieli wysiąśc na grabocinie wstali naciśli przycisk. Dojeżdża autobus do przystanku i gdy przejechał przystanek o 100 metrów kierowca zauważył, iż pasażerowie chcieli wysiąśc z pojazdu. Kolejna wpadka KZK GOP to dyspozytor. Stałem na przystanku i autobus się spóznił 25 minut!. Nie było śniegu, lodu itd.Dojechałem na miejsce spózniony więc po południu dzwonię na KZK GOP przez 15 minut nikt nie odbierał w końcu dzwonię na PKM Sosnowiec po czym przedstawiam sie i pytam się dyzposytora do ilu może spoznic się autobus a na to: YY..zalezy w jakich warunkach. To ja mówie w takich jak dziś nie ma lodu, śniegu nie jest bardzo zimno a ten pan mówi spóznienie tylko 10 minut. P czym ja się pytam to jak się spóznia 30 minut to dla was to nie jest spóznienie a dyspozytor: yyyyy-To jest trudne pytanie tak powiedział. Ja zacząłem się śmiac i zapytałem jakie będzie łatwe. Po czym powiedziałem, że chcę wniesc skargę i zadałem mu jeszcze jedno pytanie co zrobic gdy wasze autobusy się spozniają każdy się przesiada i nigdzie przez was nie zdanża jak można od was to wyłudzic. pasażer jak nie ma biletu dostaje mandat wy jak możecie spozniac sie tylko 10 minut spozniacie sie czasami do 40 minut. jest świetnie. To, że kierowca pali chodz jest zakaz to tez nic z tym nie robicie. To dlaczego pasażerowie mają przestrzegac przepisy jak kierowca sam ich nie przestrzega. Dyspozytor zamilkł...
      Jednym słowem mamy bardzo kompetentnych pracowników KZK GOP.
      Do tego brud, smrut i obustwo w autobusach.
      • Gość: kaczor Re: KZK GOP...-Wpadki IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.13, 21:26
        A DLACZEGO NIE MA KONKRETÓW TYLKO OGÓLNIKI . PROSZĘ PODAĆ DOKŁADNIE DZIEŃ GODZINA NUMER AUTOBUSU A NIE WIESZAĆ PIESKÓW NA PKM . AUTOBUSY MAJĄ KOMPUTERY WIĘC MOŻNA KŁAMSTWO UDOWODNIĆ PASAŻEROWI I OSKARŻYĆ GO O OSZCZERSTWO . POZDRAWIAM JAŚNIE PAŃSTWO PASAŻERÓW, OSZCZERCÓW.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka