oghana7 31.10.10, 21:43 CZY NAPRAWDE KATOWICZANIE CHCA WYBRAC NAJGORSZEGO PREZYDENTA MIASTA -USZOKA??? TO TRAGICZNY NIEROB! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kato Re: uszok IP: *.182.137.208.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.10.10, 22:01 Mam nadzieje, ze nie i staram się przekonać również innych, by nie pozwolili kontynuować tej beznadziei, jaka jest teraz w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaqprawda Re: uszok IP: *.c201.msk.pl 01.11.10, 09:39 Toruń ma swojego ojca dyrektora a Katowice mają swojego sołtysa. Obaj doją nic w zamian nie dając poza szczęściem w następnym wcieleniu. Oba miasta są z tego faktu dumne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba Jaga Re: uszok IP: *.chello.pl 01.11.10, 19:00 Jeżeli nie na Uszoka /racja/ to proszę zaproponować na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
oghana7 Re: uszok 01.11.10, 23:17 owszem -na arkadiusza godlewskiego -wspanialy facet z wizja tlamszony dotad przez marnego uszoka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptok Re: uszok IP: *.c201.msk.pl 02.11.10, 09:21 Nie rozśmieszaj ludzi. Czego ten pan dokonał jako wiceprezydent? Jadł z rączki prezydentowi przez 4 lata? Poczytaj jego ofertę wyborczą dla Katowic. Sprowadza się do kosmetyki w obrębie rynku i al. Korfantego. Nie wiem, czy ten pan i ty zarazem wiecie, że Katowice to również Szopienice, Giszowiec, Janów, Murcki, Podlesie, Piotrowice, Ochojec, Brynów, Ligota, Panewniki, Załęże, Dąb, Wełnowiec, Koszutka, Bogucice,..... Czy ten pan ma cokolwiek do zaoferowania? Kompletnie nic. Nie wiadomo, czy jako Katowiczanin od paru lat wie, że są takie dzielnice. Zatem mieszkańcy rynku i al. Korfantego (między rynkiem i rondem) głosujcie na swojego kandydata. On potrzebuje trampoliny żeby stać się mieszkańcem stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: uszok IP: *.centertel.pl 02.11.10, 05:33 Nawetna samego diabła. Byle nie na oszuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: uszok IP: *.chello.pl 02.11.10, 10:14 Ale diabła nie ma na listach wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
mokry_pociej Re: uszok 02.11.10, 10:43 Ja tam zagłosuję na tych którzy nie będą podnosić podatków lokalnych. Jak ktoś obiecuje, że coś wybuduje, to trzeba go zapytać skąd weźmie na to pieniądze. Jeśli z podwyższonych podatków, to ja mu od razu dziękuję za dobre chęci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzie nowe ;))) Re: uszok IP: *.c201.msk.pl 03.11.10, 08:39 Z tym budowaniem to trochę przesadziłeś. Chyba, że w dzień budują a w nocy walą. Budowało się przed 1989 rokiem. Później się tylko brukowało. Reszta podatków idzie na płace dla pracowników z Młyńskiej oraz na diety i nagrody. A podwyżki i tak będą. Apetyty rosną w miarę jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riva Re: uszok IP: 46.112.14.* 03.11.10, 19:59 Jak mają budować takie cuda jak kopuła ronda albo Centrum Sztuki Filmowej, to lepiej, żeby nie budowali wcale... Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Pytanie! 02.11.10, 12:27 Czy musi byc to koniecznie ktos z Katowic, czy z Polski? Glückauf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rihann-a Re: Pytanie! IP: 188.33.180.* 02.11.10, 22:47 skądkolwiek jeśli tylko wy ru hann-ę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: uszok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 15:38 Należy zmienić prezydenta Katowic poprzez wybór nowego, choćby po to, by zaprzestano praktyk zatrudniania w szkołach emerytów (w tym na stanowiskach dyrektorów - SP - 1 i SP 37, oraz inne). W jakim celu przedłuża sie kadencje (w konkursach są jedynymi kandydatami) tym "starym" jeszcze z "klucza partyjnego" po WUML-ach????????? A dla młodych nauczycieli nie ma pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okrągły na gębie Re: uszok IP: 89.25.148.* 04.11.10, 20:36 a dla mnie emerytowani nauczyciele są bardziej charyzmatyczni i lepiej sobie radzą z młodzieżą Odpowiedz Link Zgłoś