Dodaj do ulubionych

aktualny wynik badan

28.04.04, 16:08
Polske kochaja 2 osoby
Polska bimba 1 osobie
Polski nienawidzi 1 osoba
Jest 16:08, 28 kwietnia 2004, dziekuje 3 respondentom za udzial w mojej
sondzie i zapraszam kolejnych chetnych do podzielenia sie swymi odczuciami w
watku:
"Nienawidze Polski"
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • elver.b Re: aktualny wynik badan 28.04.04, 16:09
      Gdyby ktos nie wiedzial gdzie to podaje link:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=12269666
      • elver.b Re: aktualny wynik badan 28.04.04, 16:36
        16.35
        2 osoby Polske kochaja
        1 jest Polska oczarowana (choc to raczej nie uczucie)
        1 Polska bimba
        1 Polski nie lubi
        1 Polski nienawidzi
        Co Wy na to?
    • grba Re: aktualny wynik badan 28.04.04, 17:22
      Pan A zdradził żonę 62 razy, a pan B ni razu.
      Daje to średnią 32 zdrady na pana.
      Eta tolka statistika - skazał tow. Stalin.
      • elver.b Re: aktualny wynik badan 29.04.04, 15:57
        2 osoby Polske kochaja
        1 osobie Polska bimba
        Czwartek, 29.04.2004, godz 15.57:
        2 osoby Polske kochaja
        1 osobie Polska bimba
        1 osoba Polski nie lubi
        2 osoby Polski nienawidza (przy czym jedna nienawidzi tez polskiej okupacji na
        Slasku).
        A zatem:
        2 razy uczucie pozytywne
        1 raz uczucie ambiwalentne
        3 razy uczucie negatywne
        To daje do msylenia! Oczarowanie pominalem, bo to raczej nie uczucie.
        • ballest88 No, ja tez kocham moja ojczyzne 29.04.04, 16:32
          elver.b napisał:

> 2 osoby Polske kochaja

Od Baltyku po Sudety i Karpaty, od Nysy Luzyckiej i Odry po Bug i San.
          Ten kraj z Wielko- i Malo- Polska, z Podlasiem i Warmia, z Pomorzem Zachodnim
          i Kurpiami, z Lubelszczyzna i Gornym Slaskiem, z Kujawami i Dolnym Slaskiem,
          z Kielecczyzna i Slaskiem Opolskim, z Kujawami i Mazurami, z Mazowszem i Dolnym
          Slaskiem, z Palukami i Ziemia Lubuska, z Zaglebiem i Kaszubami, z Pomorzem
          Nadwislanskim i Podhalem.

pyrsk!
          ballest88
          • mpsps Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 29.04.04, 16:37
            nie wiem czemu nienawidzisz Orawy i Ziemi Chelminskiej!
            • ballest88 Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 29.04.04, 16:45
              mpsps napisał:

> nie wiem czemu nienawidzisz Orawy i Ziemi Chelminskiej!

Pomorze Nadwislanskie jest Ziemia Chelminska ! Orawy nie wymienilem poniewaz
              lezy takze na Slowacji podobnie jak Spisz, a takze Slask Cieszynski lezacy
              takze w Republice Czeskiej. Oczywiscie kocham te czesci ktore leza w mojej
              ojczyznie Polsce ... takze te ktorych nie wymienilem a leza w granicach
              dzisiejszej Polski.

pyrsk!
              ballest88
              • filozosia Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 29.04.04, 16:50
                Szkoda, że Was wczoraj nie było na forum, bo znacznie wpłynęłoby to na wyniki
                Kolegi. A tak wyszło, że tylko 2 osoby kochają Polskę- na 38 mln:(((((((((((
                • elver.b Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 29.04.04, 17:24
                  Filozosiu, tyle w Tobie uroku.
                  Ale nie wiem czy cieszylabys sie gdyby okazalo sie, ze Polske kocha czlowiek,
                  ktorego nick konczy sie pozdrowieniem lysych nazioli.
                  Filozosiu, no powiedz, dlaczego tak bardzo zgadzasz sie z polskim nazista i
                  czym sie rozni polksi skin od dajmy na to niemeickiego lub czeskiego (poza
                  krajem pochodzenia oczywiscie)?
                  • filozosia Re: KOCHAM POLSKE 29.04.04, 18:09
                    Naziole, bez względu na kraj , są w grupie ludzi, których NIENAWIDZE.
                    O jakim Ty nicku mówisz? Nie wiem jak brzmi pozdrowienie nazioli, nigdy chyba
                    nie słyszałam tego słowa.
                    • elver.b Re: KOCHAM POLSKE 29.04.04, 18:11
                      Oj Zosiu nie wykrecaj sie, jesli nie wiesz to twoj kolega Fiodorus, albo jego
                      przyjaciele z WNS (politolodzy) powiedza Ci co oznacza 88 :-)))
                      Pozdrawiam Cie przeserdecznie!
                      • filozosia Re: KOCHAM POLSKE 29.04.04, 18:51
                        elver.b napisał:

> Oj Zosiu nie wykrecaj sie, jesli nie wiesz to twoj kolega Fiodorus, albo jego
                        > przyjaciele z WNS (politolodzy) powiedza Ci co oznacza 88 :-)))
                        > Pozdrawiam Cie przeserdecznie!
                        Wiesz co ? A nie przyszło Ci czasem do głowy, że 88 to może być rok urodzenia ?
                        Dlaczego, przyklejasz łatkę facetowi, który po prostu ma w nicku 88 ?
                        Możesz sobie wierzyć albo nie- nie znam pozdrowień nazistowskich ani innych
                        znaków. Moje dzieci, które znają subkultury młodzieżowe, powiedziały mi przed
                        chwilą,że naziści pozdrawiają sie slowem "oi". Młodzież takie rzeczy wie, ja
                        nie należę już dawno do młodzieży. Po co więc Twoja ironia ?
                  • ballest88 Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 29.04.04, 18:12
                    elver.b napisał:

> Ale nie wiem czy cieszylabys sie gdyby okazalo sie, ze Polske kocha czlowiek,
                    > ktorego nick konczy sie pozdrowieniem lysych nazioli.

Oj GroeFAZki, GroeFAZki, jezeli ktos wybiera nicki czolowych nazioli i rasistow
                    forum katowickiego i dodaje do nich 88 to od razu musi byc nazista ?
                    Czyli co ... ? ... brunatne to jednak brunatne ... ?

> Filozosiu, no powiedz, dlaczego tak bardzo zgadzasz sie z polskim nazista i
                    > czym sie rozni polksi skin od dajmy na to niemeickiego lub czeskiego (poza
                    > krajem pochodzenia oczywiscie)?

Nazista ??? ... czyzby dlatego ze odnosze sie z krytycyzmem do ideologii
                    nazistowsko-rasistowsko-faszystowskich i spokrewnionych z nimi komunistyczno-
                    stalinowskich ... w przeciwienstwie do Ciebie nie nienawidze zadnych grup,
                    etnii, narodow, miejszosci badz to narodowych badz to seksualnych
                    Nie nienawidze zadnych religii, panstw, krajow czy tez prowincji jedyne czego
                    nienawidze to w/w ideologie ... jednak nie ludzi im ulegajacych (no coz oni,
                    och sorry "wy" nie wiecie ze bladzicie)

pyrsk!
                    ballest88
                    • Gość: kazik Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne IP: *.arcor-ip.net 29.04.04, 18:14
                      ja tez kocham wszystkich ludzi, nie lubie tylko glupich kobiet.
                      • filozosia Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 29.04.04, 18:53
                        Gość portalu: kazik napisał(a):

> ja tez kocham wszystkich ludzi, nie lubie tylko glupich kobiet.
                        A Ciebie niestety, tylko głupie mogą polubić:)
                        • elver.b Aktualny wynik badan 30.04.04, 09:43
                          Piatek, 30.04.2004, godz 9:43 - wigilia polskiego wejscia do UE.
                          Aktualny wynik badan:
                          50% procent badanych nienawidzi lub nie lubi Polski.
                          Moje pytanie-dlaczego?
                        • Gość: kazik Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne IP: *.arcor-ip.net 30.04.04, 15:16
                          Uderz w stol a nozyce sie odezwia.
                          • filozosia Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 30.04.04, 15:21
                            Podtrzymuję swoją wypowiedz:)
                            • Gość: kazik Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne IP: *.arcor-ip.net 30.04.04, 15:31
                              To i tak nie zmienia postaci rzeczy.
                              • filozosia Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 30.04.04, 15:36
                                Oczywiście, że nie zmienia . Życzę miłej zabawy jutro, zimnego piwa, i humoru,
                                humoru i jeszcze raz humoru:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                • Gość: kazik Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne IP: *.arcor-ip.net 30.04.04, 15:37
                                  Szanowna Pani pierwszy raz napisalas cos na temat, gratuluje,
                                  • filozosia Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 30.04.04, 15:46
                                    Gość portalu: kazik napisał(a):

> Szanowna Pani pierwszy raz napisalas cos na temat, gratuluje,
                                    Jestem zaszczycona Kolegi gratulacjami i szczerze wzruszona:)))))))
                                    Miłej zabawy Kolego!!!!
                                    • elver.b Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 01.05.04, 17:36
                                      Pozdrawiam wszystkich i czekam na propozycje tematu nowych badan :-)
                                      • nagao_kagetora Re: No, ja tez kocham moja ojczyzne 01.05.04, 20:59
                                        elver.b napisał:

> Pozdrawiam wszystkich i czekam na propozycje tematu nowych badan :-)

Badań?! O cholera! Możesz sobie brąchać,ze ta Twoja pisanina to nie jest
                                        nacjonalistyczna prowokacja, ale nie nazywaj tego "badaniem", bo nóż się
                                        otwiera w kieszeni każdego, kto miał choćby powierzchowny kontakt ze statystyką
                                        i metodologią badań społecznych. Z badań polecam Ci introspekcję, apercepcję i
                                        encefalografię. OB i morfologia też nie zaszkodzi ;)

Nara!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka