Gość: tomek Aż serce rośnie, jak ludzie ludziom dobrze życzą IP: *.siec2000.pl 10.03.11, 08:01 Te wszyskie teksty, że gały widziały, że lokalizacja koło wielkiego parkingu. I Schadenfruende, że kolejny tysiąc Katowiczan jest niezadowolonych z uciążliwego sąsiedztwa. A jaka będzie radość z cudzego nieszczęścia jak oddadzą 2 x pojemnieszy (na 1200 aut) parking w podcipiu na pl Szewczyka. Ciekawe , jak wtedy będą komentowane narzekania mieszkańców np ul Słowackiego czy 3-maja i sąsiednich, którzy przyzwyczajeni do dworca cuchnącego moczem, teraz będą zmuszeni do wąchania benzyny i huku dodatkowych kiludziesięciu tysięcy aut przez całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIUNIEK Do Pana Nowakowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 08:21 " Nie mamy nic przeciwko trwającej właśnie rozbudowie sklepu. Wiedzieliśmy o tych planach i się nie sprzeciwialiśmy. Rzecz w tym, że rozbudowa nie miała przeszkadzać nam w spokojnym mieszkaniu - mówi Nowakowski" A górskiego powietrza i źródlanej wody wam nie obiecywali??? Panie Nowakowski czy Pan jesteś niedorozwinięty czy taki naiwny dla radości? Bo jak to drugie to moge panu załatwić w idealnym stanie Oltcita i Tawrię - jak dla Pana po 50 tyś sztuka!!! Uwaga okazja!!!! Dla Pana Nowakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mruczuś Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... IP: 78.104.151.* 10.03.11, 08:22 Będą blokować to mafia jednego spali w lesie jak tę kobitę w Warszawie i na tym będzie koniec. Wydaje im się, że mieszkają w Kanadzie i ich zdanie kogoś obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Mieszkańcy Tarasów odblokujcie lepiej wasze umysły IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_dular Będzie dym o 15tej.......... 10.03.11, 08:34 Gawiedź proszona jest o ustawianie się na okolicznych wzniesieniach. Dobre miejsca widokowe są w cenie. O 15tej planowane są zamieszki. Obijać sobie twarze będą: zdziwieni hałasem lokatorzy osiedla wybudowanego na parkingu SCC oraz przedstawiciele tłuszczy tłumnie przybywający do SCC na cotygodniowy spacer. Utwórzcie na swoich profilach na fb wydarzenie. Pamiętajcie - sobota 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KatowiceCity Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.altcafe.pl 10.03.11, 08:39 To za ten protest zarząd SCC zażąda zwrotu poniesionych strat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otoczyc blachą Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 08:48 Powariowali. Kupili mieszkanie koło największego centrum handlowego i płaczą, że im głośno. Biedactwa. A pomysł z postawieniem ekranów akustycznych bym rozwinął to wielkiego blaszanego ogrodzenia i zadaszenia! Co by Wam kurz nie leciał na Wasze ciche, spokojne i ustronne getto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... IP: *.c201.msk.pl 10.03.11, 08:54 Czy niektórzy są aż tak naiwni? Kupują mieszkanie sąsiadujące z parkingiem pod największym miejscem do oglądania towarów na śląsku, a później mają pretensje że głośno. Choćby kupić mieszkanie na końcu pasa startowego w Balicach i narzekać że samoloty latają, a w ofercie deweloper pisał, że będzie spokój.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaa Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 09:06 lol, ciekawe co ja mam zrobić skoro mi tramwaje, autobusy, auta i inne pojazdy jeżdżą pod oknami?? tu by się przydał ekran dźwiękoszczelny!! a nie tam na kilka miesięcy....masakra;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lord_destroyer Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... 10.03.11, 09:07 Rozumiem, że chodzi o ekrany akustyczne... Nie rozumiem, co mieszkańcom Dębowych Tarasów da zakorkowanie dojazdu do SCC na ulicy która jest POZA ich osiedlem? I ile to naprawdę będzie obchodziło developera DT? Ulica zakorkowana na pół godziny przez nowobogackich z transparentami? Wkurzą tylko ludzi jadących obok (w tym pewnie kilku mieszkańców DT - ot, paradoks - nie dość że hałas, to jeszcze sami mieszkańcy dojazd sobie blokują ;)) Zyskaliby więcej blokując parking siedziby developera ;) Tylko stamtąd bardzo szybko rozdmuchała by ich policja, wezwana przez ochronę :) Poza tym - jak pisali przedmówcy - kupując mieszkanie tuż obok parkingu największego centrum handlowego w Katowicach, trzeba się liczyć z hałasem i samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.centertel.pl 10.03.11, 10:02 a co mają powiedzieć mieszkańcy Centrum, którym buduje się vaginę. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_destroyer Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd 10.03.11, 11:31 No... przypuszczam, że najlepiej zablokować ruch na Mikołowskiej i Kościuszki. Po 15 minutach mielibyśmy zamieszki jak w Egipcie, tylko między kierowcami a 'blokującymi'. Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... 10.03.11, 09:35 co do opinii zgadzam się z przedmówcami, bo czego można było oczekiwać po takiej lokalizacji...ale ludzie, nie obrażajcie mieszkańców Dębowych Tarasów, bo to źle o was świadczy (takie opinie to na prywatne rozmowy...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania podłość i zazdrość nie ma granic polacy katolicy IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 09:56 Ja bym tam mieszkac nie chciała ale wypowiedzi na forum to dopiero wiocha zazdrosc ze ktos ma pieniadze i radosc ze komus sie noga podwinela ze kupil mial kase to teraz masz wyzwiemy Cie od burakow snobow glupkow, bo my nie mamy i wmawiamy sobie ze mieszkac w bloku z winda oszczana przez psy jest fajnie bo przeciez ten co ma kase to gorszy. Ja kasy nie mam i mieszkania bym tam nie kupila i halas jest sprawa normalna w tym miejscu ale buraka z siebie nie robie i ludzi nie wyzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia poziom miasta widac na forum IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 09:58 Poziom rozmowy na tym forum to zenada, tylko na tym forum tak jest katowickim, no ale coz nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Kloss Re: poziom miasta widac na forum IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 10:05 Rozdwojenie jaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neovol Re: podłość i zazdrość nie ma granic polacy katol IP: *.atman.pl 10.03.11, 11:23 O przepraszam ja niczego komuś nie zazdroszczę (bo nie mam czego), ja jedynie dziwię się że ludzie mając pieniądze i do wyboru inne lokalizacje mieszkań kupili ten syf a teraz się dziwią że źle im się tam mieszka. Za takie same pieniądze mogli kupić super mieszkania przy parku kultury i wypoczynku albo na Brynowie przy parku Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krezusi na Kredyt Krezusi na Kredyt IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.11, 16:55 > Ja bym tam mieszkac nie chciała ale wypowiedzi na forum to dopiero wiocha zazdr > osc ze ktos ma pieniadze A kto z nich ma pieniądze? Na kredyt pobrali. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Krezusi na Kredyt IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 19:29 Zeby miec kredyt tez trzeba miec pieniadze ale tacy co tak pisza to niewiedza nawet ile kredyt kosztuje. A tak wogole to ty czlowieku wiesz ze na kredyt pobrali ciekawe skad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... IP: *.waldex.3s.pl 10.03.11, 10:11 No patrzcie! A to pech. Można było kupić mieszkanie z widokiem na park, ale ludzie woleli na parking Tesco. Koszmar, trzeba być niezłym frajerem by zapłacić za mieszkanie w tej lokalizacji. Żadnego spokoju, hałas, spaliny, ruch 24/7. No ale ten design budynków! I centrum! Ja też mam mieszkanie do sprzedania, 150m od rynku, centrum! ... mieszkanie jest w kotłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanin Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.waldex.3s.pl 10.03.11, 10:31 Zapomniałem- te wszystkie hasła reklamowe, zapewnienia, dobre słowa najlepiej widać na akcji sadzenia dębów przed SCC od Chorzowskiej. Wzięli dzieciaki, przyjechała telewizja, jaki to wspaniały deweloper i współpraca.Telewizja pojechała, dęby pousychały i je wywalili, teraz zrównali zielony teren dla parkingu (żeby stracić jak najmniej klientów, bo przecież tłuste tyłki nie będą z zakupami się toczyły 300 czy 400 metrów, trzeba parkować przed wejściem, i przy okazji przerwać zakazem ścieżkę rowerową do Parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo parking będzie na dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:34 nowa część SCC ma mieć na dachu parking. ciekawe jaki duży ekran trzeba będzie wybudować? gratulacje dla naiwniaków, kupujących te mieszkania. przypuszczam, że mieszkańcy wyższych pięter słyszą też odgłosy z chorzowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: parking będzie na dachu IP: *.mentorg.com 10.03.11, 11:11 Ten parking na dachu SCC sam w sobie juz ma ekran. Wiecej nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: parking będzie na dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 11:17 pewnie go projektowałeś cwaniaczku. po uruchomieniu tego parkingu ludzie w DT będą znowy protestować. zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: parking będzie na dachu IP: *.mentorg.com 10.03.11, 11:41 Tak jest - projektowałem go ("cwaniaczku"????) i widac go na planach i wizualizacjach publikowanych w sieci. Ekran na parkungu jest bardzo charakterystycznym elementem całej bryły SCC. Nie będą protestować. SCC im nie przeszkadza tak naprawde tylko to ze mieli w planach osiedla ekran a go nie zbudowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: parking będzie na dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 11:57 "Ekran na parkungu" jak piszesz, może i jest na planach, ale nie pomoże mieszkańcom DT. Jest hałas i będzie hałas, nie pomogą ekrany. Nie powie ci tego nikt z projektantów ani producentów ekranów, ale mogą one jedynie nieznacznie obniżyć poziom hałasu i to zaraz za ekranem. Dobre do domków jednorodzinnych w blokach nie działa. Zapytaj mieszkańców Gwiazd lub Paderewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: parking będzie na dachu IP: *.3s.pl 11.03.11, 01:14 Parking na dachu będzie otoczony własnym ekranem (oby z materiałów tłumiących hałas, a nie tak jak ogrodzenie wokół Dębowych Tarasów). I tu jest sedno sprawy, chodzi o to że developer w ramach oszczędności nie wybudował tego co sprzedawał, nie tylko ekran ale i parę innych rzeczy które były w specyfikacji osiedla. Czytam to forum i jak zwykle widzę że fora internetowe dają możliwość odreagowania. My naprawdę nie jesteśmy baranami, burakami, nasze gały widziały co brały i to niekoniecznie na kredyt, ale po 2 latach negocjacji nasza cierpliwość się skończyła. O dziwo im wyższe piętro tym ciszej. Uciążliwości drogi i budowy głównie dotyczą mieszkań z widokiem na parking, na etapie sprzedaży wydawało się że najlepszych (usytuowanie co do stron świata i obietnica ekranu). Poza tym nikt nie wspominał o możliwości rozbudowy centrum z oświetloną ścianą 12m na wprost okien. Mam nadzieję, że przeczytacie te wyjaśnienia. Dojazd do parkingu centrum w trakcie zgromadzenia będzie możliwy, wyłączona ma być tylko ul. Serwisowa (przy ogrodzeniu osiedla). Ale przez godzinę mogą być korki, gości chcących zobaczyć p. Gardias i p. Prokopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:36 A mnie się wydawało że miszkamy w wolnym kraju i na pewno Kaowice należą do jego lepszej cześci, jednak to jeszcze gorszy zaścianek niż podkarpacie wbrew pozorom. Ludzi zrżera zazdrośći zawiść, a większosć z tych o piszą o getcie mieszka ..... Jeśli nigdy nie byliście na DT to niemozecie sie wypowiadać. Poza tym skoro bużdżetówka, górnicy,nauczyciele itd mają prawo do protestu w imię swoich celów to dlaczego mieszkańcy osiedla nie mogą walczyć o to co było im obiecane. Każdy strajk odbywa się kosztem innych ludzi, tu jednak sprawa jest zapowidziana wcześniej i nikogo nie powinno zdziwić że nie przejedzie o tej porze. Nie wiem czy nie zrobic strajku w centrum miasta przeciwko ludzkiej głupocie i zawiści w tym mieście... Niech sobie każdy mieszka gdzie chce. To że ktoś chce mieć strzeżony garaż i czuć się bezpieczenie wychodząc z dzieckiem na piaskownicę to nie zbrodnia. Tak jak i nie zbrodnią są grupki ludzi pijące piwo w klatkach na innych osiedlach, dopóki nikogo nie okradną i nie zgwałcą - mnie taka wolność nie satysfakcjonuje niestety, zwłaszcza w mieście o jednym z najwyższych wskaźników przestępczości. Prawo do poczucia bezpieczeństwa to nie zbrodnia, zwłaszcza gdy ciezko się na to pracuje, nikt nam tego nie daje za darmo. Ponadto jako mieszkańcy DT nie wypisujemy w internecie żadnych obelg pod kątem mieszkańców innych dzielnic i tego gdzie mieszkają, i jak mieszkają, co robią w wolnym czasie bo nie to kto gdzie mieszka ale kimjest jest wazne, natomiast z wilu postach wynika że te mieszkania kupili beznadziejnie dziani i głupi ludzie, co nie jest prawdą. Pozdrawiam i życzę szerszego spojrzenia na świat. kiedy Polska bedzie bezpiecznym krajem na pewno nie będzie potrzeby budowania takich osiedli, jak dotychczas takie powstają w każdym dużym mieście, wydwało by się że Katowice sa na tyle duże że jego mieszkańcy potrafią to pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesia Superior Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 11:37 jednak to jeszcze gorszy zaścianek niż podkarpacie wbrew Już wiemy skąd przyjechali mieszkańcy DT. Jeśli nigdy nie byliście na DT to niemozecie sie wypowiadać. A to wniosek wyciągnięty z... ? Byłem tak kilka razy, raz przed ukończeniem samej inwestycji. Ale co ja tam wiem. To że ktoś chce mieć strzeżony garaż i czuć się bezpieczenie wychodząc z dzieckiem na piaskownicę to nie zbrodnia. Tak jak i nie zbrodnią są grupki ludzi pijące piwo w klatkach na innych osiedlach, dopóki nikogo nie okradną i nie zgwałcą Bo na innych inwestycjach garaży nie mają bram i nie są zabudowane? Od urodzenia mieszkam w Katowicach i nigdy nic mi się nie stało. Raz słyszałem jak jakiejś kobiecie ktoś ukradł torebkę. Raz ktoś zaczepił członka rodziny (podrostki), raz ojcu ktoś chciał ukraść torbę z zakupami spożywczymi. Nie wiem skąd ten mit, kilka lat temu było niebezpiecznie, teraz jest o wiele, wiele lepiej. Ponadto jako mieszkańcy DT nie wypisujemy w internecie żadnych obelg pod kątem mieszkańców innych dzielnic A kto obraża mieszkańców tego osiedla? Jeśli są jakieś zarzuty to tylko pod adresem naiwności i bezmyślności osób które kupiły tam lokal i teraz narzekają, Raz widziałem że ktoś napisał o gettcie. Ale czy to nieprawda? Prosze zobaczyć co jest na zewnątrz DT. Co do protestów- przeciw czemu one sa? Przeciw temu że ktoś buduje zgodnie z prawem na swoim terenie. Czy SCC jest terenem DT że protestujecie? trzeba bylo się burzyć przed przebudową a nie teraz. Teraz jest po ptokach. Co do zazdrości i zawiści- hah! Zazdrościć czego? Wielotysięcznego kredytu na barkach za mieszkanie przy SCC? za to ze dzieciaki będa dorastały w hałasie koło tego molocha? Za to że zamiast do parku bedzie się wychodziło z domu na parking i sklepy? A może za zakup mieszkania gdy za tą cenę można mieć o wiele większe w Chorzowie czy Bytomiu, na spokojnej, brukowanej ulicy? Ale lepiej zaciągnąć kredy na setki tysięcy by być blisko centrum (bo wszyscy chodza do piekarni kolo rynku czy pracują w UM) za ogrodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 11:39 "... i czuć się bezpieczenie wychodząc z dzieckiem na piaskownicę to nie zbrodnia." naprawdę czujesz się bezpiecznie jak twoje dziecko wdycha spaliny z tysięcy samochodów bawiąc się w piaskownicy. większość osób na forum ma rację martwiąc się o zdrowie psychiczne osób kupujących tam mieszkanie, w katowicach jest przecież wiele lepszych lokalizacji, tańszych i równie bezpiecznych. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.03.11, 01:42 nie moja brocha... ale Ty jesteś zastraszona! Nie chcę Cię urazić ale chyba współczuję. Jak masz chwilę, to napisz, na czym to polega... Ty i Twoje dziecko nie opuszczacie osiedla? Jeśli już opuszczacie, to odczuwasz lęk? Czy masz jakąś strefę, w której czujesz sie bezpieczna lub miejsca w ktore nigdy się nie wybierasz? Jak często wypuszczasz się dalej niż poza obszar osiedla i SCC? Czy masz ochroniarza? Wymień osoby, które wg Ciebie zagrażaja Tobie i Twojej rodzinie? Czy jesteś wolna? Czy jesteś szczęsliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo nie uciekniecie od hałasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 11:13 jeśli ktoś się chociaż trochę zna na akustyce i budowie ekranów to wam powie to co ja. wytłumicie ekranami dźwięk z tej uliczki, ale tak może do czwartego piętra. parking jest niemożliwy do wytłumienia. tym bardziej ulica chorzowska, przez którą pędzą tysiące aut. jesteście skazani na hałas. taki wasz wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: nie uciekniecie od hałasu IP: *.3s.pl 11.03.11, 01:31 Właśnie tylko o to chodzi - do 4 piętra od ulicy (co zresztą było zapisane w Proj. Bud. i miało zostać zrealizowane). W pozostałych mieszkaniach to nie jest problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-tvn Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... IP: 31.60.77.* 10.03.11, 11:21 a kto tu pisze ze im zazdrosci kasy ?? ja tez napisze ze smierc frajerom a to czy maja kase czy nie generalnie mnie wali w cycki mnie smieszy ich glupota bo jezeli kupujesz mieszkanie to widzisz otoczenie czyli parking i sklep i na co liczysz na cisze ?? to poszukaj w innym miejscu proste ... to tak jakbym kupil auto a za miesiac pojde i bede protestowal bo spala benzyny i kopci.... widzialy galy co braly bez dwoch zdan a tymn bardziej ze mialy wybor inni nie maja i mieszkaja w barakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rzecznik Trigranit jest genialny IP: 88.220.46.* 10.03.11, 11:25 Przedstawiciel dewelopera Janusz Olesiński przerzuca odpowiedzialność na SCC. - Temat nie dotyczy spółki TriGranit, czyli inwestora osiedla. Dyrektor z firmy, która rozbudowuje SCC, spotykał się z mieszkańcami i obiecywał wybudowanie ekranów akustycznych w celu zminimalizowania skutków rozbudowy - zapewnia Olesiński A ciekawe kto jest właścicielem SCC ??? Może jednak Trigranit... Odpowiedz Link Zgłoś
rangerek Re: Rzecznik Trigranit jest genialny 10.03.11, 13:14 > A ciekawe kto jest właścicielem SCC ??? Może jednak Trigranit... już nie - jakiś czas temu (po wybudowaniu) sprzedali całość ImmoEast (teraz to sie Immo costam nazywa) zresztą logiczne - developer buduje, wykłada kasę i sprzedaje komus kto tym zarządza :) a że teraz się do siebie nie przyznają (obie firmy - zarząd SCC i TG mieściły się - nie wiem jak teraz - w budynku dyrekcji SCC - TG piętro II, reszta SCC i spółki córki) to już inna sprawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nik Re: Rzecznik Trigranit jest genialny IP: *.3s.pl 11.03.11, 01:33 Immofinanz (Austria) poprzez spółkę Nowe Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Takie osiedla to dla Katowic nowosc:) IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 11:50 ZAmkniete osiedla w innych miastach to normalne i nikt sie temu nie dziwi i nie rozpisuje na forum :) W katowicach to wciaz nowosc:) i napietnuje sie tych ktorzy odwazyli sie tam zamieszkac:). Centra handlowe w centrum to tez norma i knajpy w nocy czynne tez sa norma i nikt sie mieszkancow nie pyta czy im sie to podoba czy nie ale oni sami tez wkolko nie protestuja. Ale tu jest wszytko do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podlesiok Za własne błędy trzeba płacić!!! IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 11:53 Trzeba było myśleć kupując mieszkanie na parkingu przed centrum handlowym, a nie teraz mieć o to pretensje do Bogu ducha winnych klientów SCC. Spaliny samochodowe wam nieodwracalne zmiany w mózgach wyrządziły?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Za własne błędy trzeba płacić!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:00 mo recht Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggy Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... IP: *.home.aster.pl 10.03.11, 12:01 Kochani ! Mieszkam na DT i ... A) Mieszka się świetnie B ) Zdecydowanie nie narzekam na hałas C) Kupiłem mieszkanie totalnie w samym centrum - BO TAK CHCIAŁEM :) Wszystkich forumowiczów serdecznie pozdrawiam i życzę mniej jadu ( szkoda życia ) :) Ciao ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poski Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:09 ta i na dodatek jak otworzysz okno to pachnie fiołkami. co ty palisz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Andrzeju Nowakowski- chcesz dostać w dziób? IP: *.play-internet.pl 10.03.11, 12:04 Nawet nie próbuj blokować mi dojazd, kiedy będę akurat jechał do SCC- gó... mnie obchodzą twoje problemy i obyś tylko nie próbował robić mi w związku z tym najmniejszych nawet problemów z dojazdem- wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Andrzeju Nowakowski- chcesz dostać w dziób? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 21:19 Jak chcesz komuś dowalać, to nie uprawiaj takiej niegramoty, żal czytać. Może dla odmioany spędź trochę czasu w bibliotece - wiesz co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Andrzeju Nowakowski- chcesz dostać w dziób? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 21:20 Jak chcesz komuś dowalać, to nie uprawiaj takiej "niegramoty", żal czytać. Może dla odmiany spędź trochę czasu w bibliotece - wiesz co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk20$ Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:17 Ilekroć mijam to "luksusowe", "spokojne" i "prestiżowe" getto z oknami naprzeciwko siebie w odległości 20 kroków i smrodlawym wiecznie głośnym parkingiem 50 kroków od tego blokowiska zastanawiam się jakim trzeba być idiotą by zapłacić za taką "rozkosz" mieszkania. Szczególnie że za cenę klitki 55m można mieć szeregowca w na prawdę spokojnej okolicy nie dalszej niż 15km. Odpowiedz Link Zgłoś
willa_w_parku Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd 10.03.11, 12:20 A jak się zlikwiduje hałasujący tramwaj nr 12 , to i ekranu nie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
blackjohan Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd do... 10.03.11, 12:31 Dzisiaj chcą ekranu akustycznego, a jutro będą chcieli dostępu do morza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jota Re: Mieszkańcy Dębowych Tarasów zablokują dojazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:36 skrytożercom parówkowym mówimy stanowcze nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś