Dodaj do ulubionych

Dentysta katowice siemianowice

IP: *.play-internet.pl 18.03.11, 16:39
Witam, kogo możecie polecić na terenie Siemianowic lub w centrum Katowic? Chodzi mi o przychodnie czy gabinet NFZ, a najlepiej pasowałby mi taki dentysta gdzie płaci się tylko za znieczulenie (być może są takie prywatne gabinety gdzie płaci się tylko za znieczulenie a proste zabiegi jak plomby są bezpłatne - znacie takie?)
Obserwuj wątek
    • Gość: gebis Re: Dentysta katowice siemianowice IP: *.c201.msk.pl 18.03.11, 16:57
      Prostym zabiegiem to jest znieczulenie i kosztuje kilkanaście złotych. Za plomby to się płaci od 120 do 900zł. Liczysz na to, że NFZ wyłoży taką kwotę?
      • Gość: gosciowkka Re: Dentysta katowice siemianowice IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 01:07
        moja koleżanka chodzi do takiego dentysty gdzie płaci tylko za znieczulenie. Ja jednak nie chcę tam iść bo mam niemiłe wspomnienia.
        • Gość: gebis Re: Dentysta katowice siemianowice IP: *.c201.msk.pl 21.03.11, 07:46
          Liczysz na to, że NFZ sfinansuje ci plombę za 250zł a ty zapłacisz jedynie 10 zł za znieczule? W tej cenie 10zł musi się zmieścić cena plomby i znieczulenie. Dentysta ci to udowodni a przekonasz się za kilka miesięcy, gdy pójdziesz tego załatanego zęba usunąć. Dofinansowanie do usług stomatologicznych to zwykła fikcja: NFZ udaje, że dofinasowuje a dentyści udają, że leczą za te dofinasowania. W rzeczywistości dofinansowanie wystarcza na komplet najtańszych protez raz na kilkanaście lat. Być może wramach NFZ funkcjonuje w Warszawie jakaś rządowa klinika dentystyczna, w której leczą zęby najwyżsi urzędnicy państwowi i nie trzeba płacić nawet za znieczulenie. No ale ta opcja nie dotyczy plebsu.
    • anabel5454 Re: Dentysta katowice siemianowice 08.08.11, 13:51
      ja wiem, że dobrym gabinetem stomatologicznym jest gabinet w brynowie na ul.brynowskiej 86, na ich stronie stomatologia-brynow.pl możesz sobie wszytsko sprawdzić co i jak i ile co kosztuje, ale słyszałam, że maja dobrych dentystów
    • Gość: piotrek Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 10:07
      Jeżeli chodzi o estrakcje, czyli wyrywanie (szczególnie trudne przypadki) to polecam dr Daniela Dłucika na Panewnickiej. Doktor doskonale wie co robi, zresztą co tu pisać pracuje w tym fachu ponad 25 lat! Pozz tym jest świetnym implantologiem. Dobry stomatolog to także Pani doktor Aleksandra Drozd - otworzyła nowy gabinet na Armii Krajowej, ma szczególnie dobre podejśćie do dzieci, wcześniej przyjmowała w centrum, chyba na Powstańców.
      • Gość: DENTysta Re: Dobry dentysta Katowice IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.12, 10:14
        Reczywiście doktor Aleksandra Drozd dobry stomatolog, konsultowałem przednie jedynki u córki - mleczaki cieżki problem bo ścieraja sie jak pumeks. Pani doktor rzeczowo opowiedziała co trzeba zrobić - to cenne bo inni dentyści ignorują często problem mleczaków. Polecam. BTW - barzdo sympatyczny i gustowny gabinecik na Armii Krajowej. Ceny nie małe ale przystępne generalnie warto bo to dobry stomatolog jeśli chodzi o Katowice.
      • kleopatra1967 Re: Dobry dentysta Katowice 22.06.12, 09:12
        Byłam u dr Aleksandry Drozd i jestem bardzo zadowolona z leczenia, które co prawda jeszcze trwa ale efekty juz widać. Mogę śmiało potwierdzić że dr Drozd to bardzo dobry stomatolog.
      • juuula123 Re: Dobry dentysta Katowice 07.11.13, 09:44
        a ja myśle że doktor Borczyk jest najlepszym specjalista z jakim miałem do czynienia
    • alicjaniemcy28 DENTestica dr Aleksandra Drozd - stomatolog opinia 12.10.12, 12:39
      Postanowiłam zbadać czy dobry stomatolog w Katowicach za jakiego uważa się pani doktor Aleksandra Drozd to opinie wiarygodne. No i wyszło całkiem nieźle, a nawet pozytywnie bardzo. Praktyka zapewnia kompleksową usługę stomatologiczną polegająca na wykonaniu konsultacji wraz z planem leczenia (każdorazowo indywidualnym, dostosowanym do potrzeb, a przede wszystkim oczekiwań pacjenta) wraz z kosztorysem. Ustalone ceny nie zmieniają się, nie ma żadnych dodatkowych zaskoczeń. Zazwyczaj kolejnym etapem jest zabieg higienizacyjny przeprowadzany przez wysoko wykwalifikowana i b kompetentną (sympatyczną , delikatną) higienistkę.
      Potem leczenie przebiega w/g omówionego wcześniej, zaakceptowanego przez Pacjenta planu. Wysoko wyszkolony zespół lekarzy (dr. Drozd - bezbolesna stomatologia zachowawcza (plomby, kompozyty założone tak, że nie widać), protetyka, periodontologia,, Dr. Włodarczyk - leczenie kanałowe pod mikroskopem, również w mega komforcie i bezbolesne, Dr Zapatka to nowa osoba w zespole, ale tak jak reszta lecząca bezboleśnie i super profesjonalnie, specjalizująca się w odbudowach kompozytowych. Każda zaplanowana wizyta była potwierdzana telefonicznie przez bardzo miłą i kompetentną (zorientowaną :) panią recepcjonistkę. Po zakończeniu leczenia ponowny instruktaż jak prawidłowo i skutecznie dbać o zęby, w tym te porcelanowe ;-)). w razie potrzeby dostępny tez ortodonta.
      Wszystko przebiega sprawnie, bez zakłóceń, w dużym komforcie i czyściutkich, luksusowych, klimatyzowanych, nowoczesnych wnętrzach.
      POLECAM!
      • kleopatra1967 DENTestica dr Aleksandra Drozd stomatolg Katowice 10.09.13, 13:22
        Znakomite podejście do Pacjenta - a mam spore wymagania! Jestem nadal pod dużym wrażeniem. Rekomenduję Pani usługi wszystkim wymagającym doskonałej obsługi! Pozdrawiam,
        • 5zet Re: DENTestica dr Aleksandra Drozd stomatolg Kato 12.09.13, 13:11
          No nie wiem, kilka ostatnich postów jakoś dziwnie wygladających, a ten od "alicjazniemiec" to już wybitnie wygląda na pisany przez panią Drozd lub jej współpracownika z branży.
          • nowybor Re: DENTestica dr Aleksandra Drozd stomatolg Kato 15.09.13, 13:47
            Ja korzystam od kilku miesięcy z dental team działają w Chorzowie i Katowicach. Sprawdź sobie ich stronę www.dental-team.pl Mają dobre ceny i potrafią uspokoić przed zabiegiem.
    • pasijoko Re: Dentysta katowice siemianowice 16.05.16, 10:25
      DR DARIUSZ HASSAN STEIF z Prodenta Clinic na Poniatowskiego bardzo dobrze robi zęby. Miałam u niego robioną dolną siódemkę i kanałówkę dolnej piątki. Jest dokładny. Na razie wszystko jest super. Jest stosunkowo tanio. Klinika robi wrażenie. Asystentki stomatologiczne są przemiłe
    • robin404 Re: Dentysta katowice siemianowice 12.07.16, 22:18
      jestem z Myszkowa i dojeżdżam do Centrum Medor w Częstochowie. Znajoma chodziła tam z synem i poleciła mi tego stomatologa. Porządny dentysta i ortodonta. Pierwsza wizyta jest akurat za darmo, tak jak piszesz. Za resztę trzeba płacić, ale to raczej normalne. Gdyby ktoś szukał namiaru na nich to medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
    • milenkowska Re: Dentysta katowice siemianowice 28.08.16, 14:09
      Jestem zdania, że na zębach nie ma co oszczędzać i w gabinecie Boa Dent swoje za wizytę zapłaciłam, ale przynajmniej mam pewność co do poziomu usług i nie boję się, że coś będzie zrobione nie tak.
    • magda_kwiatek Re: Dentysta katowice siemianowice 15.01.17, 17:25
      Ja podobnie, dlatego jeżdżę specjalnie do Częstochowy do Centrum Medor medor.pl Sama jestem z Chorzowa, polecam Medor Każdemu medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka