Gość: Magda82 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 10:56 P.Słomka się popisał na Placu Wolności.Jeśli tacy ludzie jak on kandydują ,aby zarządzać miastem, to ja dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niepis Re: P.Słomka IP: *.183.179.26.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.09.11, 11:09 Słomka już dawno jest skończony . A teraz jeszcze na dodatek okazał się wandalem i zwykłą świnią , bo jak inaczej nazwać taki czyn ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: P.Słomka IP: *.centertel.pl 18.09.11, 11:31 a dlaczego Waszym zdaniem nie są skończeni ludzie ,którzy wyburzają miasto. Nie popieram tego co zrobił Słomka.ale co jest groźniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepis Re: P.Słomka IP: *.183.179.26.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.09.11, 21:40 chuligaństwo i wandalizm Odpowiedz Link Zgłoś
lord_destroyer Re: P.Słomka 19.09.11, 09:00 Pewnie mało kto wie, że p. Słomka oprócz politykowania i burzenia piany, straszenia wszechobecnymi UB'kami, SB'kami, ZOMO i milicyjną, tudzież sądową mafią, para się dodatkowo udzielaniem kredytów (raczej jego żona, ale zgadnijcie kto płaci za reklamę - ulotki, wizytówki, plakaty), oraz prowadzeniem punku naprawy komputerów (tu portfel również wyjmuje nasz Chorzowski polityk). Nie rozumiem więc frustracji i narzekania z jego strony na ustrój, który pozwala mu na prowadzenie trzech działalności jednocześnie (tak, trzech, bo wg mnie polityka to dla niego jak i dla wielu innych polityków po prostu biznes i źródło dochodu - nie służba krajowi z powołania) a dodatkowo tyle wolnego czasu, że może sobie pochodzić po mieście rozklejając te swoje teorie spisku na murach, robić skandale i biegać po sądach lub paradować pod eskortą policji po raz kolejny z kajdankami na nadgarstkach. Nie wiem kogo może bawić taka działalność polityczna - mnie nie, bo za te rozwieszanie plakatów i skandale płacę ja, i Wy wszyscy. Kiedy on wreszcie zrozumie, ze jedynym politycznym celebrytą któremu się udało zostać jednoosobowym kabaretem ośmieszającą scenę polityczną jest Palikot i raczej go nie przeskoczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -----------------> Re: P.Słomka IP: *.c201.msk.pl 19.09.11, 10:05 On to robi od 15 roku życia. Najpierw z mamusią a teraz samodzielnie. To jest jego sposób na życie - walka z kimkolwiek o cokolwiek czyli pieniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś