Gość: gość IP: *.silesialan.eu 28.09.11, 17:19 Czy ktoś leczy swoje dziecko u Alergologa na Powstańców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Alergolog IP: *.silesialan.eu 05.10.11, 16:33 chciałam się dowiedzieć czy do dr.Halkiewicza są długie kolejki ?tzn czy przychodzisz na 14.00 a wchodzisz o 16.00 ? czy jak zapisują w rejestracji na daną godzinę to tak wchodzisz ?dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Alergolog 05.10.11, 17:49 Sorki,ja chodzę do dr.Mniszek:)Nie podałaś nazwiska tylko tak ogólnie spytałaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Alergolog IP: *.silesialan.eu 06.10.11, 12:33 Jeszcze tam nie byłam slyszałam tylko że Halkiewicz jest dobry ale mogę iść również do p.Mniszek ,możesz napisać czy są kolejki jeśli już ma się termin ? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Alergolog 06.10.11, 16:44 Powiem Ci że średnio.Ona często się spóżnia.Najdłużej czekałam koło godziny po ustalonym terminie.Ale zdażało mi się wejsc z młodą nawet przed czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Alergolog IP: *.silesialan.eu 06.10.11, 18:37 aha ,dzięki ale to i tak lepiej niż na Wyszyńskiego po ustalonym terminie czekałam 3 godziny aż mnie zawołali. Odpowiedz Link Zgłoś