Gość: taka jedna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 09:11 No i bardzo dobrze! Trzeba reagować na takie wypowiedzi - dobrze, że w taki sposób zajęto się tą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KoSStek Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: *.gornoslaski.net / *.net 27.05.04, 10:05 Ja nie dałem pomysłu by rzucać koktajle!!! ja tylko zadałem pytanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: 62.233.242.* 27.05.04, 12:21 Puknij się w tą głupią makówke ! czy ty nie rozumiesz, że to była tylko głupia zabawa, a nie jakiś zamach, kto na forum dostępnym dla wszystkich pisałby o jakimś zamachu ! Ta Polska to nieźle pop**** kraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWAŚNIEWSKIDOCENT Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 13:54 z całej sprawy cygany dalej będą zastraszać ludzi w bogucicach,a reporter niomylnej wybiórczej znajdzie sobie nowy temat naprzykład sataniści na koszutce i będzie opowiadał pierdoły w gazecie wybiórczej razem z policją,księdzem i michnukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kol. Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 27.05.04, 21:41 Docent twja wypowiedż przypomina mi cwela który wyszedł po 25 latach i chciał się zapisać w wieku 64 lat do Szkoły Specjalnej w Radzionkowie do I klasy bo podczas gerowania nie umiał sklecić zdania , i podejrzewam że to chyba ty jesteś tym cwelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bafoo Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: 213.216.74.* 27.05.04, 15:57 Nie no, zabierzcie im jeszcze komputery, wydłubcie oczy, obetnijcie ręce, i zakopcie w rowie, tym krajem rządzą debile! i chyba w tej gazecie też paru się przedostało. Kosstek, Zik nie zostawimy tego tak, tak być nie może! Jesteśmy z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bafoo Do pana dziennikarza IP: 213.216.74.* 27.05.04, 17:28 Zapraszam w ten łikend do bogucic, będzie mógł pan porozmawiać z użytkownikami sieci, z Kostkiem, Zikiem, zemną i innimi ludźmi związanymi z tą sprawą w cztery oczy, poznać opinie prawdziwych ludzi, a nie farosza. Jeśli jest pan chętny o to mój e-mail, proszę się zemną skontaktować bafomet87@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Sprawa gróźb??!! buaahahahah IP: 62.233.242.* 27.05.04, 19:07 Ta cała "sprawa" to jedno wielkie buahaha-pośmiewisko - nigdy nie byłoby żadnej sprawy , gdyby nie szukanie taniej sensacji przez Gazete Wyborczą(z czego zresztą jest doskonale znana...). Rozmowa , na OGÓLNODOSTĘPNYM forum strony , była niczym innym jak tylko swobodną wymianą poglądów-JAKA GROŹBA?-czy ktoś komuś osobiście groził?? Nie? wiec o co LOTO? Ludzie! Czy Wy nigdy siedząc przed telewizorem , nie mówiliście pod nosem-"Najchętniej to bym tego i tego polityka w łeb @#*%!" ??? Gdzie wolność słowa??? Pytam sie ?-Brak odpowiedzi? Dziękuje. Nagłaśnianie tego wszystkiego najprawdopodobniej spowoduje zaostrzenie stosunków między Nami a Romami z Bogucic- I po co to komu? Myślicie,że 2 zwykłych,normalnych chłopaków wziełoby KOKTAILE i na Romów ruszyło?? bahahhahaha - Jezu - i co ten Holiłut z Wami robi... Pozdrawiam -Zika- to była świetna osiedlowa stronka (swoją drogą - absolutnie nie rozumiem jej zablokowania-przeca , poza tą feralną-niepoważną i z dużym przymrużeniem oka rozmową, nie zawierala żadnych treści ubliżających komukolwiek .. ech:/ ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Sprawa gróźb??!! buaahahahah IP: 62.233.242.* 27.05.04, 21:16 Dokladnie, w 100% sie zgadzam, taki pad redaktorek, dostal pewnie za taki bzdurny i bez sensowny artykul no ile ? ..... ciekawe kogo teraz bedzie oskarzal, pewnie dzieci bawiace sie w piaskownicy plastykową lopatkowa. Szkoda ze nie ma takich sklepow jak Sklep z Mozgami, Sklep z rozumem, itp. bo na pewno by mu sie przydalo taki odwiedzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quosiu Re: Sprawa gróźb??!! buaahahahah IP: *.ame.net.pl / *.crowley.pl 27.05.04, 21:32 Zgadzam się z tym. Może najpierw, przed napisaniem tego komentarza powinienem wysłać podanie do gazety wyborczej żebym mógł napisać coś na ten temat i nie wylądować w ośrodku wypoczykowym polskich zakładów karnych, albo być pozbawionym internetu. No cóż... przeczytałem ten artykuł i teraz boję się w nocy spać, czy nie nawiedzi mnie policja za czytanie tych artykułów i wypowiadanie się na ten temat. Cóż z tego że cyganie mieszkający w katowicach okradają ludzi i gotowi są spalić mieszkanie za paczke papierosów, jeśli tacy "podli ludzie" i "kryminaliści" piszą o cyganach na swoim forum. Wybaczcie mi, redaktorzy z gazety, że słowo "cygan" piszę z małej litery, jutro pojawi się zapewne artykuł "Bezwzględny człowiek napisał "cygan" z małej litery - kara śmierci?" Ech...co za kraj - dziś dyskutujesz na forum, jutro nie masz internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3xt3r Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:20 No spox... teraz reagować,a jak na Bogucicach strach było dzieci wypuszczać na dwór bo szli Ci jak wy na nich mówicie "romowie" i rozwalali i zastraszali wszystkich po drodze, to było dobre tak?? No chyba nie ale nikt sie tym nie zajął ani policja ani straż miejska. W Polsce mamy chyba coś takiego jak "wolność słowa" więc czemu nie wyrazac opinii?? A pozatym uzytkownicy neta którzy to napisali poprostu głośno myśleli i myśle że gazeta wyborcza ma za duzo czasu widocznie iz mogą sie zjmowac takimi "pierdołami" moją wypowiedz kończe cytatem... "Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma" Squadowi który napisał te "myśli" na stronce... chce powiedziec ze jestem z nimi. 3Majcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3xt3r Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:32 Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. (26-05-04, 23:46) Przemysław Jedlecki 25-05-2004, ostatnia aktualizacja 25-05-2004 23:05 "Jeden z tematów nosi tytuł "o brudasach". Internauta o pseudonimie "Kosstek" pyta, czy ktoś ma jakiś pomysł na pozbycie się z dzielnicy Cyganów i Rumunów." Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. Przemysław Jedlecki 26-05-2004, ostatnia aktualizacja 26-05-2004 23:46 "...To samo spotkało "Kosstka", który chciał użycia koktajli Mołotowa przeciwko Romom..." To bardzo Ciekawe że "Kosstek" w "gazecie powiedział" 25/05/04 Cytuje: "czy ktoś ma jakiś pomysł na pozbycie się z dzielnicy Cyganów i Rumunów", a dnia 26/05/04 ukazało sie takie coś: "*Kosstka*, który chciał użycia koktajli Mołotowa przeciwko Romom". To bardzo ciekawe bo nawet nie wiecie co piszecie... zastanówcie sie co robicie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bafoo Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: 213.216.74.* 27.05.04, 21:59 Panie redaktorze, wie pan co narobił! Teraz cygany zapewne szukają ów internautów, jeśli coś złego im się stanie to w pewnym sensie przez pana, przez to że rozdmuchał pan tą "aferę". Wejdź pan na strony nazistowskie i proszę wejść na forum, tam to można znaleźć plan otworzenia obozu zagłady nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguciczanin NO REDAKTORZYNO ODPOWIEDZ NA ZARZUTY ! IP: 62.233.242.* 01.06.04, 17:21 No prosimy o odpowiedz na nasze zarzuty panie Przemysławie. Co teraz cie zatkało,tak. Jak nie znasz sytuacji to nie pisz takich marnych wypocin. Chodziaż jeden post zamieść na forum . Pewnie nie stac cie na takie coś. Śmiech na sali. Osmieszyłeś sie na całym froncie. A może nawet nie czytasz co ludzie piszą , tylko gonisz za sensacją. Następnym razem pomyśl gościu, bo chyba z tym u ciebie ciężko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: 62.233.242.* 02.06.04, 23:16 I widzę, że sprawa ucichła redaktorek to olał, bo kasę już za artykuł zgarnął przecież, Rumuny jak byli tak dalej są, chociaż ostatnio rzadziej ich widzę na osiedlu, ale to sie zmieni na 100% a chlopaki neta juz nie mają i pewnie nie będą mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 02.06.04, 23:39 Autor: Gość: taka jedna IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 27.05.2004 09:11 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- No i bardzo dobrze! Trzeba reagować na takie wypowiedzi - dobrze, że w taki sposób zajęto się tą sprawą. no to mamy czyst RASIZM w Katowicach!, ja tez jestem RASISTA bo nie znosze, akurat tych Niemco`w, kto`rzy jako przyjezdni zamieszkali na G. S`loonskiej ziemi na stale!, i zastanawiam sie nad zalozeniem grupy, kto`ra bedzie ich tak dlugo gnebila az` wypierdola ich na zbity pysk ze G. S`loonska na dobre!, Romowie to tez` przekrenty, w kaz`dej nacji sa przekrety!, w polskiej tez!, w Niemieckiej na G, S`loonsku to juz ponizej krytyki!, Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. 03.06.04, 00:56 Jaki problem!? Zgłoście sprawę do Pani Zastępcy Prokuratora Rejonowego w Mysłowicach mgr Agaty Słuszniak. Ma wprawę w ściganiu internautów. Agora też nie powinna mieć oporów z ujawnieniem IP, choć jednak weźcie pod uwagę, że chodzi tylko o Cyganów. Co innego, gdyby chodziło o Naród Wybrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Sprawa internetowych gróźb wobec Romów - cd. IP: 62.233.242.* 03.06.04, 07:25 Jaki rasizm ? skoro jedna osoba okrada druga, badz kradnie cos ze sklepu, czy popelnia jakies inne wykroczenia powinno jej to ujsc plazem, tu nie o chodzi o rasizm, ale czyste zlodziejstwo i bandytyzm ! Odpowiedz Link Zgłoś