Dodaj do ulubionych

List: Niewygodni pacjenci

IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.11, 20:09
Protestujący pacjencie-popieram w 100% powyższe stwierdzenie,kiedyś jeden z dyrektorów rzucił hasło;pacjent twoim pracodawcą -widocznie obecny dyrektor z powstańców mysli inaczej,teraz zaczyna się nowy okres kontraktowania- ale po co mu kontrakty jesli nie lubi pacjentów?
Obserwuj wątek
    • Gość: matka List: Niewygodni pacjenci IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.11, 10:12
      niestety potwierdzam makabra z organizacją. Ja stałam 2 godziny do samej rejestracji z 4 miesiecznym dzieckiem !!!!! A do samego lekarza tylko pol godizny bo akurat nie jest zbyt oblegany ale zeby sie do lekarza dostac to najpierw gehenna 2 godzinna do rejestracji z małym dzieckiem ktore nie rozumie - ze jeszcze chwilka ze jeszcze trezba poczekac itp Gratuluje dyrektorowi ciepłej posadki i tego braku poczucia ze trezba cos w ogole robic
    • Gość: Q Re: List: Niewygodni pacjenci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.11, 11:34
      A do rzeczonego endokrynologa - system iście humanitarny.
      Rano trzeba przyjść OSOBIŚCIE po numerek (oczekiwanie w kolejce conajmniej godzinę), by po południu zjawić się u lekarza.
      Można też odebrać numerek po południu (np.: 14/15) - ale wtedy do lekarza wchodzi się około 20-21.
      Ha, jest nawet lepiej - są tam lekarze którzy nie biorą pacjentów wg kolejności numerków a według własnego widzimisie. A wieć trzeba być wtedy już od początku urzędowania lekarza i nie ważne, że wejdzie się do niego za 4 godziny.
      I pomyśleć, że żyjemy w XXI wieku.
    • Gość: jo Endokrynologia na Mickiewicza w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.11, 09:01
      na Mickiewicza w Katowicach u endokrynologa też słyszałam głośno wypowiedziane zdanie jednej z rejestratorek (strasznie nie sympatycznej zresztą - za każdym razem się o tym przekonuje jak widzę jak odnosi sie do pacjentów - to ta w okularach i ciemnych włosach) że ona przez pacjentów jeszcze dzisiaj nie jadła śniadania - przepraszam panią ze swojej strony że narażam Szanowną panią na uczucie głodu swoją osobą powinnam się wstydzić że jest mnie za dużo - wszyscy powinniśmy którzy tam przychodzą kajać się za grzechy - ona ma tyle roboty a tu jeszcze ta zgraja namolnych petentów (polecam aby więcej uwagi poświęciło jej szefostwo przychodni - swoje talenta ujawnia dość często - nie da się nie zauważyć).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka