Dodaj do ulubionych

Od stycznia chorych czeka chaos w aptekach

IP: *.welnowiec.net 29.12.11, 23:41
Niech szukają dalej oszczędności tam gdzie nie powinni to będziemy mieli koktajle mołotowa na ulicach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zibi Re: Od stycznia chorych czeka chaos w aptekach IP: *.3s.pl 30.12.11, 07:03
      Sie wysiliłeś "intelektualnie"
    • kato28 Od stycznia chorych czeka chaos w aptekach 30.12.11, 10:06
      Wychodzi na to że śląscy i beskidzcy lekarze od 1-go stycznia będą świadomie błędnie wypisywali recepty. Nic tylko łby im upie... przy samej du...
    • Gość: janspruce Od stycznia chorych czeka chaos w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 10:39
      To az tak wielka praca zeby sprawdzic czy pacjent ubezpieczony?
      Odcinek renty czy emerytury albo zaswiadczenie z zakladu pracy czy urzedu pracy przy rejestracji wystarczy!
      Moze chodzi o to ze nie bedzie mozna wypisywac lekow na "martwe dusze" i sprzedawac fikcyjnie leki w aptekach wyciagajac z budzetu roznice w dofinansowaniu?
      Mafia lekarsko aptekarska obawia sie odciecia od zrodla wielkich dochodow?
      Niech mi sprobuje taki konowal przybic taka pieczatke to zrobie rozpizduche na cala przychodnie - oni lapowkarze i swiete krowy calego systemu nie wiedza co znaczy gniew czlowieka ktory bez wypisanego leku moze umrzec.
      Jak otworza mi sprawe karna tlumaczyl sie bede ze ratowalem swoje zycie - przy takim argumencie zaden zarzut mi nie straszny.
      • polsz Re: Od stycznia chorych czeka chaos w aptekach 30.12.11, 10:43
        swój argument możesz sobie w doope wsadzić. Zrób rozpierduche, wezwą mentownie i zabiorą cię na dołek. Poleczysz się w więziennym szpitalu debilu jeden
        • Gość: janspruce Re: Od stycznia chorych czeka chaos w aptekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 10:50
          Debil to ty jestes i cham na dodatek.
          Burak, bufon i choj ze szmaty - wystarczy ci kolku nieokrzesany czy mam ci jeszcze puscic wiache ktora zrozumiesz lub nie - matole.
          Na wieziennym lozku lekarstwa bede mial ciulu za darmo - rozumiesz teraz bucu ze wiezienna cela mi nie straszna.
    • Gość: Pierre de Lion Od stycznia chorych czeka chaos w aptekach IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.11, 13:11
      Komu zależy na robieniu ludziom wody z mózgu? To mi przypomina walkę niektórych o zakup szczepionki przeciw świńskiej czy ptasiej grypie. Polska nie zakupiła szczepionki a koncerny i ich poplecznicy stracili. Wczoraj bez kolejki kupiłem lekarstwa(Katowice) w tym paski do glukometry a podobno apteki są oblężone i dzieją się w kolejkach dantejskie scen.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka