reden6 Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 22:34 Koniec!!!! Dokopoł ślonski adlerek pomarańczowym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 22:44 No, nieźle zagrali. Nawet mi się mecz podobał, choć piłka nożna zwykle mnie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 19.06.04, 22:53 Autor: slezan Data: 19.06.2004 22:44 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- No, nieźle zagrali. Nawet mi się mecz podobał, choć piłka nożna zwykle mnie nudzi. dlatego dziwie sie, ze ogladales`!, a wogo`le twoja recenzja jest na najwyz`szym poziomie, bardzo trafna!, Odpowiedz Link Zgłoś
grba Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi 19.06.04, 22:53 Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi a jsou ve čtvrtfinále! Ja grba od początku tych mistrzostw kibicuję Czechom. Dzisiaj wierzyłem, że wygramy i wierzę, że będziemy mistrzami Europy. Zobaczymy jak będziecie kibicować podczas meczu Czechy - Niemcy? A wy misie jak zwykle przyłączacie się do zwycięzcy! Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi 19.06.04, 22:54 potwierdzom ize kibicujesz Czechom, a jak bydymy kibicowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 19.06.04, 22:59 Autor: grba Data: 19.06.2004 22:53 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi a jsou ve čtvrtfinále! Ja grba od początku tych mistrzostw kibicuję Czechom. Dzisiaj wierzyłem, że wygramy i wierzę, że będziemy mistrzami Europy. Zobaczymy jak będziecie kibicować podczas meczu Czechy - Niemcy? A wy misie jak zwykle przyłączacie się do zwycięzcy! jo zech je na ME za Czechami bo Poloki doly dupy we eliminacjach choby ze Lotwa, Niemce majum potencjal 1000 razy wiekszy jak takie Czechy abo Poloki abo Lotesze i go`wno zrobia!, co`s` mi sie wydaje, ze dowcip boul na miejscu choc` obrazliwy, ze tyj naszyj Polski nigdy niy dostanom we nagroda!, Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi 19.06.04, 22:59 Będę kibicował Niemcom, zwłaszcza, że Czesi mają już awans pewny. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi 19.06.04, 23:08 slezan napisał: > Będę kibicował Niemcom, zwłaszcza, że Czesi mają już awans pewny. Klose i reszta slonskij ferajny spod niymieckij fany mogom miec problym, za to momy to, czego polske nacjonalisty moc mi mogom. Nasi szpilajom we miszczostwach Ojropki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślonzok Re: Nejkrásnější zápas ME vyhráli Češi IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.04, 23:12 Jo tysz byda kibicowoł Niymcom, bo Ślonzoki we Czechach ju ż zrobiyli swoje! a Myśla żę ślonzok sie dogodo ze Ślonzokiem! Bravo piyknie groł Baroś. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Vyhráli Češi 20.06.04, 05:20 Chłopcy o czym piszecie? Mecz wygrali Češi. I już. reszta informacji: www.sport.cz/03/45/36.html Odpowiedz Link Zgłoś
grba Czescy kibice o meczu z Niemcami 20.06.04, 05:23 Už se těším na německé noviny. Dostávam je do ruky skoro každý den.Ta jejich zahleděnost do sebe je hrozná Po jedné remíze s Holandskem už se zase vidíjako mistři.Doufam,že po zapase s náma z toho vystřízliví úplně. Ikdyž... Jsou to buldoci a umí hrát do poslední sekundy.Snad jim to naši nepustí. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina Re: Czescy kibice o meczu z Niemcami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 12:38 Mirosław pomógł braciom Łotyszom. Jest jeszcze taka możliwość, że przejdą Czesi i Łotysze. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 22:58 Nasi starsi bracia z południa szaleje! Bravo Czechy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 23:22 Kruca, to był mecz! Tak się gra, do końca. Gratulacje dla Czech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 23:25 albrecht1 napisał: > Kruca, to był mecz! > Tak się gra, do końca. Gratulacje dla Czech!!! Szpil bou piykny, gibki i to jak pieron szwarny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Czesi IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 23:27 Czyli Ślązacy to Czesi ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czesi 19.06.04, 23:30 Gość portalu: Legniczanin napisał(a): > Czyli Ślązacy to Czesi ? To rowniez obywatele czescy. A w herbie Czech (jako panstwa) jest Slask. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: Czesi 19.06.04, 23:30 W Czsekiej republice mieszkają też obok Czechów, Slezanie Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Czesi 19.06.04, 23:31 Ni, ale majom wiyncyj wspólnego niż z Polokoma. Poczytej trocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Czesi IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 23:38 Opcja czeska przeważa nad niemiecką?A może Ślązak to Niemcoczech lub Czechoniemiec ? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Czesi 19.06.04, 23:40 A co Ciebie to obchodzi? Zauważyłem, że wielu Polaków na tym forum ma niezdrową skłonność to narzucania się tym, którzy Polakami nie chcą być i nie są. Może zaczniecie licytację? Kto da więcej za duszę Ślązaka? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czesi 19.06.04, 23:41 slezan napisał: > A co Ciebie to obchodzi? Zauważyłem, że wielu Polaków na tym forum ma niezdrową > > skłonność to narzucania się tym, którzy Polakami nie chcą być i nie są. Może > zaczniecie licytację? Kto da więcej za duszę Ślązaka? Na dzisioj to kasy uod Gejtsa braknie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Księstwo Oświęcimskie IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 23:58 Księstwo Oświęcimskie leży w Małopolsce a jest to historyczna ziemia śląska.Czy Polacy to "nasi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Księstwo Oświęcimskie 20.06.04, 00:04 Gość portalu: Legniczanin napisał(a): > Księstwo Oświęcimskie leży w Małopolsce a jest to historyczna ziemia śląska.Czy > > Polacy to "nasi" ? Polacy to Gorole. Czasem nasi, czesciej nie nasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Księstwo Oświęcimskie IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 00:10 > Polacy to Gorole. Czasem nasi, czesciej nie nasi Czesi to gorole ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Księstwo Oświęcimskie 20.06.04, 00:12 Gość portalu: Legniczanin napisał(a): > > Polacy to Gorole. Czasem nasi, czesciej nie nasi > > Czesi to gorole ? Czesi szanujom historia, w tym herby, Gorole niy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Księstwo Oświęcimskie IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 00:20 > Czesi szanujom historia, w tym herby, Gorole niy. A gdyby Polacy oblepili swój herb herbami wszystkich ziem wchodzących w skład Polski i byłby tam też orzeł śląski,to byliby "naszymi",tak jak Czesi ? Niemcy,na przykład,nie mają w herbie śląskiego orła a też są "nasi" . Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Księstwo Oświęcimskie 20.06.04, 00:05 Nie jest to historyczna ziemia ślaska, skoro do Śląska nie należy od pięciu wieków i mieszkańcy do związków ze Śląskiem się nie przyznają. Zanim zresztą włączono te tereny do Śląska, podobnie jak Bytom ziemie te należały do dzielnicy krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Księstwo Oświęcimskie IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 00:09 Gdyby powiat oświęcimski wystawił swoją drużynę,to też graliby ze śląskim orłem na piersiach.Czyli chyba "nasi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Księstwo Oświęcimskie 20.06.04, 00:11 A mieszkańcy okolic Gorzowa to Brandenburczycy, bo mają takiego a nie innego orła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Brandenburgia i Oświęcim IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 00:14 W Gorzowie dokonała się całkowita wymiana ludności a w Oświęcimskim ludność od wieków ta sama.Czyli chyba "nasi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Brandenburgia i Oświęcim 20.06.04, 00:18 A o czyms takim jak zmiany świadomości kolega cokolwiek przeczytał czy wyobraźnia nie pozwala mu na ogarnięcie tych zjawisk? Poza tym pozwalam sobie zauważyć,że to my decydujemy, kto jest dla nas "nasz" - i możemy kierować się przy tym nawet najmniej racjonalnymi przesłankami. Arogancja i namolność, o której pisałem weszły chyba niektórym w nałóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Czechy,Niemcy,Polska. IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 00:22 W czym więc są lepsi Czesi i Niemcy,że są "naszymi" a Polacy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Czechy,Niemcy,Polska. 20.06.04, 00:23 Być może się tak nie narzucają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Czechy,Niemcy,Polska. IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 19:32 slezan napisał: > Być może się tak nie narzucają? To jest argument ! Z dyskusji wynikło,że najbliższymi "naszymi" jednak są Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Czechy,Niemcy,Polska. 20.06.04, 20:23 Ja Was za "swoich" nie uważam i nie jesteś w stanie tego zmienić. Im bardziej będziesz namolny, tym bardziej nie "mój". Myślę, że w tej reakcji nie jestem odosobniony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Czechy,Niemcy,Polska. IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 21:08 A Czesi lub Niemcy są "twoi" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszocielstwo Re: Czechy,Niemcy,Polska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:23 Cym barzi kcecie mjeć Nous za swe, tym barzi Uóne sóm nóm bliższe. A bez to i Polska mo wjyncy myńszościów. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czesi 19.06.04, 23:40 Gość portalu: Legniczanin napisał(a): > Opcja czeska przeważa nad niemiecką?A może Ślązak to Niemcoczech lub > Czechoniemiec ? Slonzok to Slonzok, ala trza boc ciulym abo gosciym, coby tego ni spokopjyc`. Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 23:32 No ja, juz zech myslou ze Czechom styknie ino na 2-2. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 23:33 Ciekawie się w tyj grupie zrobioło, nawet Łotwa mo jeszcze szanse. Osobiście mom nadzieja, że Czechy se nie odpuszczom meczu z Niymcoma. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 23:35 stefan_ems napisał: > Ciekawie się w tyj grupie zrobioło, nawet Łotwa mo jeszcze szanse. > Osobiście mom nadzieja, że Czechy se nie odpuszczom meczu z Niymcoma. > > Zas tyn Klose tysz Slonzok, pra? Taki slonski final: Czechy - Niymce widza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
albrecht1 Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 23:37 Można by zrobić zakłady, czy zdobędą komplet punktów-9. To jest jednak turniej i bedą chyba oszczedzać siły na ćwierćfinał. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: 3:2 dla naszych :) 19.06.04, 23:44 Bezmajś Czechy som przesondne, banom chcieli tera w grupie z Niymcoma przegrać, by potym wygrać a nie jak boło kiedyś – odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 19.06.04, 23:46 SPIERDALAY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reden6 Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 08:41 Gość portalu: builder napisał(a): > SPIERDALAY!!!!!!!!!! Tak hindusowi pod nosym we kuchnie godocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 20.06.04, 21:42 Autor: reden6 Data: 20.06.2004 08:41 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: builder napisał(a): > SPIERDALAY!!!!!!!!!! Tak hindusowi pod nosym we kuchnie godocie? jaki masz problem reden6?, a widziales` ty kiedys` hindusa?, napisalem tak bo wiem, ze mam racje!, ty natomiast masz s`wiente pojecie w sprawie i podobnie twierdzisz jak nasz wspo`lny ziomal, w takim razie napisz mi reden6 czy G.S`loonsk powinien bardziej przec` w strona Czechow czy bardziej w strona Niemiec nie pomijajac Polski?, Odpowiedz Link Zgłoś
pniok Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 20:26 Przypominam, że (niestety) w ME Nasi nie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 20:28 Wasi może nie i to wyłącznie Wasz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 20.06.04, 21:47 Autor: slezan Data: 20.06.2004 20:28 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Wasi może nie i to wyłącznie Wasz problem. to jest niczyjii problem mr slezan, ty jako znawca fudzbalu masz goot pojencie, waszym brakuje jeszcze sporo do takiego wyniku))), Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 21:51 Do jakiego? Chyba bez tego dingsa pod łopatką się nie obejdzie. Zacznij o tym myśleć zanim będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:22 slezan napisał: > Do jakiego? Chyba bez tego dingsa pod łopatką się nie obejdzie. Zacznij o tym > myśleć zanim będzie za późno. A Ty pewnie już go masz Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:44 Nie będę dłużej z tobą konwersował, ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami, a poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń, więc dochodzę do konluzji, że twoje idiospektryzmy z moją charyzmą są emfatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:47 A nie mówiłem, że Tobie też się przyda? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:49 slezan napisał: > A nie mówiłem, że Tobie też się przyda? Rozpatrując sprawę retrospektywicznie, dochodzę do konkluzji iż twoje idiokryzmy na temat mojej aparycji są wręcz efemeryczne Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:52 Jak ktos tu rozsądnie zauważył psychotropów nie należy popijać byle czym. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:56 Zbyt destruktywnie wpływasz swoją altruistyczną oraz inflatywną postawą na mój zleksykulowany pertykularyzm Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 23:00 Wyalienowany neandertalczyk usatysfakcjonował rozentuzjazmowanego palenontorpologa Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 23:03 Twój mózg jest jak Atlantyda, która zniknęła z powierzchni Ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 23:07 www.webcool.boo.pl/articles.php?id=30 cieniutko - znajdź jakąś stronkę dla starszych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 23:03 Wychodząc z koncepcji dochodzę do konkluzji, że moje reperkusje są antyreferentne i interreferentne, a zatem determinizm polatywny w aspekcie środków retrospektywnych nie incydybuje się w kategorii absolutu. Musisz znaleźć inną stronkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 23:06 Musi to na Rusi, a w Polsce jak kto chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 20.06.04, 22:54 Autor: koczisss Data: 20.06.2004 22:49 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- slezan napisał: > A nie mówiłem, że Tobie też się przyda? Rozpatrując sprawę retrospektywicznie, dochodzę do konkluzji iż twoje idiokryzmy na temat mojej aparycji są wręcz efemeryczne Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:57 Builder, przecież on robi dokładnie to samo co Ty od dłuższego czasu na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:45 No coz Gorole, my sie cieszymy z wygranyj Czechow, bo uoni na piersi majom sloonski herb. Wos na to niystac:) Drugie som Niymce (bo tysz tam nasi grajom), a trzecie Italoki, a to skuli Friuli:)) A czamu skuli Friuli? Harcmistrz wiy? Abo sie skuli:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Herby IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 22:50 Powtórzę pytanie. A gdyby Polacy oblepili swój herb herbami wszystkich ziem wchodzących w skład Polski i byłby tam też orzeł śląski,to byliby "naszymi",tak jak Czesi ? Niemcy,na przykład,nie mają w herbie śląskiego orła a też są "nasi" . Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Herby 20.06.04, 22:52 Gość portalu: Legniczanin napisał(a): > Powtórzę pytanie. > A gdyby Polacy oblepili swój herb herbami wszystkich ziem wchodzących w skład > Polski i byłby tam też orzeł śląski,to byliby "naszymi",tak jak Czesi ? > Niemcy,na przykład,nie mają w herbie śląskiego orła a też są "nasi" . Dalij by boli Gorolami:)) Herbami niy nadrobicie, Gorole:)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legniczanin Re: Herby :-) IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 20.06.04, 23:00 Orzeł śląski nie wchodzi z skład herbu Czech,bo herb Czech to lew.Orzeł śląski wchodzi w skład Republiki Czeskiej. Dlaczego Niemcy nie muszą nadrabiać,przecież też nie mają śląskiego orła w herbie ? Czy Niemcy to gorole ? A Czesi ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Herby :-) 20.06.04, 23:19 Gość portalu: Legniczanin napisał(a): > Orzeł śląski nie wchodzi z skład herbu Czech,bo herb Czech to lew.Orzeł śląski > wchodzi w skład Republiki Czeskiej. ZAczynasz myslec regionalnie: > Dlaczego Niemcy nie muszą nadrabiać,przecież też nie mają śląskiego orła w > herbie ? Majom w godle:))))) > Czy Niemcy to gorole ? A Czesi ? Niy, ino gorole to gorole. Niy kozdymu tyn status przynolezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 20.06.04, 23:04 Autor: arnold7 Data: 20.06.2004 22:45 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- No coz Gorole, my sie cieszymy z wygranyj Czechow, bo uoni na piersi majom sloonski herb. Wos na to niystac:) Drugie som Niymce (bo tysz tam nasi grajom), a trzecie Italoki, a to skuli Friuli:)) A czamu skuli Friuli? Harcmistrz wiy? Abo sie skuli:)))? her mr arnold7, ty albo glupi jestes` albo udajesz glupiego, albo grasz na dwa fronty, jezeli grasz to predzej czy po`zniej ktos` wykona egzekucje na stosie)))), gotka kro`tka i po ptokach, a potym napiszom w gazecie co boul zaslo`zony dla Germani, ja?!, jak boul dla Germani to po pierona sie Czecha chytosz - bo niy widza tu zwionsku?, TY???, kogo tyi tu ciulosz!, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 20.06.04, 22:50 ten two`j dinx pod lopatkom to cie durs` przes`laduje mr slezan co nie?, dowo`d oczywisty!, a wasi mr slezan wyniku takiego nigdy nie zrobiom bo som za slabi! a wiesz dlaczego bo nie maja werwy w grze podobnie jak Polacy!, mozecie se podac` rence, Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: 3:2 dla naszych :) 20.06.04, 22:54 Jak jeszcze jesteś w stanie trafić w klawiaturę to odpwiedz mi builderku na pytania: - jaki dowód i na co? - jakiego wyniku? - kto nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 20.06.04, 23:08 Autor: Gość: builder IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk Data: 20.06.2004 22:50 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- ten two`j dinx pod lopatkom to cie durs` przes`laduje mr slezan co nie?, dowo`d oczywisty!, a wasi mr slezan wyniku takiego nigdy nie zrobiom bo som za slabi! a wiesz dlaczego bo nie maja werwy w grze podobnie jak Polacy!, mozecie se podac` rence, wpierw ty dej glos, potem ci odpowiem, ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spruhniouek Re: 3:2 dla naszych :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 21:18 Pniok, mjano swe to se dejcie we cudze suowja, bo tak je pewnikym po Prowdzie?! Odpowiedz Link Zgłoś