Dodaj do ulubionych

Praca w gazecie

IP: 80.48.201.* 03.07.04, 20:25
Hey!
Czy ktoś z was nie wie, w jakiej lokalnej gazecie mógłby spróbować swoich sił
przyszły student? Czy też może na tym zad**** nie ma żadnych możliwości
rozwoju?
Obserwuj wątek
    • a.swistak ? [n/t] 03.07.04, 21:31

• Gość: bartoszcze Re: Praca w gazecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:36
      Niestety (?) nie ma na tym zad.. żadnych możliwości rozwoju dla kogoś, kto nie
      potrafi dowiedzieć się w kiosku lub EMPIK-u, jakie gazety można kupić w
      okolicy...
      • a.swistak Re: Praca w gazecie 03.07.04, 21:41
        Gość portalu: bartoszcze napisał(a):

> Niestety (?) nie ma na tym zad.. żadnych możliwości rozwoju dla kogoś, kto
        nie
        > potrafi dowiedzieć się w kiosku lub EMPIK-u, jakie gazety można kupić w
        > okolicy...

no własnie tego nie rozumiałem, ze gość chce rozwoju nie wykazujac zadej
        inicjatywy :( Smutne

A ze na zawał nasze miasto zadupiem to niech sie samaży w piekle :D
        • Gość: angie Re: Praca w gazecie IP: 80.48.201.* 03.07.04, 22:02
          Chyba masz pecha, bo akurat ja wiem, jakie są lokalne gazety. No cóż, myślałam,
          że na tym forum wypowiadają się kulturalne osoby, które nie wyładowują swoich
          szeroko rozumianych frustracji na innych. Jestem dopiero po maturze i nie
          jestem tak dobrze zorientowana jak Szanowne Państwo Życiowych Nieudaczników
          okupujące to forum. Myślałam, że ktoś mi pomoże, ale widzę, że wam tylko żal
          d*** ściska, że sami g***** robicie ze swoim życiem. Chciałabym widzieć owoce
          waszej pseudo-inicjatywy..ale chyba byłby potrzebny do tego mikroskop.
          A to miasto jest zadupiem, bo wy tu mieszkacie. :)
    • settembrini Re: Praca w gazecie 03.07.04, 21:43
      przyszly student moze sobie popisac na tablicy w swoim ogolniaku albo do
      gazetki szkolnej, a gdy juz dojrzeje i bedzie mial cos ciekawego do powiedzenia
      (juz jako student) to moze sobie pisac do eurostudenta tudziez innych
      periodykow akademickich.
      • carrramba Re: Praca w gazecie 03.07.04, 21:44
        Co Ty Sett, prowokacji na kilometr nie wyczuwasz ?
        • settembrini Re: Praca w gazecie 03.07.04, 22:05
          wiesz, chyba nie wyczuwam, bo jesli ktos zaklada watek tylko po to, by moje
          miasto okreslic jakas obelga (i z tego tytulu miec radosc) to ja wole naiwnie
          wierzyc, ze to nie jest prowokacja i ze ludzie maja jeszcze jakies resztki
          rozumu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka