Dodaj do ulubionych

Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact...

• konigin Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 11:57
      Patrzac na twarz tego posla i czytajac jego przemyslenia stwierdzilam, ze natura potrafi byc okrutna, zeby stworzyc takiego kastrata umyslowego bez urody.
      • Gość: gd oto merytoryczna wypowiedź leminga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 12:01
        nie mam nic do powiedzenia więc pojade nprymitywnie czyli posmieję sie z wygladu osobistego haha, palikociarnia to jednak ciemnogród i zacofanie
        • konigin Re: oto merytoryczna wypowiedź leminga 28.01.13, 12:08
          Po pierwsze, szczurze pisi, trudno polemizowac z kims (poslem niestety), kogo poglady klasyfikuja go ponizej sredniej umyslowej i jeszcze w dodatku obrazajacego wyborcow. Wiec pieknym za nadobne, szczurze pisie.
          • Gość: gd Re: oto merytoryczna wypowiedź leminga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 12:31
            tylko potwierdzasz to co napisałem dodatkowo wyszło z ciebie chamastwo, jakas ksenofobia i małomiesteczkowość... i co to jest pisi?!?!?!?
            • Gość: konigin Re: oto merytoryczna wypowiedź leminga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 12:46
              Wrecz przeciwnie jestem pewna, ze ocenilam tego posla bardzo trafnie. I daruj sobie te oceny, bo zawierasz w nich slowa, ktorych znaczenia nie znasz (no moze za wyjatkiem "chamstwa", ale tu kazdy sadzi po sobie). A pisi to skrot od pisiarski.
              • Gość: gd Re: oto merytoryczna wypowiedź leminga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 13:12
                o jejku poczułam sie obrażona.. ja mogę urzadzac wycieczki osobiste ale w dróga strone to juz nie wolno, więc do słów "których nei znam" dorzucę hipokryzję. Dalej nie kumam co to pisiarski, myślisz o pisarski?? Niestety nie piszę książek. Lemingi z Was i tyle ale z czasem każdy mądrzeje:)) pozdrawiam!
                • Gość: mreck Re: oto merytoryczna wypowiedź leminga IP: *.elblag.vectranet.pl 28.01.13, 13:22
                  I będziesz w raju przechadzał się z żoną pod rekę. To kiedy sobie podupczysz chłopie?
    • nienoto Platforma to nie Ruch Palikota. 28.01.13, 11:57
      Tu ma akurat rację. Głosowanie chyba dosyć dobrze oddało poglądy wyborców platformy.
      A poseł ma reprezentować swoich wyborców. Twierdzenie że wszyscy którzy głosowali na PO są za związkami partnerskimi jest zwykłą nieprawdą. Pewnie to będzie jakoś pół na pół...
    • mela_1 Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 11:59
      Pan poseł jest :
      1.albo madrym "inaczej"
      2.albo skrajnym cynikiem
      3.albo arogantem.
      Dla mnie jest "mądrym inaczej, skrajnie cynicznym - arogantem".
      Całe szczeście, ze nie z mojego okręgu wyborczego.
    • artur.wi Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:00
      dziwactwem i fanaberią jest fryzura pana posła - odstaje od normy!
      Uważam, że wszyscy mężczyźni powinni nosić krótko ostrzyżone fryzury i się nie wyróżniać z tłumu!
      Każdy, kto uważa, ze fryzury można nosić wedle własnego uznania powinien się puknąć w głowę....
      • demon-to-ja Re: Poseł PO: a co na to sponsor? 28.01.13, 12:02
        Panie pośle a czy pan swoje stanowisko konsultował z elektoratem? i co na to pański sponsor czyli firma Olmet ?
      • Gość: hela Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa IP: 95.108.103.* 28.01.13, 12:31
        o tak popieram w 100%
    • gregpio Cały nasz sejm.... 28.01.13, 12:02
      ... to jakieś dziwactwo i fanaberia. Naprawdę potrzebujemy aż 460 oszołomów? I tak tylko góra 100 coś robi.
    • dolpanza Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:05
      Patrząc z daleka na miniaturkę myślałem że to Steve Buscemi :D
      • hylotrupes Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa 28.01.13, 12:49
        dolpanza napisał:

> Patrząc z daleka na miniaturkę myślałem że to Steve Buscemi :D

Grima z Władcy Pierścieni :)
    • Gość: sqro Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 12:05
      Szanowny panie pośle

Nie głosowałem na PO ponieważ akurat ja nie miałem złudzeń na temat profilu PO, cżęść wyborców o liberalnych poglądach mając te sama świadomość zagłosowała na was gdyż obawiała się potencjalnego zwycięstwa PiS i recydywy zamordystycznej i autorytarnej IVRP - te głosy potencjalnie utraciliście. Natomiast wielu wyborców mówiąc kolokwialnie "dało się nabrać" na wizerunek PO jako partii która będzie budowała państwo przyjazne ze społeczeństwem otwartym, włączającym, OBYWATELSKIM i o pozytywnym stosunku do obywatela - ot taka antyteza wizji społeczeństwa oferowanej przez PiS.
      Ta grupa zawiodła sie na was bardzo i będzie to was kosztować i to niemałą liczbe głosów w wyborach a kokieteria wobec wyborcy nacjonal-religijnego nie przyniesie porzadanych skutków gdyż jest to grupa zdyscyplinowana i mając do wyboru PiS i was jako PiS light wybierze jednak oryginał.

pozdrawiam nie-pański-elektorat
      sqro
    • czupakabra0987 Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:06
      Ma ktoś namiar na jego stylistę fryzur?
    • gregoson Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa 28.01.13, 12:06
      Teraz żeśta się obudzili!! jak w ubiegłym roku okazało się, że rząd, parlament i europosłowie szykuja nam zamordystyczne prawo rodem z USA czyli ACTA to na ulicach byli tylko młodzi ludzie, a w mediach brylowały takie kreatury jak niedoszły Clapton czyli Zbysiu z Perfectu. Wtedy trzeba było drzeć japy, że ten Sejm powinien zostać rozwiązany natychmiast za zamach na demokrację.
      Dzisiaj się oburzacie straszliwie bo paru pederastom nie chce się iść do notariusza tylko mają życzenie brać śluby w USC. To was oburza, że posłowie nie głosowali za pederastami? Zdziwieni jesteście? I tak głosów za w Sejmie było więcej niż jest pederastów, których ta sprawa dotyczy.
      Sejm do wymiany? Zgoda, po trzykroć zgoda ale nie z powodu paru pedziów co im się ślub zamarzył. W sumie mogą sobie go wziąć w Holandii, a za parę dni we Francji.
      Rząd i Sejm powinien polecieć za grubsze sprawy i to z zakazem pełnienie jakichkolwiek funkcji w Państwie przez ta całą postyropianową i pookrągłostołową sotnię. Za system e-WUŚ, za ACTA, za złodziejstwo przy Euro2102, za brak dróg, za te fotoradary Rostowskiego, za VAT23%, za bezrobocie i sprzedaż polskiego majątku za bezcen, za złodziejskie OFE, za zadłużanie kraju w niespotykany sposób, za wojny w Iraku i Afganistanie, za premie dla urzędasów i rozdymanie administracji do granic absurdu.
      A nie kooorwa, za to, że pedzie nie mogą się żenić!
    • m_j_1977_byd Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:06
      "Małżeństwa gejowskie czy też heteroseksualne związki partnerskie jako alternatywa małżeństwa to jakieś dziwactwo, fanaberia" - a co z celibatem? Homoseksualizm w naturze występuje, celibat nie.
    • kacperwaw Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:07
      Chciałem Panu posłowi przypomnieć, że PO obiecywała związki partnerskie w ostatniej kampanii przedwyobrczej, więc to może panu posłowi się coś pomyliło jak startował z list PO do Sejmu i to może pan poseł powinien się teraz puknąc w głowę.
    • fotognuy Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:07
      Tomasz Głogowski wygląda mi na krypto-geja...
    • ergosumek Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:07
      Związki partnerskie hetero mają sens, ale związki partnerskie kobiety i mężczyzny to kabaret. Chceta ciupciać i mieć dzieci to się żeńta, lenie śmierdzące, ruszyc dupy i do USC!
      • cillian1 Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa 28.01.13, 13:20
        ale po co?
        Po co brać ślub? Bo jakiś debil w urzędzie ma z tego pensję?
        Że nie wspomnę o sukienkowych.

Po co?
      • amenominakanushi-pan-poczatku Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa 04.03.13, 17:10
        Związki partnerskie hetero mają sens, ale związki partnerskie kobiety i mężczyzny nie mają?
        Trzeba być z PiS-u, matecznika kretynów by coś takiego napisać.
    • serwolatka5 Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:07
      Głogowski psi --uju nie będę z tobą polemizował, nie dam ci pstryczka ani klapsa, nie powiem nawet pies cię je-ał, bo to mezalians byłby dla psa.
      • Gość: AMKA Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa IP: *.sileman.net.pl 28.01.13, 12:26
        Serwolatka 5 - jesteś po prostu chamidło wypisując takie obraźliwe sformułowania.
    • ontean Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:08
      Dziwactwo? To on jest dziwactwo! Wystarczy spojrzec na ten paskudny ryj i wszystko jasne.
      • kreciola77 Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa 28.01.13, 12:55
        mam podobne spostrzeżenie xDD
    • pijanymarynarz Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:09
      Panie pośle, zanim użyje pan słowa "dziwactwo" proszę spojrzeć w lustro.

To nie pana, wina? Taki się pan urodził? Och... to zupełnie tak jak tysiące zainteresowanych tym "dziwactwem".

• dabljuzi Powinni po prostu ustawe o zwiazkach partnerskich 28.01.13, 12:11
      zrobic ale dla zwiazkow hetero.
      Nikt normalny nie pozwoli pedalstwu sie z tym obnosic
    • johann3 Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:11
      fanaberia i dziwny twór to raczej platforma, ale "tyn synek mioł śpika" jak ten cyrk powstawał, to skąd może wiedzieć, że w czym bierze udział...
    • atosatos1 Pan poseł zamyka oczy na rzeczywistość.Kiedyś 28.01.13, 12:12
      danie murzynom takich samych praw jak białym było nie do pomyślenia. Pan nie jest od tego, żeby stać na straży katolickiej moralności. Pan powinien uczynić życie dużej części Polaków łatwiejszym.
    • mong Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwact... 28.01.13, 12:13
      Kto wybiera takich Głogowskich,Górskich ludzików o wyglądzie debilków, tak to widzę na zdjęciach. Wygląd potwierdza,że zamiast rozumku mają fiu bździu.
      • gundyslaw Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa 28.01.13, 12:31
        mong napisał:

> Kto wybiera takich Głogowskich,Górskich ludzików o wyglądzie debilków, tak to
        > widzę na zdjęciach. Wygląd potwierdza,że zamiast rozumku mają fiu bździu.
        fiu bzdziu to mają tacy jak ty i dlatego chca specjalnych praw.Wybierała go większość społeczenstwa ja też.
    • Gość: red_ek Nie obchodzi mnie, czy ktoś jest homo czy hetero, IP: *.multimo.pl 28.01.13, 12:13
      ale wyznaję zasadę "tyle praw, ile obowiązków". Jedno musi iść w parze z drugim. Tymczasem zwolennicy związków partnerskich chcieliby wybrać sobie przywileje, jakie daje związek dwóch osób, a odrzucić zobowiązania. I tym ma być związek partnerski, który ma być łatwy, przyjemny i niezobowiązujący.
      • maniakon Re: Nie obchodzi mnie, czy ktoś jest homo czy het 28.01.13, 13:11
        chyba raczej odwrotnie - chcemy obowiazkow czyli - alimentow w sytuacji choroby, wspolnoty majatkowej i sprawiedliwego podzialu w razie rozpadu zwiazku oraz mozliwosci dziedziczenia w pierwszej lini w obliczu smierci - to dyskryminowanie zwiazkow partnerskich w obliczu co drugiego rozpadajacego sie malzenistwa jest po prostu smieszne a wystarczylaby umowa przed prawnikiem regulujaca zasady tego zwiazku czy konkubinatu dajac szanse bycia zwykla rodzina skoro juz i tak nia jestesmy od ponad 10lat - przyklad - umieram dom ktory razem wybudowalismy stoi na mojej dzialce - moja partnerka i nasza corka zeby dalej miec za co zyc musza ten dom sprzedac poniewaz nawet jesli ujalem ja jako wylacznego spadkobierce w moim testamencie to poniewaz byla konkubina a nie zona to musi panstwu zaplacic nagle 50tys. zlotych od darowizny - troche zaluje ze cala dyskusja sprowadzila sie do zwiazkow homoseksualnych czyli 5-10% zwiazkow nieformalnych w polsce i zupelnie olana pozostale 90% zainteresowanych uregulowaniem prawnym tej chorej sytuacji - wyrzucacie polakow na bruk i wyrzucacie ich z kraju taka jest polityka wszystkich rzadow RP (PRLbis) od 23lat!
    • Gość: stat Re: Poseł PO: Związki partnerskie to jakieś dziwa IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.13, 12:13
      > Powiem krótko - ten Sejm nie jest reprezentatywny. Czas na nowe - przemyślane -
      > wybory. Miejcie własne zdanie !.

Z badań socjologów wynika, że 2/3 Polaków (66%) jest przeciwna umieszczenia w ustawie związków partnerskich, natomiast wśród posłów jest tylko około 55% głosów przeciwnych. Więc tak, masz rację, ten Sejm nie jest reprezentatywny.
    • heterofob2 mocno się oderwali od społeczeństwa... 28.01.13, 12:13
      • bardzozimnylk Re: mocno się oderwali od społeczeństwa... 28.01.13, 12:31
        Żałosne, i tyle...
    • annik Nie dajmy się zastraszyć 28.01.13, 12:13
      Nie dajmy się zakrzyczeć grupie agresywnych aktywistów, którzy obrażając, próbują zmusić do przyznania sobie przywilejów.
      Sprawy dziedziczenia, informacji o stanie zdrowia czy sprawy pochówku, każdy może uregulować indywidualnie i potwierdzić u notariusza. A wojna toczy się o przywileje i ulgi, które mogą być przyznane tylko ustawowo.
      Uprzywilejowanych mamy w tym kraju aż nadto i tworzenie kolejnej grupy , to będzie groźny precedens do upominania się o przywileje przez kolejnych krzykaczy.
      • Gość: Finwal Re: Nie dajmy się zastraszyć IP: *.aster.net.pl 28.01.13, 12:25
        Zgadzam się w 100%.
      • cillian1 Re: Nie dajmy się zastraszyć 28.01.13, 12:57
        ale dlaczego jeden świstek - ze ślubu, załatwia kilkanaście świstków.
        Które ktoś chce załatwić!?
        O co chodzi, jesteś lepszą świnką - od pozostałych, bo powiesz tak - przed pajacem w czarnym?

a mówią, że wszyscy są równi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka