Dodaj do ulubionych

serwis szyb samochodowych

16.04.14, 09:38
Witam, pilnie szukam serwisu szyb samochodowych, gdzie szybko i solidnie naprawią uszkodzoną szybę. Najbliżej mi do NordGlassa na ul. Bażantów, korzystał ktoś z usług tej firmy? Nigdy dotąd nie korzystałem z tego typu usług, będę wdzięczny za opnie.
Obserwuj wątek
    • rockforyou Re: serwis szyb samochodowych 16.04.14, 11:13
      Nie ma się czego bać :) Śmiało można jechać do NordGlassa. Korzystałem z ich usług na Żeliwnej. Po ubytku ni ma śladu. Szybko i przystępnie cenowo. A i pogadać można :) U mnie mocno zapunktowali, znajomy robił u nich hydrofobizację i też ich sobie chwali.
    • fran_ces Re: serwis szyb samochodowych 05.09.14, 15:38
      W nordglass są bezkonkurencyjni i uwijają się bardzo szybko. ;)
    • 7gusia018 Re: serwis szyb samochodowych 22.01.15, 17:01
      Ze swojej strony mogę polecić : auto-blog.pl/wp-content/uploads/2014/09/wspolczesne-szyby-samochodowe.png zajmują się oni obróbką szyb, profesjonaliści!
    • jolka-1980 Re: serwis szyb samochodowych 17.05.15, 23:40
      Motointegrator ma takie usługi www.motointegrator.pl/uslugi/30401-wymiana-szyby-przedniej-w-samochodzie a ich nie trzeba nikomu przedstawiać, lepiej iść do dobrego salonu, a nie Pana Miecia, bo beidzesz mieć pewność, że zrobią dobrze
    • jadeitgirl Re: serwis szyb samochodowych 10.11.15, 07:54
      Zachęcam do wejścia na www.auto-szyby.pl
      Jest to wyszukiwarka warsztatów, w których możesz kupić i wymienić szyby w samochodzie ;)
      Szyby Sekurit w Polsce produkowane są przez grupę Saint-Gobain i są bardzo popularne w naszym kraju - przede wszystkim ze względu na jakość produktu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka