emilia3113 31.07.14, 14:15 Hej Ludzie, znacie jakiś solidny sklep internetowy na terenie Katowic,w którym mogę zrobić zakupy? Chwilowo jestem uziemiona w domu i byłabym wdzięczna za jakiś sprawdzony namiar :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara765 Re: Zakupy w Katowicach 04.08.14, 21:30 Ja też nie mam czasu na zakupy! Takie życie, praca praca praca .Polecam www.leclerckatowice24.pl/ mają duży wybór wszystkiego. Jak czegoś nie znajdziesz na stronie sklepu to zawsze możesz to wpisać w uwagach przy zamówieniu. Sprawdzone, jeszcze się nie zawiodłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara765 Re: Zakupy w Katowicach 04.08.14, 21:32 aaaa zapomniałam, że są też na fejsie :) Mają fajne konkursy ;) No i o najnowszych promocjach się dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia3113 Re: Zakupy w Katowicach 05.08.14, 14:44 Faktycznie, zrobiłam zakupy w leclerc24 i szczerze polecam! Szybko, tanio, mają bardzo duzy wybor asortymentu. Na facebooku też ich polubilam :) Dzięki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
kochamdzieckiaczki Re: Zakupy w Katowicach 11.08.14, 18:27 Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu www.e-torebeczki.pl Najtańsze torebki i plecaki na rynku. Wysyłka tylko 11.99zł Odpowiedz Link Zgłoś