Dodaj do ulubionych

kancelaria-błąd medyczny

26.06.15, 12:25
Proszę o pomoc w znalezieniu kancelarii adwokackiej lub osoby prawnej ,która ma doświadczenie w prowadzeniu spraw związanych z pozyskiwaniem odszkodowań w wyniku popełnionych błędów medycznych.
Obserwuj wątek
    • borowski.t Re: kancelaria-błąd medyczny 20.08.15, 14:19
      ja dostałem odszkodowanie od kliniki za spapraną operację dzięki pomocy adwokata brykczyńskiego z poznania
    • zos.ka9 Re: kancelaria-błąd medyczny 20.05.16, 09:24
      Jeśli chodzi o Poznań to takimi odszkodowaniami zajmuje się też Kancelaria Mecenasa Sangowskiego. Znajoma też ostatnio szukała prawnika z tej branży i pomogli jej właśnie oni. Z tego, co mówiła, to mają bardzo duże doświadczenie i wiedzę, są konkretni i rzetelni.
    • zyczliwy2016 Re: kancelaria-błąd medyczny 11.07.16, 10:20
      Polecam zajrzeć na stronę www.odszkodowania-medyczne.info/
    • zyczliwy2016 Re: kancelaria-błąd medyczny 11.07.16, 10:22
      Polecam zajrzeć na stronę www.odszkodowania-medyczne.info/
    • judyta.kleszko Re: kancelaria-błąd medyczny 03.02.17, 00:47
      sprawdź tu chyba nr 1 w Polsce odszkodowania za błędy medyczne
    • wiki-em Re: kancelaria-błąd medyczny 08.03.17, 11:11
      mogę polecić, ale jeżeli chodzi o Warszawę, sama chyba bym nigdy z tego nie wyszła (chodzi oczywiście o odszkodowanie medyczne). Kancelaria Liderio, nie pamiętam niestety imienia osoby, która się tym zajmowała, cały proces potrwał max ok 3 miesięcy?
    • kipupik Re: kancelaria-błąd medyczny 21.06.17, 12:12
      Dzięki firmie votum-sa.pl/wiedza/faq/czym-jest-zadoscuczynienie/ uzyskałem wysokie zadośćuczynienie za doznaną krzywdę. Sprawa trwała długo ale opłacało się czekać . Zaskoczony byłem niezwykłym zaangażowaniem w moja sprawę i za to serdecznie dziękuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka