kelo 09.10.04, 13:28 Jeżeli jakiekolwiek forum będzie omijać tematy drażliwe, spotka go zawsze ten sam los - padnie. Autocenzura jest najgorszą z mozliwych cenzur. To już kolejne forum, które dzieli los politycznie poprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Nudno! 09.10.04, 16:41 A czymże jest niepoprawność? Li tylko buntem przeciw zastanym porządkom? Jeśli tak to czy Ślązacy są niepoprawni? Czy być niepoprawnym to źle czy dobrze? Czy niepoprawny syn, to syn buntownik? Czy niepoprawność to również reakcja na stan po reakcji, wywołana i podgrzana emocjami? Czym jest niepoprawność? Zacznijmy operować szkiełkiem i okiem, tym co namacalne, co widoczne. Nie tylko tym co w przeszłości poczyniło krzywdy - krzywdy pamięta się najdłużej, ale pamiętajmy, że wybaczenie to dzieło... I z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka musi być wnioskuję żeby.... tow. k-o wiec moderator wziął się do roboty. Tematów do pieprzenia jest tyle, że głowa boli. Ot choćby ten CHWDP. Rozwiń skrót z Hanysem. Mój: Czy Hanys Wierzy Duchom Polskości? Chyba mnie wywalą z tego forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Nudno! 09.10.04, 15:01 Wszystko przez carrrambę, bo nagle zniknął :) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Nudno! 09.10.04, 15:19 Moze sie zagubil/la w tym eksperymentowaniu z ciagla zmiana plsci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Nudno! 11.10.04, 10:27 Twój kolega protegowany, erwin, też się zagubił. Zostawił swoje forum bez opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Nudno! 11.10.04, 16:55 Się nie zgubił, się wkurzyl na baranó forumowych i tyle. polcz sobie swoje wcielenia Arnold, ja innych nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Nudno! 11.10.04, 17:17 carrramba napisał: > Się nie zgubił, się wkurzyl na baranó forumowych i tyle. polcz sobie swoje > wcielenia Arnold, ja innych nie mam. ? Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Nudno! 09.10.04, 17:53 Będąc poprawnym napisałbym: nie jest wesoło. Ale jestem niepoprawny i napiszę: jest nudno Odpowiedz Link Zgłoś