Gość: anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:09 wiecie jak to jest... Te Panie z Dziekanatów są bardzo zajęte. Trzeba paznokcie pomalować, kawkę wypić, na GG z koleżankami z innych dziekanatów pogadać... Życie jest ciężkie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poohutch Re: W kolejce do dziekanatu 15.10.04, 10:17 Godzin urzędowania jest po prostu za mało, zwłaszcza w gorących okresach, na początku semestru i pod koniec. Panie z dziekanatu nie rozdwoją się. Od pięciu lat mówię, że wiel rzeczy możnaby rozwiązać internetowo, są już przecież w Polsce takie szkoły wyższe gdzie tak to się odbywa. A skoro już kolejki, to można ustawić automat z numerkami jak na poczcie czy w banku, to uhumanitaryzowałoby kolejkę, bo ścisk i zaduch teraz doprowadza do szału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiku mikiu Re: W kolejce do dziekanatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:37 CHĘTNIE PODEJMĘ PRACĘ W DZIEKANACIE - PAZNIKCI NIE MALUJĘ, KAWY NIE LUBIĘ, A GG MNIE NUDZI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: W kolejce do dziekanatu IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 15.10.04, 15:03 to jest skandal zeby tyle czasu tracic w kolejkach pod dziekanatem. Jestem z innej uczelni i zalatwialem pewna sprawe bratu. Dwa dni z rzedu stalem po 2 godz i nic nie zalatwilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentax Re: W kolejce do dziekanatu IP: *.chello.pl 15.10.04, 12:38 Wreszcie ktoś napisał o tym co się dzieje na WNSie!Stanie w tej kolejece to jest katorga.Kiedy w lipcu zapisywalem sie na studia stalem w sumie 7 godzin!!! A to co dzialo sie przy odbiorze legitymacji i indexów 1-go - to było "zabawne".... kolejka aż na piętro, ścisk, upał no i wiadomo . sfrustrowane całą sytuację panie z dziekanatu.Gdyby nie pani dziekan, pewnie każdy sam , poza kolejnością "odebrał" by swoje dokumenty. Fak t, faktem, ze to jest paranoją, żeby w jednym pokoju był obslugiwany cały wydział!!! I mam nadzieję, że władze uczelni nie będą mydlić oczu dziennikarzom mówiąc o wdrażanym właśnie systemie rejestracji przez www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matheos W kolejce do dziekanatu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:21 Ten system rejestracji przez Internet to wyjątkowo im się nie udał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: W kolejce do dziekanatu IP: 213.25.110.* 15.10.04, 17:00 Panie są wyjątkowo aroganckie, patrzą wilkiem na 'petenta'. Pokazuja 'kto tu rządzi' i rzucaja skandaliczne komentarze. Radzę studentom postraszyć je kierowniczką (pokój obok), albo iść od razu do niej, wtedy mozna sporo załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaszo Re: W kolejce do dziekanatu IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.04, 17:45 ja studiuje w niemczech i tu nie ma problemu z paniami z dziekantu bo poprostu wszystko jest wysylane poczta przed rozpoczeciem roku akademickiego, a prawie wszystko mozna załatwic prze internet, czemu nie moga tego zrobic w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZUŚ He he he, no i co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:14 Niech się uczą od początku, jak to jest na studiach i kto rządzi. PANI Z DZIAKANATU!!! Fakt faktem, te kolejki itp. ośmieszają UŚ. Może coś się zmieni?? Wystarczy dostzrec problem i chcieć go rozwiązać :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robur Pozdrawiam Panie które wyrzuciły mnie juz 4 razy:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:16 Uniwersytet to wyjątkowa uczelnia , a w wyjątkowej uczelni musi być wyjątkowa obsługa...która zawsze może natchnąc studenta dobrym kulturalnym słowem a nawet wyrzucic z dziekanatu za brak spinacza :) Odpowiedz Link Zgłoś