Gość: Sylvianna IP: 195.94.218.* 13.02.04, 15:48 Wolicie nosić pończoszki czy rajstopy (i jakie?)? Nie mówię o noszeniu teraz w zimie!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skara Re: Pończoszki IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 22:29 Rajstopy. Pończochy są zawsze jakieś przykrótkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: Pończoszki 14.02.04, 04:23 PONCZOSZKI! I to nie jakies tam samonosne, tylko prawdziwe, z paskiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Pończoszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 19:55 Ponczochy sa rewelacyjne-uwielbiam je podziwiac na pieknych nozkach kobiecych. Te samonosne powinny byc noszone na codzien a z paskiem na specjalne okazje. Rajstopki tylko zima albo do bardzo krotkich spodniczek...Dziewczyny noscie ponczochy!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: Pończoszki 20.02.04, 03:16 Gość portalu: Facet napisał(a): > Te samonosne powinny byc noszone na codzien a z paskiem na specjalne okazje. A ja zawsze nosze z paskiem - nie lubie sie sciskac guma, no i lubie byc troche retro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agda Re: Pończoszki IP: 212.244.249.* 20.02.04, 09:07 Rajstopy, w pończochach zawsze mi zimno i trzeba pilnować, żeby nie spadły. Pończochy są bez sensu - po co zakrywać 3/4 nóg i pozostawiać odkrytą resztę i pupę. Mało kto pamięta, ale przecież kobiety przyjęły z ulgą wynalazek rajstop. Pamiętam moja mamę, która albo szukała zgubionej pończoszki, albo na ulicy co rusz wchodziła w bramę przypinać pończoszkę. NIE LUBIĘ POŃCZOCH! Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Pończoszki 27.02.04, 20:29 fakt,rajstopy są wygodniejsze.Zwlaszcza gdy jest chłodniej nie polecam pończoch,ale gdy jest cieplutko...ja uwielbiam pończochy samonośne,takich z pasem nigdy nie miałam,są świetne i czuję się w nich jak sexbomba. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay Re: Pończoszki 28.02.04, 17:23 A ja od dziecinstwa nienawidze rajstop :> zawsze mi sie zsuwaja grrr nienawidze tego... Za to samonosne ponczoszki... wygodne i fajne :> najbardziej lubie kabaretki (na co-dzien raczej nie nosze, chyba ze do dzinsowej spodnicy za kolana, ale na impreze to mini...) Nigdy nie mialam ponczoszek z pasem. Ile kosztuje taki gadzet? I nie pytam o jakies firmowe (La Perla na pewno odpada :P) tylko takie zwykle? Czy pas musi byc w komplecie do bielizny (tzn do majteczek?) bo takie zestwy najczeciej widuje np na wystawach sklepowych. Czy bardzo zle bedzie wygladal pas i majtki nie-od-kompletu? Odpowiedz Link Zgłoś
bukfa Re: Pończoszki 28.02.04, 23:29 Kimmay, niestety u nas w skepach dostaniesz glownie pasy "sypialniane" czyli rozne cudenka koronkowe, czesto w komplecie z majteczkami, ladniutkie ale kompletnie niepraktyczne. Porzadny pas powinien trzymac sie mocno przez caly dzien, no i trzymac ponczoche na wlasciwym miejscu. Najplepiej zeby byl zapinany na kilka haftek, i mial metalowe, a nie plastikowe zabki. ja sie zawsze za czyms porzadniejszym musze nachodzic. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.c Re: Pończoszki 29.02.04, 15:06 Ładny pas do pończoch kupisz już od 20-25 zł!Zwykłej firmy,ale tez seksownie wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Pończoszki 28.02.04, 18:15 uwielbiam pończochy bo można je przypiąć do wyćwiekowanego pasa do pończoch. Na lewe udo zakładam podwiązkę pieszczochę z kolcami centymetrowymi, na nogi długie skórzane kozaki ze szpilką 10 cm, dłoń stroję w pejcz i tak zaprezentowana idę na pogrom męskich szowinistycznych prosiaków Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Pończoszki 28.02.04, 20:14 i to jest nanowocześniejszy trend wiosny-lato 2004! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisza Re: Pończoszki IP: 195.117.16.* 29.02.04, 22:14 Uwielbiam pończoszki,pierwsze dostałam od swojego chłopaka,mam je do dziś i zakładam na specjalne okazje,ale w chłodniejsze dni ubieram rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: Pończoszki 29.02.04, 23:03 mocne jakieś,ile je masz?moje się rwą,psują po kilku użyciach. Odpowiedz Link Zgłoś