Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pończoszki

IP: 195.94.218.* 13.02.04, 15:48
    Wolicie nosić pończoszki czy rajstopy (i jakie?)? Nie mówię o noszeniu teraz
    w zimie!! ;)))
    Obserwuj wątek
      • Gość: skara Re: Pończoszki IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 22:29
        Rajstopy. Pończochy są zawsze jakieś przykrótkie :)
      • bukfa Re: Pończoszki 14.02.04, 04:23
        PONCZOSZKI! I to nie jakies tam samonosne, tylko prawdziwe, z paskiem!
      • Gość: Facet Re: Pończoszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 19:55
        Ponczochy sa rewelacyjne-uwielbiam je podziwiac na pieknych nozkach kobiecych.
        Te samonosne powinny byc noszone na codzien a z paskiem na specjalne okazje.
        Rajstopki tylko zima albo do bardzo krotkich spodniczek...Dziewczyny noscie
        ponczochy!!! ;-)
        • bukfa Re: Pończoszki 20.02.04, 03:16
          Gość portalu: Facet napisał(a):

> Te samonosne powinny byc noszone na codzien a z paskiem na specjalne okazje.
          A ja zawsze nosze z paskiem - nie lubie sie sciskac guma, no i lubie byc troche
          retro :)
      • Gość: agda Re: Pończoszki IP: 212.244.249.* 20.02.04, 09:07
        Rajstopy, w pończochach zawsze mi zimno i trzeba pilnować, żeby nie spadły.
        Pończochy są bez sensu - po co zakrywać 3/4 nóg i pozostawiać odkrytą resztę i
        pupę. Mało kto pamięta, ale przecież kobiety przyjęły z ulgą wynalazek rajstop.
        Pamiętam moja mamę, która albo szukała zgubionej pończoszki, albo na ulicy co
        rusz wchodziła w bramę przypinać pończoszkę. NIE LUBIĘ POŃCZOCH!
      • envi Re: Pończoszki 27.02.04, 20:29
        fakt,rajstopy są wygodniejsze.Zwlaszcza gdy jest chłodniej nie polecam
        pończoch,ale gdy jest cieplutko...ja uwielbiam pończochy samonośne,takich z
        pasem nigdy nie miałam,są świetne i czuję się w nich jak sexbomba.
      • kimmay Re: Pończoszki 28.02.04, 17:23
        A ja od dziecinstwa nienawidze rajstop :> zawsze mi sie zsuwaja grrr nienawidze
        tego...
        Za to samonosne ponczoszki... wygodne i fajne :> najbardziej lubie kabaretki
        (na co-dzien raczej nie nosze, chyba ze do dzinsowej spodnicy za kolana, ale na
        impreze to mini...)

Nigdy nie mialam ponczoszek z pasem. Ile kosztuje taki gadzet? I nie pytam o
        jakies firmowe (La Perla na pewno odpada :P) tylko takie zwykle? Czy pas musi
        byc w komplecie do bielizny (tzn do majteczek?) bo takie zestwy najczeciej
        widuje np na wystawach sklepowych.
        Czy bardzo zle bedzie wygladal pas i majtki nie-od-kompletu?
        • bukfa Re: Pończoszki 28.02.04, 23:29
          Kimmay, niestety u nas w skepach dostaniesz glownie pasy "sypialniane" czyli
          rozne cudenka koronkowe, czesto w komplecie z majteczkami, ladniutkie ale
          kompletnie niepraktyczne. Porzadny pas powinien trzymac sie mocno przez caly
          dzien, no i trzymac ponczoche na wlasciwym miejscu. Najplepiej zeby byl
          zapinany na kilka haftek, i mial metalowe, a nie plastikowe zabki. ja sie
          zawsze za czyms porzadniejszym musze nachodzic. Powodzenia!
        • madzia.c Re: Pończoszki 29.02.04, 15:06
          Ładny pas do pończoch kupisz już od 20-25 zł!Zwykłej firmy,ale tez seksownie
          wygląda!
      • r.richelieu Re: Pończoszki 28.02.04, 18:15
        uwielbiam pończochy bo można je przypiąć do wyćwiekowanego pasa do pończoch. Na
        lewe udo zakładam podwiązkę pieszczochę z kolcami centymetrowymi, na nogi
        długie skórzane kozaki ze szpilką 10 cm, dłoń stroję w pejcz i tak
        zaprezentowana idę na pogrom męskich szowinistycznych prosiaków
        • envi Re: Pończoszki 28.02.04, 20:14
          i to jest nanowocześniejszy trend wiosny-lato 2004!
          • Gość: krisza Re: Pończoszki IP: 195.117.16.* 29.02.04, 22:14
            Uwielbiam pończoszki,pierwsze dostałam od swojego chłopaka,mam je do dziś i
            zakładam na specjalne okazje,ale w chłodniejsze dni ubieram rajstopy.
            • envi Re: Pończoszki 29.02.04, 23:03
              mocne jakieś,ile je masz?moje się rwą,psują po kilku użyciach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka