hugon 23.04.02, 09:45 Rodacy jak myslićie co jeszcze w skład takiego oszołoma może wchodzić : pozd hugon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CHROBRY Re: komunista+volksdojcz = RAŚista IP: *.tnt9.chi15.da.uu.net 23.04.02, 10:13 TWOJA ZASRANA DUSZA - ZYGU Odpowiedz Link Zgłoś
bravo! Re: .... = RAŚista 23.04.02, 11:00 Wypraszom se byc nazywany 1) "rodak" w tym kontekscie 2) pszede wszyskim przez cIEBIE Som zes je etniczny prowokator, podzegacz, rasista. Niy brudz nom slonskie forum, wredny goroliku ! "Nienawisc nojbardziyj boli nienawidzoncego." Vivat Silesia. pozdr. bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: .... = RAŚista 23.04.02, 12:19 bravo! napisał(a): > Wypraszom se byc nazywany > 1) "rodak" w tym kontekscie > 2) pszede wszyskim przez cIEBIE > > Som zes je etniczny prowokator, podzegacz, rasista. > Niy brudz nom slonskie forum, wredny goroliku ! > "Nienawisc nojbardziyj boli nienawidzoncego." > > Vivat Silesia. > pozdr. bravo! Ale ciekawa osobowość się trafiła ???brawo bravo:-( To żeś nie mój rodak wcale mnie nie martwi i smuci Wy folksdojcze i farbowane Slązaki to macie naprawdę przesrane tu was nieakceptują a tam was niechcą Życie takiego ujadającego kundelka "RAŚisty "na krótkim łańcuch rodzi nienawiść synku napij sie piwa to może ci ulży tylko w karczmie po 9 kuflu gadanie takich idiotyzmów uchodzi na sucho. Od normalnych ludzi dostałbyś po pysku za plucie na Polskę ,Śląsk,Ślązaków,Polaków Nudne jest to ciągłe mówienie ,że co złego to z Polski Ty albo żyjesz w jakimś sztucznym świecie albo jesteś normalnym idiotą hugon Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: .... = RAŚista 23.04.02, 12:47 Po prostu bravo! opinię o Polsce i Polakach wyrobił sobie na podstawie Twoich postów. Gdyby ustanowiono kiedyś odznaczenie "Zasłuzony dla zwalczania polskości", należałoby wysunąć twoją kandydaturę. Życzę wielu sukcesów w dalszym kompromitowaniu polskiego ruchu narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
byt kto kowo piereplewat`? 23.04.02, 12:45 Znowu zaczynacie... Mała uwaga: forum jest ogólnodostępną formą wyrażania poglądów. Nie przypominam sobie, żeby ktoś wymagał karty klubowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jane-007 Re: komunista+volksdojcz = RAŚista IP: 10.30.133.* 23.04.02, 13:36 hugon napisał(a): > Rodacy jak myslićie co jeszcze w skład takiego oszołoma może wchodzić : > pozd hugon jesteśc głupi,i chamski jane-007@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Hugon blyskotliwiec IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 16:06 Hugon jak zwykle zablyszczal - i nie ma tu znaczenia jego narodowosc. On po prostu jest glupi i wulgarny. I chyba nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: Hugon blyskotliwiec IP: *.ub.uni-leipzig.de 23.04.02, 20:51 H. posiada ogromne zdolnosci analityczne. Blyskotliwie i trafnie ujal slonzactwo i jego poglady w jednym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Hugon blyskotliwiec IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 22:21 Tak, Hugon wyciaga wnioski na temat "Slazactwa" jak to mowisz po doglebnej analizie stanu ducha polactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilym Re: Hugon blyskotliwiec IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 22:23 zeby bylo jasne: przez polactwo rozumiem typy w rodzaju Hugona, Mesca i paru jeszcze wcielen tego samego sfrustrowanego pryszczatego onanisty, ktoremu rodzicie nieopatrznie kupili komputer z okazji I komunii swietej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juzas absolutne dno - musi tak zostac? IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.02, 22:43 hugon napisał(a): > Rodacy jak myslićie co jeszcze w skład takiego oszołoma może wchodzić : > pozd hugon Czy my Slonzoki muszymy dali sciyrpiec wszystke podobnie wulgarne ochydy? Co za antykultura, co za dno, richtis "oto Polska"? Ludzie, wyrzeknijcie sie publicznie wszystkich anty-talyntow podobnie plytkigo pokroju! Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: RASiscie wszelkiej masci łączcie się 24.04.02, 09:10 Gość portalu: Juzas napisał(a): > hugon napisał(a): > > Rodacy jak myslićie co jeszcze w skład takiego oszołoma może wchodzić : > > pozd hugon > > Czy my Slonzoki muszymy dali sciyrpiec wszystke podobnie wulgarne ochydy? > Co za antykultura, co za dno, richtis "oto Polska"? > Ludzie, wyrzeknijcie sie publicznie wszystkich anty-talyntow podobnie plytkigo > pokroju! slezanek ,willi,juzasek, wszelkiej maści oszołomstwo RASistowskie wara wam pachołki od Polskiego Sląska i Slązaków Dziękować Bogu ,że takich ślązaczków RASśistów jest tak niewielu Macie taki posłuch w społeczności Śląskiej ,że wasza reprezentacja widziana jest tylko na mityngach ziomkostw . Nic dla Sląska i Slązaków nie zrobicie tylko chcecie napchać swoje kabzy, i wprowadzić prusaków na Śląsk. Taka wyliczanka wam jest po myśli 1 prusak na na niego robi i mu służy 12 Slązaków 1 RAŚista liże łuste dupsko niemieckiego pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alois Re: RASiscie wszelkiej masci łączcie się IP: *.ivu / 10.14.100.* 24.04.02, 09:22 hugon, ty zasciankowy prostaku, mam tu dla ciebie dobry adres: lpr.pl. tam jest wiecej oszolomow twojego pokroju. mozesz sobie z nimi porozmawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
hugon Re: RASiscie wszelkiej masci łączcie się 25.04.02, 08:01 Gość portalu: alois napisał(a): > hugon, ty zasciankowy prostaku, mam tu dla ciebie dobry adres: <a href=" > lpr.pl."target="_blank">lpr.pl.</a> > tam jest wiecej oszolomow twojego pokroju. mozesz sobie z nimi porozmawiac... > jeżeli cokolwiek uraziło twoje ucho to nie taki był mój zamiar wisisz mi jak funt kitu jak ci nie pasi to po jakiego czorta tu wchodzisz tych autonomistów jest tylu ile bedzie stanowisk do obsadzenia I proszę nie pouczaj mnie co mam robic i z kim rozmawiać jestem na swiom Śląsku i w mojej Ojczyżnie Polsce. Ty jak ulał pasujesz na kandydata na podnóżek dla volksdojcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco RAS to banda kryminalistów IP: *.ub.uni-leipzig.de 25.04.02, 17:01 te platne pacholki organizacji hitlerowskich panosza sie teraz. Cos trzeba z tym zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś