carrramba 18.12.04, 18:13 guniaa.republika.pl/swistaki.htmpozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochlowitz' er Re: Dla zestresowanych :) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 18.12.04, 18:15 niy dzialo,not working :(( niy odsztresujesz to coukie sztywne towarzycho!, pyrsk!, Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: a może to działa ? 18.12.04, 18:28 Gość portalu: kochlowitz' er napisał(a): > niy dzialo,not working :(( > niy odsztresujesz to coukie sztywne towarzycho!, > > pyrsk!, Sorki, juz poprawiam :))) guniaa.republika.pl/swistaki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: a może to działa ? IP: *.arcor-ip.net 18.12.04, 18:38 a potem zglos sie do szefa po wypowiedzenia i przekaz do Toszka. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: a może to działa ? 18.12.04, 19:58 Gość portalu: miamore napisał(a): > a potem zglos sie do szefa po wypowiedzenia i przekaz do Toszka. sam sobie jestem szefem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: a może to działa ? IP: *.arcor-ip.net 18.12.04, 20:11 sam sobie jestem szefem :)))) Wiec skad ten stres? A moze wina organizacji pracy, a moze nie te interesy? Najwazniejsze jak mawiala moja mama , spac spokojnie bez obawy ze zapukaja i.. Teraz to bardzo czeste i dosiega kiedys nietykalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: a może to działa ? 18.12.04, 20:24 miamore, trochę poczucia humoru przyda Ci się. to właśnie dla Ciebie- wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stress Re: a może to działa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:14 nie ma dźwięku Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: a może to działa ? 18.12.04, 20:25 Gość portalu: stress napisał(a): > nie ma dźwięku włącz głośniczki :)))u mnie jest dźwięk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stress Re: a może to działa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 13:47 nie ma dźwięku MIMO włączenia głośników, które są dobre bo przy innych okazjach działają (uprzedzam tym następną radę) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: a może to działa ? 19.12.04, 17:16 Gość portalu: stress napisał(a): > nie ma dźwięku MIMO włączenia głośników, które są dobre bo przy innych okazjach > działają (uprzedzam tym następną radę) Bardzo mi przykro, ale jak widzisz i ja i inni odsłuchują. Coś więc chyba u Ciebie jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRO Re: a może to działa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 12:22 Dzieki carrramba. Mialem to kiedys w komputerze ale jak mi robak zjadl to pozostaly jakies resztki. Teraz moglem sobie znowu posluchac. Pozdrawiam BRO Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: a może to działa ? 19.12.04, 12:26 jeśli udało mi się zrobić Ci przyjemność tym zarcikiem, to miło mi:) pozdrawiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: a może to działa ? IP: 213.25.168.* 19.12.04, 13:40 Dobry zart Tynfa wart! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATI Re: a może to działa ? IP: 213.25.168.* 19.12.04, 13:54 a Ja w kafejce nie moge sie dostac na genialne forum SW Mikolaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisimitowszystko! Re: a może to działa ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:27 Karamba a te świstaki to walą konia czy srają bo ja nie bardzo mogę skumać Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: a może to działa ? 19.12.04, 17:29 Gość portalu: wisimitowszystko! napisał(a): > Karamba a te świstaki to walą konia czy srają bo ja nie bardzo mogę skumać Nie skumasz, to nie jest żart dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś