Dodaj do ulubionych

CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE?

09.02.05, 14:00
Nie ukrywam, że ostatnio pojawiło się trochę głosów sugerujących wady
aktualnego modelu Forum i potrzebę zmian. Ponieważ są one na razie
rozproszone, proponuję skupić dyskusję w jednym miejscu, a to na przykłąd na
takim forum:
Zmiany na Forum Katowice
Jest ono dostępne dla wszystkich zalogowanych, niezalogowanym proponuję
ewentualnie pisanie w tym wątku (czytać mogą i bez logowania).
Proszę nie mylić tego forum ze starszym forum "Porządki na Forum Katowice",
do któego dostęp jest ograniczony..
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!!
Aha - wszelkie nasze wnioski, koncepcje i przemyślenia będą tylko (niestety)
postulatami dla administracji Forum, ale myślę, że da się sporo przeforsować.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 14:58
      Pilnuj jedynie żeby żeby nie było chamstwa, dzikich wyzwisk i spamu a nie
      kombinuj co jest po godzinach, po śląsku i poza Katowicami lub w Katowicach
      • willi2 Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? 09.02.05, 15:39
        ciebie glabie
        • builder Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? 10.02.05, 00:33
          willi2 napisał:

> ciebie glabie

wilus` skarbeczku jak sie ciesze, z`e cie wypus`cili!

bartoszcze!=nic nie zmieniaj=wilus`+ballest+nacjonale=wesolo w kolo,
          tylko bez hamstwa prosze,
          • Gość: lea Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 01:54
            Właśnie pilnuj tego zeby nie było hamstwa !!! Pilnuj żeby nie znikały wątki !!!
            Czytałam waszą ostatnią kłotnie bo inaczej tego nazwać nie można " kto hanys a
            kto gogol , a jeszcze kto góral ) jeszcze są ponoć medalikorze , jakieś
            scyzoryki.
            A mnie się wydaje że każdy jest człowiekiem , nieważne skąd pochodzi , jak
            wygląda !!!
            W którym wieku my żyjemy ????????? w 10 paranoja !!!
            Ja dla ciekawskich piszę już jestem hanyską .!!!
            Ale nie potrafie pojąć Polak z Polakiem mogą się pozabijać tylko dlatego że (
            jeden jest hanys a drugi gorol )Ludze czy wy wiecie wogóle co piszecie ??!!
            Co teraz mnie wyzwiecie od różnych tak jak to tu jest ... jestem hanyską ale
            śmiać mi się chce i zarazem płakać jak niektórzy piszą po śląsku , ale wydaje
            się niektórym że piszą po śląsku bo tak naprawde chyba są " z łapanki " troszke
            się nauczył mówić po śląsku i myślą że są ślązakami ( hanysami ) jak to wszyscy
            piszecie !!!! Ja jestem byłam i będe do końca swoich dni hanyską , ale zupełnie
            inaczej patrzę na człowieka ...... na człowieka powtarzam, myślę że każdy z nas
            jest człowiekiem nie ( zwierzęciem ) 21 wiek niby każdy wykształcony .
            Przeczytaliście kiedyś to co piszecie !!!!
            Śmiechu warte pierwszy raz się odezwałam i pierwszy raz się wypowiadam , szlag
            mnie trafia jak czytam bo ty gorol .. bo ty hanys
            Nie uwarzacie że za dużo już jest przemocy za dużo wojen !!
            A nasze dzieci co ?? skąd one mają brać przykład skoro mają dostęp do
            komputerów do internetu . Teraz się nie dziwię że syn czy córka ( zabiła
            matkę , ojca , babcie , czy kogoś bliskiego dla tylko czasami paru groszy )
            Ech wstyd mi że jestem HANYSKĄ myśle żenic dodać i nic ująć .
            Z doświadczenia wiem jakie będą komentarze.
            Więc Bartoszcze mija Cię wszystko, to co było we wcześniejszych komentarzach.
            Poprostu niewiesz kto jest ( gorol a kto hanys ) !!!!!!!!!!!!
            Każdy z nas jest tylko człowiekiem, nikim innym . Możecie to przemyśleć lub
            mnie wyzwać bo tylko na tym forum jest coś takiego jak ( wyzwiska ) nieważne
            czy się kogoś zna czy nie . Ważne jest tylko pare słów wyrwanych gdzieś z
            kontekstu , kawałek jakiegoś artykułu i co ? Można osądzać człowieka ? Tak
            naprawde nie znając go ?? !!!!!!!!!!!!!!

A Tobie Bartoszcze życzę powodzenia nie dj się i naprawdę zrób tu porządek , bo
            bałagan jest znikają wątki o reszcie myślę że napisałam chyba wszystko.
            Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszej pracy Lea
            • Gość: Spoza Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? IP: *.rybnet.pl 10.02.05, 16:19
              Cześć Lea. Widzę, że tylko nowi chcą zmian :-). A ponieważ ja też jestem
              nowa /według tu przyjętego nazewnictwa gorolka, z czym się nie zgadzam, bo
              uważam się za Polkę ze Śląska/ popieram Cię w 100%. Powtarzam słowa Lei:
              >Właśnie pilnuj tego zeby nie było chamstwa !!! Pilnuj żeby nie znikały
              wątki !!!
              > A mnie się wydaje że każdy jest człowiekiem , nieważne skąd pochodzi , jak
              > wygląda !!!
              > W którym wieku my żyjemy ????????? w 10 paranoja !!!

inaczej patrzę na człowieka ...... na człowieka powtarzam, myślę że każdy z nas
              >
              > jest człowiekiem nie ( zwierzęciem ) 21 wiek niby każdy wykształcony .
              > Nie uważacie że za dużo już jest przemocy za dużo wojen !!
              > A nasze dzieci co ?? skąd one mają brać przykład skoro mają dostęp do
              > komputerów do internetu .

Pozdrawiam, szczęść Boże! LD
    • somepoint210 Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? 10.02.05, 02:06
      Nic.
      • Gość: Pit Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? IP: 150.254.85.* 10.02.05, 09:15
        Nic nie zmieniaj Bartoszcze.

Trzymaj sie dzielnie.
    • Gość: Braid Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? IP: 62.206.176.* 10.02.05, 09:05

Nic nie zmieniac ...
      zycze wytrwalosci

Braid
    • builder Re: CO ZMIENIĆ NA FORUM KATOWICE? 10.02.05, 23:21
      jedno podforum by sie przyjelo=takie, kto`re by skupialo jedynie dyskusje z
      poszczego`lnych temato`w z listy GW(te z tymi kwadracikami przy temacie)=FK
      jest tym strasznie zas`miecone,
      sam spo`jz`=to juz` nie jest Forum,
      to jest KASZANA,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka