silesia7 22.04.05, 20:31 Moze pomyslicie nad tym zeby wydrukowac chocby czesc waszej tworczosci? Albo przynajmniej zalozcie jakas specjalna strone, jak p. Gwóźdź. PS. Czy bedziecie uczestniczyc w wyborach i na kogo bedziecie glosowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Do bronka i pasikonika 22.04.05, 21:16 Witej Silesia. Na drukniyńcie mie niy stać, a sponsora darmo szukać. Tego zielonego światła do ślonskości zdo mi sie ciyngym jeszcze niy ma. Przeca nawet tukej wytli mi rymowanka papiesko. No dyć prawie żech założoł ekstra forum, bo "ormowiec" tako se opiekuje FRŚl, ze tnie nożyczkami nowe rymy. W wyborach zowdy biera udział, choć terozki byda mioł z tym problym wiynkszy niż kedy ińdzi. Hehe , pewno przejada sie fraszkom po wszyskich partyjach, dyć zagłosuja na czowieka. Na kogo richtig - zdo mi sie za wczas to godać. Ze ślonskich posłow na dzisioj to bych doł głos na Barbara Blida. Łona mi jakosik jeszcze z tom swojom ślonskościom niy podpadła, choć po prowdzie to niy wiym jak głosowała przi ty niyszczynsny ustawie ło mynszościach. Acha, moje fraszki zaczły drukować "Krajobrazy Zawadzkiego" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=23028122 Czi numery z rymowankami już wyszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasikoonik Do Broonka i pasikoonika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:37 Broonek podeprzic' kcoom kikut lewy ? Berbla przed Niego, to niy soom plewy! To Frela rzes'ko, Jo Go pojmuja, i we weloonku pokibicuja. Tela co przed Nous tam niy ma zorty. Uodpedziou kery na Nasze ... Worty? Gowy pokryli, za strusia grajoom. Mys'loom co Nous tym powytrocajoom? Poonos' Nous niy ma? Ustawa prawi. To jak przi kis'cie Szloonzouk sie zjawi? Jyny jak potrza na Prezidynta uobywatelsko ciepna se ynta. Kaczuhoom zrobja ze gors'cie "figa". Na polske wrzody ... hirurg Religa! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Na gwarę 24.04.05, 21:42 Na gwarę * Jakby to co komu dało kreske by się wom zapisało Coby o Ślonsku pamiętali też o Kaszubach nie zabywali. KrajowyWajchowyForumowy ! Głosuj na Zbigniewa ! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Na gwarę 25.04.05, 16:45 Rolotomasi zoglondnij tam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940 To już ciekawy jest rudzki kram. Odpowiedz Link Zgłoś