Gość: Pytek IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 00:19 Michnik, wojownik ło demokracjo, toleruje CYNZURA we swoji Gazecie? Kedy Mu sie łodmiynioło? Mo co przeciw "Narodowości śląskiej'? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krystyna Re: Kaj w tym wszystkym jest Michnik? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 21:26 Widzę tutuj wyraźny brak nadzoru właścicielskiego! Ustalenia Szefa są łamane przez administracyjnych "piesków". Z czym Gazeta che iść ku Europie? Z CENZURĄ i nietolerancją? Śmiechu warte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Kaj w tym wszystkym jest Michnik? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 22:02 Co Wy chcecie od Naczelnego. Winny jest jakiś administraczyna, zalękniony odgłosami Wiosny Śląskiego Ludu! Odpowiedz Link Zgłoś
bwanakubwa Re: Kaj w tym wszystkym jest Michnik? 20.09.02, 14:22 Slonko najpierw trzeba przezyc zime muminkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek Re: Kaj w tym wszystkym jest Michnik? IP: *.um.krakow.pl 20.09.02, 11:51 Najuprzejmiej przypominam dyskutantom, że demokracja wskazana jeśli jest moim narzędziem dojścia do władzy, przepraszam, własnosci dóbr wszelakich, jak to było w 80 i 81r.Ale dzisiaj ? Ludzie, dziś ja jestem przy wladzy i demokracja to bzdura o której radzę szybko zapomnieć.Wiem, ze chcielibyście to zmienić ale ja mam dziś jedyną rację - rację własną!A tak w ogóle, co to jest ta demokracja i takie tam podobne bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx Re: Kaj w tym wszystkym jest Michnik? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 18:32 Gość portalu: Pytek napisał(a): > > Michnik, wojownik ło demokracjo, toleruje CYNZURA we swoji Gazecie? > > Kedy Mu sie łodmiynioło? > > Mo co przeciw "Narodowości śląskiej'? Kochani "slazacy" jak na razie i dlugo tak jeszcze pozostanie,potraficie wylewac swoje zale i frustracje na internetowych forach.Grozicie,krzyczycie a dlaczego nie dzialacie w "realu".Poniewaz nikt was nie traktuje powaznie,nie potraficie poza krzykliwymi haslami a'la lepper nic pozytecznego zdzialac dla swojego regionu.Oczywiscie zawsze jest ktos winny,ale nigdy wy(pisane specjalnie przez mala litere).Jakos Wroclaw,Warszawa,Poznan,Gdansk potrafi zciagnac do siebie inwestorow,potrafia cos sami ekonomicznego stworzyc a was cechuje ekonomiczny analfabetyzm w stylu gierka.Plujecie na Polske ktora doplacala do calego nigdy nierentownego przemyslu,macie teraz okazje.WOLNY RYNEK to cos dla przedsiebiorczych ludzi.Tyle ze poza zlymi cechami Polakow i Niemcow jakos nic innego nie odzieczyliliscie.Spojrzcie najpierw krytycznym okiem na wasze lenistwo.Pykowac i narzekac potrafi kazdy a zrobcie w koncu cos pozytecznego poza szukaniem "wrogow slaska".Jesli wam sie uda nikt tego nie zaprzeczy,ale to dopiero szansa dla pokolen,ktore wyrosna.Dla was jest za pozno.Zawsze bedziecie narzekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Kaj w tym wszystkym jest Michnik? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 10:56 A kaj Twoj Michnik szukoł wsparcio jak zabiegoł ło wyborcow? Na Śląnsku, m.in. w Bytomiu, czyżby już o tym zapomniał? Skleroza ? My od Was (z dużej litery, bo szanujemy każdą Osobę ) niczego nie chcemy, jedynie jak zawsze i od kazdego, dochowania słowa i ustalonych reguł gry. W tym demokratycznych. Zaproszono Nas na to forum dla prowadzenia dyskusji, a zamiast niej ma miejsce manipulowanie wypowiedziami, zmienianie tytułów list dyskusyjnych, przerywanie i przerzucanie wątków dyskusji. My chcemy dyskutować miedzy sobą, Wy Nam nigdy do niczego nie byliście potrzebni. I niech tak pozostanie! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś