Dodaj do ulubionych

bieganie w WPKiW

09.11.05, 12:25
Słuchajcie! Szukam osób które są chętne bo rannego truchtania po parku WPKiW.
Rannego myśle w grnicach 7-8 rano. (jak komuś pasuje wcześniej to ja się
dostosuje....zabójcze to ale cóż). Próbowałam sama ale z mobilizacją ciężko.
Nie mam jakiejś wypracowanej kondycji więc też nie obiecuję, że dotrzymam
kroku wytrawnym sportowcom. Ktokolwiek ma ochote (wiek,płec bez róznicy) to
piszcie. Mail: aaaaa300@gazeta.pl. Czekam Magda (26 lat)
Obserwuj wątek
    • Gość: GregorY Re: bieganie w WPKiW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 12:48
      ... szkoda że nieżyje już Wacek P. ten to lubiał tam biegać... ciężko go było
      na rowerze dogonić... trzymaj się Wacku gdziekolwiek jesteś!
      • aaaaa300 Re: bieganie w WPKiW 09.11.05, 12:57
        no..szkoda...szukam dalej
      • aaaaa300 Re: bieganie w WPKiW 09.11.05, 14:24
        a tak swoją drogą pan by sie nie dołączyŁ?
    • annuszka Re: bieganie w WPKiW 09.11.05, 21:26
      Napisz troche więcej-jak często biegasz? ile mniej-więcej km na jeden raz?
      • aaaaa300 Re: bieganie w WPKiW 09.11.05, 22:36
        słuchaj nie mam pojęcia ile km to wychodzi ale tak ze 20 -30 minu z
        przerwami moze byc ...no chyba ze powalczymy z kondycją :) a dołączyłąbyś się?
    • amoremio Re: bieganie w WPKiW 09.11.05, 21:46
      > Rannego myśle w grnicach 7-8 rano. (jak komuś pasuje
      > wcześniej to ja się dostosuje....zabójcze to ale cóż)

Wlasnie - "rannego" :)
      Mój sasiad, wlasciciel dwóch rottweilerów
      tez tam chodzi z nimi na spacerki poranne........

Przyznaje: Temat jest raczej smutny, niz smieszny.
    • ralfo2 Re: bieganie w WPKiW 09.11.05, 22:04
      chetnie bym pobiegał
      ale o tej porze to zaczynam prace

póki co to jeżdze na łyżwach :-)

jakby co to pisz:
      ralfo2@gazeta.pl

Rafał (27lat)

pozdrawiam
    • Gość: Q Re: bieganie w WPKiW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 23:29
      Hey,

Ja jutro wstaje o 5 RANO ! żeby zacząć bieganie - od wieków obiecywane ;) ->>>
      niestety nie te okolice ...
      • aaaaa300 Re: bieganie w WPKiW 09.11.05, 23:39
        cholera..jak na złośc
        seri pilnie poszukuje kompani mobilizującej...
        • settembrini Re: bieganie w WPKiW 10.11.05, 17:50
          na fotogalerii wklej zdjecie :) na pewno tlum sie rzuci do biegania.
          • aaaaa300 Re: bieganie w WPKiW 10.11.05, 18:56
            eee tam zdjęcie tu o biegi chodzi i mobilizacje, (wage poniekąd też ale już w
            innym aspekcie:) a nie o randke ...zreszta randka o 6 rano w parku...
            a ty bys się tak nie skusił? po tym prawie co to tam chyba studiujesz mogłbyś
            sie wyładować troche ...kurcze sądziłam że ktoś sie znajdzie> Może jakiś
            Ośrodek Ogólnej Mobilizacji założe?:))
            • settembrini Re: bieganie w WPKiW 10.11.05, 20:16
              nie mam stosownego obuwia, wiec moj udzial odpada. ale dogadaj sie z annuszka,
              ona w bieganiu zaawansowana i wiele sie mozna od niej nauczyc w tym zakresie.
              • aaaaa300 Re: bieganie w WPKiW 10.11.05, 22:16
                no ale jak mam sie z nią skontaktować ??? może mógłbyś w moim imieniu...nie
                żebym się chciała wyręczyć...ale może ją znasz, bo ja tu nikogo... to jest w
                ogole pierwsy raz kiedy z tego forum korzystam i próbuje coś załatwić
                • settembrini Re: bieganie w WPKiW 11.11.05, 10:20
                  powyzej znajduje sie post annuszki. a jako ze pisze zalogowana, to jej nick jest
                  taki sam jak login, potem musisz tylko dopisac @gazeta.pl i juz masz caly adres.
                  napisz tylko mejla i umowcie sie na jakis konkret. pozdrawiam pogodnie.
                  • annuszka Re: bieganie w WPKiW 15.11.05, 09:17
                    No i udało się:)
                    Dzięki wspólnej mobilizacji dogadałyśmy się, umówiły (settembrini-dzięki za
                    współudział) i przebiegły ok 4 kilometrów.
                    Bardzo miło tak rozpocząć dzień.
                    Może ktoś jeszcze będzie sie chciał przyłączyć? Ty się settembrini nie wymiguj,
                    że niby obuwia nie masz-uruchom wreszcie rower, będziesz mógł zmierzyc nam dystans:)
                    • Gość: biegacz06 Re: bieganie w WPKiW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 09:35
                      A ja bym biegal ale tak od 16.00 do 18.00 są chetni ? ,bo wtedy jest już
                      ciemno a policji nie moze byc wszedzie zreszta teraz już na koniach nie
                      jeżdzi policja.Moga byc faceci i dziewczyny mam 30lat.
                    • settembrini Re: bieganie w WPKiW 15.11.05, 14:59
                      ann, a gryfna z niej frelka? to moze sie dolacze ;]
                      • annuszka settembrini-pamiętaj! 15.11.05, 17:13
                        ...najlepiej zapisz gdzieś sobie i podkreśl wężykiem, że: WSZYSTKIE BIEGAJĄCE
                        DZIEWCZYNY TO GRYFNE FRELKI!

(od razu podejrzewałam, że ten "brak odpowiedniego obuwia" to ściema)

pozdr:)
                        • settembrini Re: settembrini-pamiętaj! 16.11.05, 12:17
                          annuszka napisała:

> ...najlepiej zapisz gdzieś sobie i podkreśl wężykiem, że: WSZYSTKIE BIEGAJĄCE
                          > DZIEWCZYNY TO GRYFNE FRELKI!
                          >
                          > (od razu podejrzewałam, że ten "brak odpowiedniego obuwia" to ściema)
                          >
                          > pozdr:)

no chyba, ze sa biegajace inaczej, tzn. latajace :) wtedy sa nawet
                          mniej/bardziej (niewlasciwe skreslic) gryfne
                          • aaaaa300 Re: settembrini-pamiętaj! 19.11.05, 21:57
                            ja po spotkaniu z annuszką nawet tu nie zaglądałam .. a widze żę trochę sie
                            rozszerzyło...:)) Po pierwsze rzeczywiście: <dzięki Septe...> Aga to świtny
                            kompan:0 A "biegacza 06" zachęcam do "wpięcia do kontaktu" mnie pasują i te
                            popołudniowe godziny ..tylko że ja na jakieś długie dystanse to nie
                            bardzo ...za to Agę polecam jest GRYFNA :)))
                            • settembrini Re: settembrini-pamiętaj! 19.11.05, 22:36
                              no co ty? annuszke znam juz chyba od 3 lat, wiec ze jest gryfna wiem doskonale ;)
                              • aaaaa300 Re: settembrini-pamiętaj! 19.11.05, 23:06
                                jeronie chopie ...:) to było do tego "biegacza" który chciał się włączyć do
                                biegania....polacałam ją ot, co :) Przecież ty nie masz obuwia to nie możesz
                                biegać :)
                                • settembrini Re: settembrini-pamiętaj! 19.11.05, 23:41
                                  kto wie, moze sobie jednak to obuwie szybko sprawie, toz to takie centrum
                                  handlowe kilometr ode mnie postawili buahahah. a annuszka chyba juz nie jest
                                  poszukujaca :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka